Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Nem baj, ha virrad madárdalra sem rossz elaludni!
Szépséges reggelt, jó kávézgatást kívánok! :-D
Szia! :-)
Ugyehogyugye! Tudtam én, hogy itt az ideje szép álmokat kívánni! (Egyeseknek... :-D... No, csak egészen halkan rötyögök itt magamban...)
Igen, kávézom, tetyek-vetyek, úgy, ahogy írtad. Csak előtte körülnézek itt a Hoxán...
Hát akkor: aludj jól, álmodj szépeket! (De siess ám, mert hamarosan megvirrad!)
Már ébredtél, Csemárka?
Én most fejeztem be a kisebb takarítást, amibe hirtelen belefogtam. Mindjárt fekszem.
Még sötét van, ilyenkor kávézol, tetyel-vetyel?
Szép estét!
A nyuszifül is, én is. A nyuszifülnek jót tett, hogy nekem jót tett-e, azt majd meglátjuk.
Most hajtom álomra fáradt fejem - kimajálisoztam magam a kertben.
Neked, Gurruljka, jó munkát!
Aki pedig pihenni vágyik, jó éjszakát! :-)
Szép napot!
Megázott-e a nyuszifül?
Itt szép idő van, és hamarosan nekidurálom magam a mai munkának, hátha sikerülne ma egy jó adagot letudni belőle.
Nem jön haza a fiam, így nem kell osztozni a gépen, tudok hajrázni.
Mivel 9-én írásbeli, majd elkérem őt az iskolából, és 8-án már itthon lesz, hogy nyugodtan írásbelizhessek.
Aludj jól!
Én egy jó tál almaleves után, most kezdem a mai adag munkát.
És még mindig nem tudom, hazajön-e a fiam.
Nyuszifül a füldben, lehet, hogy meg is ázik az éjjel...
Szép estét, jó éjt! :-)
No, azt muszáj lesz!
Kaptam én is többször, de nekem nem sikerült megtartani. Pedig olyan kis aranyos.
...Azért ma sem maradok "kerti dógok" nélkül...
A szomszédasszonytól most az előbb érkezett egy zacskónyi nyuszifül. "Kigyomlálta", és mert volt róla szó köztünk a napokban, úgyazon bimbóstul hozott belőle. Nedves a föld, talán megfogja, ha most rögtön leteszem...
Néha eltéveszti a csapadékot, de lényegében igaza van. :-D
Az átlagos kutyák pedig már az eső előtt vizes kutya-szagúak, mert a szőrük beszívja a levegő párásságát.
(A "raszta" kutyák gyapja nem szagos,)
Hát igen... Mentettem én is a félig száradt ruhákat tegnap...
...Hogy ott a Göncöl, Neked nem is kellenek a meterológusok... Ha kutyus "pakol" - jön a rossz idő...
Jól is teszed.
Még a komondor is behozta a gumibabáját. (Ha elromlik az idő, be szokta rámolni a Fontos Dógokat. Télen a havazás elől.)
Én is behoztam a száradó ruhát.
Szia!
Nálunk is.
Tegnap azonban két vihar is járt-kelt fölöttünk. Sokfelé a városban az áramra járó szerkentyűk bánják a sűrű ménkűcsapkodást. A sok esőtől nagy a sár, így én ma nem kertészkedem. Csak sütök, főzök, motyogatok. Meg fejtegetem a sudokukat, sorozatba'. Meg be-benézek ide. :-)
További szép napot!
Szép napot kívánok! :-D
Gyönyörű az idő!
Jó éjszakát kívánok!
Néhány órát aludtam, most nekilátok az esti teendőknek, utána lefekszem aludni, és remélhetően "emberi" időben fogok ébredni.
Kissmanyi cicám, kis barátnőm megfialt valahol. Nem tudom, mennyi marad meg a picikből, néha egy sem sikerül.
Úgy legyen!
Sütik a Pocska szépen. :-D
Jó reggelt! :-)
Most ébredtem... Ilyen is régen volt.
Szép napot mindannyiunknak!
Nem is feküdtem még le. Hajat mostam, sőt le is vágtam a hajamból. Egészen jó formát tudok adni már a fejemnek azzal a kis fodrászollóval! Bőven megérte az árát, még egy ezres sem volt.
Azt hiszem, újra kinyitom a már becsukott munkát. Van pár elintézni való még, munkaidőben. Hátha sikerül már kivárnom azt a néhány órát, és utána már nyugodtan fogok tudni aludni is akár.
Jó reggelt a koránkelőknek! :-D
Nem akaródzik még aludni, de a munka már nem nagyon megy.
Megint átfordult a nap, később jöttem a géphez. Ráadásul előbb a hivatalos dolgokat intéztem.
Szeretnék a fordítással mihamarabb végezni, hogy pénz legyen belőle minél előbb. :-D
Most fogok még "reggelizni", utána fordítok megint ki tudja meddig.
A fiam még nem tudja, hazajön-e a hosszú hétvégére, azt mondja, lenne programja, ha a koliban maradhat.
Nem bánom azt sem, csak tudjam, hogy készüljek a vásárlással.
Szép estét!
Bizony, bizony, a pletyka az egy olyan! Rosszul emlékszem? Anyumnál lila virágai voltak...
Guruljka kedves, Te nagyon belevetetted magadat a fordításba, hogy be se néztél ma...!
Jó éjt! :-)
Jó éjszakát!
Véletlenül vettem csak észre, virágzik a pletyka-növényem.
Pedig még öntözgetni is el-elfelejtem néha. Ettől még ugyanúgy mászik-nyúlik mindenfelé, csak most virágosan. Kis fehér virágai vannak.
Szép napot kívánok!
Ma itt szépséges idő van egész nap. Ilyet kívánok mindenkinek!