Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Kedves Muslinca1,
akkor mar túl vagy a műtéten... Hogy vagy? Jól ment minden?
Izgultam Veled, mar pár hete olvasom a fórumot.
Nekem 24-én lesz a műtétem, mar izgatottan várom. En is leszerveztem mindent, nekem is van egy bölcsikorú kisfiam.
De!
Nem szidni akartam a doktort! Van egy stílusa, nyilván van akinek bejöb, van akinek nem...
Amikor megvizsgált, és döntéseket hozott, akkor határozott volt és magabiztos. A hozzáértése számomra megkérdőjelezhetetlen, és ezért nyerte el a bizalmam.
A körítés, pedig, hát már említettem nem annyira érdekel :D, csak az eredmény a lényeg, és remélem a műtét után jöhetek majd dícsérni a profizmusát...
Engem is leszúrt a konzin, mert kibámultam az ablakon :), bevallom csak azért mert egy munkás ténfergett a teraszon oda-vissza, és gondolataimban az járt, hogy remélem nem fog ott kukkolni, mikor vetkőznöm kell...
a doki meg azt mondja " ha mégegyszer kinézek a kontaktusból, akkor jobb ha hagyjuk is az egészet", hát én felröhögtem :D
Mondtam, mi a szitu, utána mondta hogy ne aggódjak behúzza majd az árnyékolót :D
Jah, és nem sok újat mondott, mert vagy tonna irodalmat elolvastam a témáról (nem csak fórumosat)...de nem a konzi döntött...hanem a munkái, amiket láttam...
Vicces volt...kicsit gyereknek éreztem magam :) maradjunk annyiban hogy igen, nem beszélgetni megyünk :D :D, meg nem is a sonkás melegszenyós reggeliért, meg a tündéri nővérkéért...
Csoda dudákat szeretnénk vásárolni, és kész, pont!
Legalábbis, én így érzem, ha ezt megkapom, akkor mindegy gyakorlatilag milyen a körítés, ha viszont elcseszi, hiába van meg minden egyéb a klinikán...
Kedves? Egy nagyarcú,sznob igazi bunkó, türelmetlen barom.
Nem egyszerű megtalálni a helyet, főleg aki sosem járt arra.
Felhívtam telefonon egészre voltam beírva mondtam, hogy 5 percet kések. Erre ő ha nem érek ide negyedig akkor már ne is menjek. Odaértem óra 8-ra mondták a recepción, hogy vannak még nála.Kikerekedett már itt a szemem.Ennyire vár? óra 12-kor jött ki tőle valaki.
Bementem és már rögtön osztott is....
Ha kérdeztem valamit húzta a száját, amire visszakérdeztem, mert nekem nem volt egyértelmű azt mondta nem figyelek,így nem tudunk együtt működni és eljöttem.
Remélem én is dicshimnusszal jövök nemsokára. Műtétem julius 1-én lesz.
Még 15 nap...valójában most lett időm, hogy elkezdjek belegondolni, hogy tényleg belevágtam :D.
Remélem nem lesz semmi akadály!!!
Kisfiam dec első pár napján hagyta abba a szopizást, és a múltkor próbáltam megnyomni a ciciket, és az egyikből ilyen kis opálos (nem teljesen színetelen) előtejszerű jött. Nálam mondjuk a két gyerkőc között is ez megvolt, de remélem nem fogja akadályozni a műtétet. Azt hiszem ha 1-én derülne ki hogy mégsem, akkor elsírnám magam.....mert fogalmam sincs mikor tudnám ezt leszervezni újra (2 gyerkőchöz segítség 3 hétre, illetve szeptembertől újra munkába állok...na meg ősszel jönne a felsőlégúti nyavalyák, ami egy ovisnál és bölcsisnél időzített bomba...)áááá szóval aggódom és izgulok...
Nagyon izgulok...főleg azért hogy sikerüljön összehozni a műtétet...az eredményért majd később, az az aranykezű dolga ;)...
Örülök, hogy Te is ilyen elégedett vagy! :)
Naplót nem írsz?
