Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Lehet, hogy pihenteti a fájós lábát.
Nagyon rossz lehet fájdalommal élni.
Szép napot Nektek is, Guruljka, Legnano!
Tumbot nem láttátok?
(Nemrég még itt volt... Aztán én elmentem egyet szundikálni, s most, hogy visszajöttem, nyoma sincs...)
Ez nem jó.
Mégis: mennyit bírnak a lábaid? Kilométerben...
A korral jár.
Engem (a térdfájásomat) elég jól "rendbe tette" a tavasszal véghezvitt babértea-kúra. Meg többé-kevésbé rendszeresen kurkumát is fogyasztok. Ha minden kötél szakad, akkor meg itt van patikaszer...
Én is nyitogattam ajtót-ablakot... :D
Megyek aludni, te is kicsit feküdj majd vissza. :D
Szellőztetem a lakást. (Jobb híján...)
Álmodjál szépeket! :-)
Hűha... Mit csinálsz az éjszakában, Csemárka?
Mindjárt megyek aludni, csak még bekukkantottam... Erre tessék, hát nem itt sertepertélsz?
Aludjatok jól, jó éjszakát kívánok!
Mária Kedves, örülök, hogy jóízűt pihentél a délután. Köszönöm kedves jókívánságodat.
Összeállt az órarend, valószínűleg elírtak benne két dátumot, de azt holnap ki tudom deríteni.
Minden alkalommal délután 3 előtt végzek elméletileg, azaz eszerint nem kell majd vágtatnom a vonathoz!
Az első oktatási napunk 12.-én szombaton lesz.
Szép estét kívánok!
Kedves Guruljka! Ma nagyon korán végeztem. Kihasználtam ezt a kivételes alkalmat és délután is aludtam közel két órát. Ez most mindennél többet ért.
Érezd jól magad az egyetemen.
Szép napot kívánok!
Megnyílt a regisztráció az Egyetemen.
Azaz beiratkoztam a félévre.
Még a tárgyfelvétel is sikerült, mert időben elkészültek vele a tanszéken, és úgy látom, az elektronikus feldolgozásban sem keveredett össze.
Azaz felvettem mind a 10, nagyon érdekesnek ígérkező tantárgyat. Kettő olyan, hogy nincsenek belőle órák, mert médiafigyelés a lényege. Ez nekem nem fog annyira feküdni, de majd belejövök.
Most majd összeállítom magamnak a naptárral kombinált órarendet, elkezdődött a tanév... :D