Dundi lány és izmos, kisportolt fiú együtt - lehetséges? (beszélgetés)
Egyetértek! :)
Hajrá!
volt egy olyan pasim, aki nagyon kövér volt, és lefogyott, de olyan igazi kis izompacsirta típusra...mikor megismertem akkor pont szuper alkata volt...én meg már akkor is nagydarab voltam...utólag azt mondta, hogy nem volt biztos benne hogy tetszeni fog-e neki amit lát, ha levetkőzünk...(mondta ezt ő, aki olyan kövér volt előtte hogy szinte gurult)de később, semmi pénzért nem cserélt volna le...mástól nem kapta meg azt amit tőlem egy szó nélkül:D
és szerette rajtam minden plusz kilómat, centimet :D
ma már felesége és gyereke van...és gurul ismét mint egy alma :D
:DDDDDD
Szerintem is igaz az hogy egy igazi férfi nem azzal foglalkozik hogy van pár felesleges cm vagy kg. (Ha felesleges egyáltalán valami is :D)
Hogy érzed, esetleg kölcsönös az érdeklődés?
Hajrá! :)
Nekem is volt "csupa izom" pasim, halálosan szerelmes volt belém, pedig én is dundi voltam világ életemben!!!
simán :D nekem is volt olyan pasim, akiről akár szobrot is lehetett volna mintázni :D
vagy maga volt egyenesen Dávid....:D
Szia!
Én is olyan alkat lehetek kb mint te. Pláne most, hogy 20 kg plusz van rajtam szülés óta. :)
Párom meg vékonyka, izmos ember...Engem zavar, őt nem. Azt mondja így szeret, neki tetszem (már 8 éve), akinek nem tetszik ,nem néz rám, most meg szoptatok, úgyhogy első legyen a gyerek! :D
Azért a combimat néha kicsit sokallja! :D
Nő vagyok, de a tapasztalatom az, a fiúk buknak a kicsit erősebb lányokra.
Én pl nagyon vékony voltam, aztán felszedtem pár kilót. Elkezdtem fogyózni, de párom kérte, ne legyek ismét olyan vékony, mint régen, mert így tetszem neki.
Nem is miatta szeretnék fogyni, hanem magam miatt, innen-onnan pár centit.
Szerintem: Minden lehetséges! :)
Én drukkolok Neked az összes erős testalkatú lány nevében! :)
Nemrég ismerkedtem meg egy nagyon helyes, szimpatikus sráccal. A gond az, hogy nem igazán merek közeledni, gondolom kitaláltátok, hogy miért. (Egy edzőteremben ismerkedtünk meg.) Nem vagyok kövér, soha nem is voltam, de erős testalkatú vagyok, van rajtam súlyfelesleg.
Ha elmondanátok a véleményetek megköszönném. Elsősorban a fiúkéra gondolok, de bárkiét szívesen fogadom:)
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Olyan lehetséges, hogy az első félévben sikertelen tantárgyat a 2. félévben felveszem a ráépülőkkel együtt?