Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Van valaki hasonló méretekkel;158cm 52kg
mell alatt:75cm
Mekkora implantátumot kapott?
Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad. Én is elmosolyodtam ahogy olvastam 😉
Lenne esetleg aki beengedne a naplójába? Nem tudok dönteni a kerek vagy anatómiai között...
Ez tetszik...végig nevettem amíg a soraid végére nem értem .
Szorúl-szóra, lépésről lépésre minden pontosan így zajlik...😆
Szia! Attól függ hányadik vagy és mikor műtenek. Ha első vagy (9 körül) akkor már érdemes előtte való nap menni, ha méteres havazást mondanak, szintén. Műtét napján kb 2 órával érkezel. Kapod a szobát, dumcsikázol az anesztessel, megnézi a papírjaidat, aztán dumcsikázol a dokival újra - végső egyeztetés. Kapsz egy nyugibogyót, lazulsz, vársz, műtenek. Ébredsz az örzőben, kb 1-2 órát vagy ott, aztán a szobádban folytatod az alvás-szenvedés kombót. 😊 A nővérek cukik, tolják beléd az összes cuccot amit csak lehet, már kemikália folyik az ereidben vér helyett. 😊
Másnap reggel “üdén és frissen kipattansz” az ágyból. Ja, nem... Mindenesetre kiveszik a csövet, nyomnak egy sztárfotót, kapsz zárót és mehetsz isten hírével! 1 hét múlva kontroll, 3 hét múlva varratszedés, 3 hónap múlva indokolatlanul megveszed a világ összes fürdőruháját! 😁😁 Zanzásítva ennyi!
Sziasztok!
Leìrnátok nekem,hogy zajlik a műtét? Úgy értem pl. melyik nap kell le utazni? A műtét napján vagy az azt megelőző napon. Hánykor szoktak lenni a műtétek? Műtét után másnap lehet haza menni reggel?
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Mit kell vinni az interjúra?
Sziasztok!
Hamarosan lesz a konzultaciom a lecsuszott implivel kapcsolatban. PU csere javasolt. Kicsit parazok, hogy jobb lesz e ha megmuttetem ujra...
Amennyiben igen szerintetek maradjon a 395os meret hatha lecsuszik vagy legyen picit nagyobb..:)
Varom a velemenyeteket!
Puszi
Milyen magas vagy és mekkora a mell alatti méreted?
Azért kérdezem mert ma én is voltam Ágfalván kontrollon és szoba jöttek ezek a méretek nálam is, csak extra magas textúráltba...(most Pu-m van)
Cserés leszel vagy egy az első?
Esetleg vkinek 675 vagy 755-os pu implije??
Nekem
Ma ezt javasolta a doktor ur:-))
1500000 ft lenne,,,