Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Szép estét kívánok mindenkinek. Remélem jól vagytok. Én határozottan jól éreztem magamat ma. Ez nagyrészt az időjárásnak volt köszönhető. Legalább
10 fokot hűlt a levegő és ez egyszerűen szuper.
Nem lehet egyszerű, a fájdalomcsillapítók miatt sem. No meg a fájdalmak miatt.
Most én a kenyeres kocsi miatt ébresztettem magam, mert én is sokára aludtam el, és még jól esett volna aludni kicsit. De legalább este hamarabb leszek álmos remélhetőleg, és nem kukorékolok hajnalig. :D
Kaptam értesítést, hogy kedvezményes áron kaphatóak jegyzetek az egyetem könyvtárában.
Ha lesz pénzem... hátha... Nem az én szakomba vágó, de nagyon érdekes témák!
Például: A tájak közötti kapcsolatok néprajza....Vagy Válogatott tanulmányok az Erdélyi Fejedelemség nyelv- és névhasználatáról...
Szép napot kívánok!
Na most ide is határozottam elért a lehűlés. Elkél a hosszúujjú, hosszú szárú holmi.
Jó reggelt, Tumbo!
Jól aludtál?
Jó éjszakát kívánok.
Nálunk napközben még nem enyhült a hőség. Este és reggel már nagyon kellemes a levegő.
Eszembe sem jutott most, hogy máshol hőség lehet. Itt amolyan derengő napsütés van, kellemes meleg.
Még nem főztem, a fiam még mindig alszik! :D Három nap ment úgy műszakba, hogy 6 órát aludt, ma reggel nagyon fáradt volt a hangja. Hagyom, hadd pihenjen.
Zöldbabot fogok főzni, vettem fagyasztottat, tejföl meg még van.
Mondjátok: van értelme ebben a hőségben bekapcsolni a sütőt, hogy ebédre meglegyen a rakott karfiol?
Mert én ezt cselekedtem. Finom ebédet ettünk, igaz,de a hőmérő 30 fokig meg se állt a konyhában...