Dr. Stummer János (beszélgetés)
SENKINEK SE AJÁNLOM!BUNKÓ-ALPÁRI!
MAGÁNBAN IS!
Akihez jártam dokihoz sajnos terhesgondozást nem vállal,így váltanom kellett és azt tanácsolták,hogy a Stummer doktor hasonló beállítottságú,hát a nagy francokat!
Ahogy hozzá kerültem vérhígítómat emelte,amin nem is csodálkoztam súlynövekedés miatt,de okozott egy kisebb vérzést hétvégére,így az orvosokat mivel nem lehet elérni és a hematológus is azt mondta ,h bármi vérzés=kórház!Kórházban javasolták a váltást és a telefonos egyeztettés után hematológus is mást írt fel!
Következő rendelesen a Stummer doktor nekem esett bunkó lekezelő alpári módon,h ne csodálkozzak,ha trombozist kapok,feleslegesen futottam a kórházba,feleslegesen váltottam! Köpni- nyelni nem tudtam!Mondtam én csak azt tettem,amit az orvosok nekem mondtak!!
Ha igaza is lenne ezt a stílust magánba nem tudom,hogy képes megengedni magának!!És ezért fizetsz és számlát se ad!
Biztos ,h nem megyek többet hozzá!
Kedves Nana06!
Szeretném megkérdezni, hogy megfogadtad e Stummer doktor urat és hogy milyenek a későbbi tapasztalatok.
Sziasztok! 14+4 hetes terhes vagyok. Dr Stummer Jánoshoz járok terhesgondozásra. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Bármit kérdezhetek, ő készségesen válaszol. A párom mindig elkísér a vizsgálatokra, vele is nagyon rendesen viselkedik.
Igazából a fórumot érdeklődés miatt nyitom. Eléggé félek a szüléstől, és szeretném megkérni a doktor urat hogy legyen a fogadott orvosom. Esetleg aki szült nála. Le tudná írni hogy milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban? Gondolok itt arra hogy a szülőszobán is ilyen készséges-e? Mennyiért vállalta a szülés levezetését? A szülés utáni napokban odafigyelt-e még rátok vagy csak eltette a pénzt?
Köszönöm ha válaszoltok ☺