Dunaújvárosi kórház szülészete - tapasztalatok? (beszélgetés)
köszi
és külön medencében vannak a picik? Nem kapnak fertőzést? Ha arra gondolok, hogy én folyton összeszedek valamit, ha elmegyek usziba...
Csak az anya mehet be a babával, vagy az apa is? Bocs, ha hülyét kérdeztem, de totál nem vágom, hogy hogy megy ez.
Hány hónapos kortól lehet vinni a piciket?
Sziasztok lányok, megnéztem szombaton a babaúszást. Hát én még ennyi kis mosolygós babát egyhelyen nem láttam. Nagyon édesek voltak, és voltak tőlünk kissebbek is. És rengetegen vannak. Az első csoportban nem annyian, de a másodikkal már rengetegen jöttek. Mi a héten megpróbáljuk itthon felkészíteni a kicsit aztán szombaton megyünk mi is. Két lány tartja, irtó kedvesek, tetszett amiket csináltak, én nagyon várom már, remélem fgojuk szeretni
Két császárom volt nekem is. Nem vagyunk egyformák, nekem szerencsére sikerült tisztán maradni. A kötésem trutyis lett, de az lehetett többször is cserélni.
majd mondd el, hogy milyen volt:)
én se trutyiztam össze magam. áldás volt kitalálni a mosdóig, és zuhanyozni a kórházban, kétóránként. és ez ment még itthon is nekem, 3 hétig 2 óránként zuhanyoztam, mert annyira fájtak a belső sebeim, hogy csak a langyos víztől tudtam picit helyrerázódni. 2 órára.:D
én nem vettem tena-t, hála az égnek, sima Always éjszakait vettem, és sosem trutyiztam össze magam, mert majdnem minden orában, 2 orában lezuhanyoztam. ugy sokkal hamarabb gyógyult a gátvarrásom is. a gyereknek meg vigyél be ruhát, pelenkát, popsitörlőt. krémet hintőport adnak
Én császárral szültem, lehet olyankor több vér ürül.. nemtóm', de mindenki tiszta vér volt ott, mert mindenkit műtöttek. :S
Ruhát vigyél be 4-5 napra elegendőt, mert akkor nem kell pólyába tenni, hanem szabadon, rugdalózóban lehet. Pelust, és popsitörlőt is vigyél. Vigyél még textil pelenkát is.
Igen, megoszlanak a vélemények mert a védőnő nekem speciel azt mondta nem durva, egy normál vérzéshez hasonlító lesz...hát kiváncsi leszek, azért a tena betét már bekerült a táskába :)
Akik már szültek: a babára abba a 4 napban kórházi ruha jár vagy vigyek be én??Pelust is, törlőkendőt is?
Nekem nem kellett a véres bugyikat gyüjtögetni, vigyáztam, hogy nem trutyizzam össze.
én kipróbáltam de az első után el is ment a kedvem tőle, nekem nem vlt kényelmes.
Fú, én nagy hasznát vettem :) Nagyon nem lett volna kedvem a véres bugyikat gyülytögetni, ezt meg csak levettem és ment a kukába. És nem drága, 5 db-os olyan 500 Ft körül volt ha jól emlékszem. :)
Szia, bababoltban is vehetsz, én ott vettem.
Szia!
Én nem használtam eldobhatós bugyit, hanem rendes pamut bugyi volt rajtam. Mondjuk nem nagyon szeretik a dokik ha bugyiban vagy az ágyban, de feküdjön ő a trutyiban!
Sziaszok!MIlyen az az eldobhatós bugyi?A gyógyszerésznő azt mondta a kórházba azt engedik(!) hordani ami ott a gyógyszertárban kapható, vmi hálós nadrágszerű ami tartja a betétet.Ti vettetek vmilyet?S tényleg igaz, h nem lehet akármilyen alsót hordani holmi szabály tiltja??
Köszi, közben szereztem egy tel. számot. Minden stimmel, csak a név nem, valami Erzsébet tartja. szombaton ha minden igaz megyünk megnézni. Már nagyon szeretném vinni csöpségemet. hátha segít majd az éjjeli alvásnál
Szia!
Egy Varga Zita nevű lány csinálja.Szombatonként reggel 8 órától van az uszodában.El lehet menni megnézni aztán eldöntöd hogy mentek e vagy sem.Azt hiszem csak 4 alkalmas bérletet lehet venni.De Zita elmond mindent.
sziasztok lányok, tud valaki valami használható infot babaúszásról Dunaújban?
Aha.. gondoltam én, hogy nem lehet.. Köszi :)
És labdát?
Szia!
Semmilyen kaját nem lehet bevinni.Az esetleges műtét miatt.Szivacsot talán.Azt be kell vizezni és azzal törölgetheted magad.
Csajok!
Egyik ismerősöm tőlem érdeklődött, hogy lehet-e labdát, csokit, vizet, szivacsot bevinni vajúdáshoz a szülőszobára. Engem császároztak, nem tudom mit lehet természetese szülésnél.. egy szülés végződhet császárral és a műtét esetén ugye nem lehet enni-inni.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hamarosan tényleg elmegy a kórházból a Kolos doktor?
Még mindig megdöbbenek...!!!!!!!
Pedig megszokhattam volna már.
Szerencsére nincs semmi baj!
szia,
szerintem ez van a legközelebb: Érden.
[link]
én nem itt voltam, hanem Pesten, szóval véleményt ezekről nem tudok mondani.
További ajánlott fórumok: