Dumcsi . (beszélgetés)
Sziasztok!
Mi jól vagyunk. Danikám készül a vasárnapi Diákolimpiára. Dávidkám kis cserfes szája be sem áll:))
Nálatok, mi újság?
Sziasztok!
Én meg este nem tudok jönni, mert fekszem a fiúkkal:)) De majd csak összefutunk...
Hali!
Húúú, nagyon hosszú....
Ha nem baj, a naplómban leírtam a tegnapi napot, még a hatása alatt vagyok. Szerencsére kincsem hamar túltette magát rajta.
Ti, hogy vagytok? Nálatok is süt a nap?
szia,most kukkantok be én is...sok a klub,fórum,napló-és ez marad utolsónak:/
Mizujs,hogy vagytok?
Sziasztok!
Ma nem járt erre senki sem?
Köszönjük szépen, de az érdem nem a miénk, hanem Dávidkáé!:))
Csodák bizony vannak ám:))
Dávidkával megyünk Debrecenbe MR-angiograáphiás vizsgálatra. 7 órára kell a klinikán lenni. 140 km-re van tőlünk, így időben kell indulni:))
Remélem szép idő lesz délután. Itt most olyan sötét van, csepereg az eső...
Jó étvágyat majd az ebédhez.
Hova mész? Ha szabad tudni?
Éjszaka: Éjjel utaztunk haza a tesóméktól, a lányok kivételesen sokat aludtak. Én nem sokat :S
Ma: ebédre a nagyihoz nmegyünk, és majd megyek sétálni is velük. Nem tervezek ma nagyszabású programokat.
Mit csináltok ma? Hogy telt az éjszakátok?
Danikám éjfélre ért haza. Ma még takarítok, vasalok, főzök. Bepakolok a bőröndbe holnapra, hajnal 3-kor kelek....
Kati! Ugyan már, ez csak természetes.
Én is néha köszönés nélkül lépek. Na tessék itt megmutatkozik a bunkóságom. :P
Jó reggelt és szép napot!
Bocsánat, tegnap este el sem köszöntem, de kincsemnek hirtelen szüksége lett rám:))
Áztá! Milyen ügyes fiad van!
A CSAJOK ÖRÖKMOZGÓK,de Orchival babaúszára járunk, Hanna még nem sportol semmit, mert még kicsi hozzá.
Danikám karatézik 3,5 éve. Országos Diákolimpia Bajnok és az Európa Kupán második lett. Jövőhéten szombaton megyünk Sátoraljaújhelyre Országos Versenyre....
Dávidkánk sajnos betegen született, de reméljük majd Ő is tud valamit sportolni.
Gondolom a két kislurkó örökmozgó?:)) Van segítséged?
Isten éltesse a kisdrágákat!!! Nincs nagy különbség köztük, nem lehet egyszerű.....
Most telefonált Danika, negyedikek lettek. Nagyon sokan indultak, szerintem nagyon jó eredmény!
Én Szolnok mellett Rákóczifalván lakom férjemmel és két gyönyörű gyermekünkkel. Danikánk 9 éves lesz áprilisban, Dávidkánk pedig 4 éves lesz, szintén áprilisban.
Danikám hajnal 4-kor indult az osztállyal néptáncversenyre Kisvárdára, majd éjfélkörül érnek haza. Dávidkámmal pedig az udvaron voltunk. Próbálom a nátháját elűzni, mert hétfőn fontos vizsgálatra megyünk....
Mekkorák a gyerekek?
Hát az biztos, hogy lurkókkal nem egyszerű vásárolni:))
Szia!
Éppen nem unatkozom, de nincs senki a fórumon:))
Hogy telt a napod?
További ajánlott fórumok:
- Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla!
- Három vagy több gyerekes anyukák, ha van kedvetek dumcsizzunk.
- Alszanak a gyerekek? Unatkozol? Anyukák! Gyertek dumcsizni!
- Szeretnél egy jó kis csapatba tartozni, ahol mindenről dumcsizunk írj
- Borsodi emberkék gyertek dumcsizni:)
- Barátkozós, dumcsizós, csajos témák, avagy beszélgessünk mindenről!