Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Gyönyörű jó reggelt kívánok!
Ért kisebb bosszúság a postai kézbesítéssel kapcsolatban, de már rajta vagyok az ügyön...
Az ideiglenes diákigazolvány még nem érkezett meg, holott jó előre kértem, mert most szombatra kell. Ezzel kapocslatosan tudtam csak meg, hogy egy ideje már csak kétnaponta jár ide a kézbesítő, mert felváltva jár be két körzetet. Az egyetemi irodistát csak 13 óra után tudom elérni.
Jó éjszakát kívánok!
Én későn mostam, mert majd minden teregetőhely foglalt volt még. De nem sürgős, remélem, száradhat holnap is!
Én is szép napot kívánok!
Eddig még szép, és remélem, legalább ennyire szép is marad. Meleg nincs ugyan túlzottan, de a hómanók elvonultak... :D
Jó reggelt!
Eltehetjük a télikabátot - mondják az időjósok. Szurkolok nekik!
Egyébként: a tegnap délutáni zápor, amely minket ért, csak a "széle" volt egy nagy zivatarnak; tőlünk 30 km-re elvert a jég egy települést, hajnalban láttam képeket róla. Borzalom.
Szép napot kívánok!
Sziasztok!
Legyen Kellemes Napotok.
Ma hajnalban még csepegett és az égbolton sok felhő. Még a holdnak sem engedték, hogy világítson.
Dél felé arra lettem figyelmes, hogy sötét lett hirtelen. Hát olyan randanagy felhő volt felettünk, lehűlt a levegő is, még idejében beszedtem a ruhákat.
Esett is azután becsülettel, egész délután, az eső. Olyan kis tavasziasan, szerényen, de esett.
Amikor 6 óra után a boltból jöttem hazafelé. láttam a nagy fekete felhő végét. A lemenőfélben levő Napocska még igyekezett-igyekezett, de csak világítani tudott már egy kicsit. Naposak voltak a házak az utca egyik oldalán, ugyanakkor a felhő még felettük volt. :D
Remélem, holnap tartósabban meleg időre kelünk! Jó éjszakát kívánok!
Szervusz, Guruljka!
Sütött a nap nálunk is csudálatosan!
Aztán egyszerre csak jött egy hirtelen zápor.
A tiszta ruhák, persze, kinn száradtak...
Hát olyan futkározást ritkán művelek mostanában, mint amikor menteni kellett, ami menthető! :-D
Szép estét, jó éjt!
Jó reggelt kívánok!
Gyönyörű napsütésre, már most meleg időre ébredtem!
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes szép napot kívánok!
Jó reggelt, szép napot!
Szia, Méri! Örülök, hogy jöttél! Gyere máskor is!
Folytatom a mesét, melybe belekezdtél:
Az infláció böcsületes neve Jumurdzsák volt, és Toldi Miklós össze kellett, hogy szedje minden tudományát, hogy győzelmet arasson felette. Egyedül nem is boldogult volna, de nagy szerencséjére ott voltak mellette többen is, akik segítették..."
Köszönöm, Guruljka! Gyönyörűség!
Szép estét, jó éjt!
Hideg van, és a napsütés ellenére is hideg volt egész nap.
Eső vagy nem eső, én meleget kérek szépen! Meleg eső is eshet, nem bánom!
Szép estét!
Ma még szépen sütött a nap, de holnapra már esőt ígértek a meteorológusok. Bár tévednének!
További szép estét s jó éjszakát!
Szép napot kívánok!
No, elindult a gyermekem, nagy örömmel, a barátait viszontlátni. Kedden jön majd haza. :D
Az örömködés nagyon fontos!!! :-) Sajnos ezúttal nem ez volt az első, hanem az, hogy mozdítsak egy kicsit... (No, ez összejött, ha nem is teljesen...) Persze, az örömködésre is van ok, mert időközben hazaértek a Kedveskék a kórházból! (Végre kitették a szűrjüket! :-D)
Járod a tudós doktorokat Te is... Mit tehetünk...
Nagyon szép ünnepnapokat kívánok Nektek!
Áldott Húsvéti Ünnepet!