Kedves Hölgyek!
Én az aranykezű doktor úrról csak jókat tudok mondani,és a legbátrabban ajánlom őt minden hölgy társaimnak!
Már a konzultáció után elnyerte bizalmamat.
Profizmussága,művészi lelke már aznap kitárulkozott,és tudtam a legjobb kezekben leszek!
Ez így is volt :)
A műtéti előkészületeknél a tündéri Mariann nővér segítségével sétáltam be a műtőbe félelem nélkül.
Miután felkeltem az altatásból sem hányinger sem émelygés sem másféle rosszullét nem jelentkezett nálam sem a többi lánynál akit Gáspár Doktor Úr műtött.Legelőször kísérettel vonultam a mosdóba Mariann nővérke segítségével,de csak a biztonság végett ,ugyanis a műtét után 4 órával már magam tudtam lábra állni mosdóba menni,és még "bandázni" a szobatársakkal a folyosón.Aznap csak sós és édes kekszeket ehettünk,amit a legjobb étvággyal fogyasztottam el két tálkával :)
Folyamatosan kaptuk az antibiotikumot,fájdalomcsillapítót,izomlazítót.
Éjjel is a mi drága Mariann nővérkénk óránként szinte ránk nézett(ezt onnan tudom hogy kicsit éberen aludtam ami csak annak köszönhető hogy szokatlan a csak hanyatt fekvéssel való alvás :) Semmi másért!
Reggelire isteni sonkás sajtos piritost kaptunk,és Latte-val keltettek minket amit jóízűen rosszullét nélkül tudtunk elfogyasztani.
Később jött Doktor Úr,hogy a csöveket kivegye belőlünk,amit NEM ÉREZTEM hogy kihúzta volna őket,
SEMMI KELLEMETLEN ÉRZÉS!Ezt mind mosolyogva műtött barátnőm és Doktor Úr társaságában,felhőtlen boldogságban!(És nem túlzok!!!!) :))
A hazatérés akadálymentesen történt.
Csak a feszítő érzés ami kellemtlenséget okozott a felülésnél lefekvésnél ami normális!
Sem hőemelkedés,sem lázam nem volt,sem émelygés,semmiféle rosszulétem :)
Nagyon szépen és gyorsan gyógyulok,minden nappal csökken a feszítő érzés amit az implantátum okoz.
Első pillanattól egyedül tudok moosdóba menni,hajamat rendezni,fekhelyemet,jegelni magam és stb és stb.
Ma vagyok 4. napos és ma már fagyizni is elmerészkedtem 1 órás sétával a barátnők és párom kíséretében :)
Nem hiába ragadt rá ez a név hogy ARANYKEZŰ Doktor Úr!
Borzasztóan hálás vagyok neki,fantasztikus munkát végzett, GYönyörű dús dögös kebleket kaptam tőle!
Mindenkinek bátran ajánlom őt,és CSAK ŐT! :))
Üdvözlettel:egy 22 éves elégedett lány...
G.L.-nél 5.nap kötözés,aztán 3.héten kontroll,6.héten kontroll,3.hónaposan aztán 6.hónaposan és 1 évesen kontroll.
Szerintem ez nem sok,telefonon mindig elérhető,karácsony,húsvét nála nem számít.
Sokkal barátibb,mint a Révészhez rohangálni naponta...nem is értem egyébként,mert az impli Gáspárnál magától gyönyörűen a helyére áll a 3.hónap végére. Nem is értem Révész mit nyomkodja erőszakosan lefelé...nem is tetszenek a cicik amiket csinál (tisztelet a kivételnek)én biztos idegbajt kapnék a szétálló ciciktől amiket úgy kell nyomkodni,hogy álljanak valahogy,na ez Gáspárnál nincs!!! Rendesen felrakja ahová kell és szépen "leszállnak" a helyükre!!! :)
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nem könnyű...
Így utólag elgondolkodtam rajta hogy még jó hogy nem Révészhez mentem. Ő van akit hetente ötször visszarendel kötözésre.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!