Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Szép napot kívánok.
Szeretettel köszöntelek benneteket az új évben!
Mindnyájunkban elsősorban jó egészséget kívánok.
Szerintem, - ahogy nekem egyszer egy nagyon idős néni mondta, - ha egészség van minden van.
Ha van egészség akkor energiát, erőt tudok gyűjteni a munkámhoz és mindenhez ami fontos nekem. Ha egészségem és energiám van, akkor tudok pénzt keresni, mert ebben a kemény világban az is rendkívül fontos.
Most egy kicsit lazítok. Hétfőn megyek dolgozni. Állítólag 15-étől eljöhetek szabadságra. Majd meglátjuk.
Jó reggelt!
Boldog új évet! :-)
Jó munkálkodást, Guruljka! És úgy legyen, ahogy kívánod: munka egész évben! Hozzá: jó egészség!
Kedves Mária! Eredményes, pihenős erőgyűjtést kívánok Neked mára! Hogy azután, ha majd kell, legyen elég energia újra belefogni a munkába! Jó egészséget kívánok Neked is!
Magamnak is ezt kívánom: a jó egészséget elsősorban...
...Elég nagy zagyvaságokat hozott nekem/nekünk a '14-es... Hadd kívánom így magamnak még plusz azt is, hogy az új év fogja vissza magát ilyen tekintetben! :-)
Szép napot.
S még egyszer: boldog új évet! Bort, búzát, békességet!
Szép napot kívánok!
Dél körül ragyogó napsütésre ébredtem, elsétáltam a boltba meg a postára. Feladtam életem első számláját... :D (Eddig még senki nem kért, most meg kis plusz tanácsot is kaptam könyvelő barátnőmtől.)
Utána friss fejjel, leültem és figyelmesen szétszedtem újra a billentyűzetet, és ezúttal sikerült jól összeraknom. Úgyhogy működik! :D
Neki is ugrom mindjárt a munkának. Legyen csak munkám majd az új évben is!
Szép napot kívánok!
Szibériai hideg van nálunk. Most a kollégáimra gondolok, akik ma is dolgoznak. Igaz, hogy könnyített műszakban. Hajrá fiúk, lányok. Nagyon örülök, hogy ma már itthon lehetek. Már be is gyújtottam.
Értem...
Megint nem jó a billentyűzet! De hátha Pesten tud venni a fiam olcsón.
Most a képernyőről írok, de dolgozni így nem tudok. Jó éjt!!!
Az a fajta kesztyű kellene, Mária Kedves, amely amolyan "kapucnis"!
Szegény, nagyon megfagyhattál, most már pihenj és melegedj!
Itt -9 fok van, az előbb néztem meg.
Végre itt vagyok.
Szép estét! Kb. fél órával ezelőtt értem haza. Úgy érzem, hogy ma szinte átléptem a saját határaimat. Brutális hideg volt nálunk, és rengeteg
munkám volt. Kesztyűben nem tudok dolgozni, ezért a kezem jéggé fagyott. Végre vége van és ez a lényeg.
Holnap már nem dolgozom. Jó éjszakát kívánok.
Szép estét kívánok!
Végül úgy 5 óra körül elmentem már aludni.Jót aludtam, és úgy döntöttem, nem megyek pénzt költeni. Minden van, ami kell. :D
A madarak nem jöttek enni, kora délután tettem ki nekik a pirított magot. Pedig a két gerle már kerülgeti az etetőt.
Tavaly, és azelőtt is voltak gerlék, kettő-három, a lepotyogó magokra vártak türelmesen. Szórtam néha nekik is magot, a földre.
Kicsit más a helyzet, amióta a szomszéd néni meghalt. Nála szóródott el kukorica itt-ott, mert malacot, tyúkokat tartott. Most már ez nincs...
Még most is? :-D
Akarom mondani: jó reggelt, szép napot!
Ma menős napom lesz nekem is... Ebben a szibériai hidegben...! (Legalább is úgy éreztem reggel, hogy "szibériai" - közben pedig a hőmérő -4 fokot mutat. "Csak" -4-et!)
..én dolgozom!!! :D
Még egy kicsit. Legalább az alap penzum legyen meg ma is.
A madaraknak helyben nem kaptam eleséget, csak egy zacskó napraforgómagot, ami pirított, de állítólag nem sózott, héjas. Nemsokára kiteszem, kíváncsi vagyok, elfogadják-e.
Ráadásul csíkos, nem fekete. Tavaly csakis a feketét ették, meg a cinkegolyót.
Szép estét kívánok!
Gyermek hajnalban ébredt, reggel elindult. Addig sikerült elég jól levágni a haját is. Azért elég álmos voltam, nem kísértem ki a kapun. :D
Utána aludtam és vásároltam, holnap bebuszozom a városba madáreledelért meg még pár apróságért. Utána míg a gyerek haza nem jön másodikán, addig nem akarok már menni sehova!
Szép estét kívánok!
Én nagyon örülök, hogy nálunk még nem esett a hó.
Ha karácsonykor nem esett, akkor már igazán kibírhat egy napot. Holnap még dolgozunk és rengeteg munkánk lesz.
Végül megoldódott a készpénz.
Nem úgy, ahogy zserettem volna, mert aki segített, egyelőre még nem adta meg a számlaszámát.
De holnap keresek a faluban madáreleséget, remélem, kapok! Utána már leeshet a hó, de addig nem!!! :D
Jó éjszakát kívánok!
Egy szem hó nem esett egész nap. Egy cseppet sem bánom.
Sziasztok! :-)
Kiröppent az Ifjúság... Ma még barátkoznak egy kicsit az itteni pajtásokkal, aztán holnap: utaznak haza...
Nos, holnap én sem leszek ilyen könnyed hangulatban... :-(
Nálunk is hideg van, továbbá reggel óta vagy 15 cm-nyi hó leesett. Az igazi zimankó majd csak ezután következik...
További szép napot!
További szép napot!
Szép napot kívánok én is!
Nálunk lehetőleg sosem alszik ki a tűz. Így sincs nagy meleg. Éppen kellemes.
Bizony hidegebb lett.
Holnap reggel indul a fiam Pestre, pár napig odalesz. Akkor biztosan kialszik majd néha a tűz...
Jó lesz kicsit magamban lenni. :D