Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok!
Az én ajándékot -1 pont vásárláskor. Remélem, ki tudom majd használni.
Mindenkinek nagyon szép és szerencsés napot, hetet kívánok.
Sziasztok , szép napot és szerencsés hetet !
Én is így jártam tegnap ! Tele lett az asztal sz@r domikkal !
Amúgy jól vagy ??
Írtad a múltkor , hogy beszélünk az üdülési jogról !
Jah, a DÓs domi sárga.
És kaptam 3ért összekötőt. Így ebből a mutatványból +2 pontom lesz. Lassan, de biztosan azért csak gyűlnek a pontjaim...
"Pontszámod: 844. Ezzel 1005. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 320. legjobb eredmény a tied."
Sziasztok! 3 db 7/7-es van az asztalomon! Meg szerencse, hogy a sorvegem hetes:-))
Szerencses napot!
Jó reggelt!
Beváltottam az egyik ajándékomat, mert az asztalon lévő 2 domihoz kaptam egy harmadikat. Így akartam helyet felszabadítani. Erre az ajándék: "Feltöltöttük a készletedet 5 dominóra."
Magyarul, kaptál egy dominót, bmeg!!! :DDD
Jah, és nem is illett a sorba... :S Fel is libbent az aukcióra. ;)
Beváltottam az ajándék dominómat, és NEM KAPTAM ÉRTE SEMMIT!!!
Hogy lehet ez?
Történt már valakivel ilyen?
Amikor 4-es sorod van az asztalon és kapsz 1lehetőséget ingyen vásárlásra, akkot azonnal vegyél hozzá összekötőt, ne habozz, ne várj az aukcióra fehéret, ajándékot, váltsad be.
A legtöbször, ez az ajándék tartogatása, gátol a játékban, elveszted a ritmusát. Részemről azonnal veszek érte, egy összekötő dominót, ha nincs éppen rá szükség, akkor a következő DÓ-t várom és az első adandó alkalommal fel is használom.
Még le se írtam, hogy jártam délután az ingyérvásárlós ajándékkal:
Nagy nehezen megszültem, hogy mit vegyek, mert ugye 4es sorom volt az asztalon, valamit aukcióra kellett rakni - logikusan az egyik végét. :)
Felrakom aukcióra a domit, megveszem a kiszemeltet, lerakom, hogy az asztalon lévő még hármat is tudjam majd rakni. Ezután, mivel DÓ volt, felvettem. És mi volt benne??? Egy ugyanolyan, mint amit összekötőnek vettem... :S Na, ehhez kaptam egy hozzáillő sárgát az előbb.
:DDDDDDDD
DominÓrák: 0, 1,
Nagyon hasonlít valamire... :S
Gondoltam :))
Mi lesz a következő? Csak hogy tudjam, meddig nem érdemes jönni érte.
Így van. Világos, mint a nap :)
Ha DominÓra idején jöttem, úgy kell nekem!
Én nem tudom megnézni, mert ezt nem tudom felvenni.
Aukcióra nem rakhatok, nem vásárolhatok - kimarad :D