Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Na, ezért nem bontok én ajándékot este! :)
De már késő bánat, megtetted... A döntés a tiéd! ;)
Olyan ajándékot kaptam , hogy négy óránként kapok dominót !?!
Most hajnalig itt üljek ??????!,
Ez mondjuk igaz, még én is vagyok. :)
Csak hosszútávon a többiek köveznének meg minket, ha valami rejtélyes okból kifolyólag ezentúl mindig lenne 23kor DÓ... :D
54320. durum 2010-01-26 14:39
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 13:00-tól 16:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
(Ha az utolsó órában is megszerezted a dominódat vagy elmúlik ez a 4 óra, az ajándék eltűnik. )
Mondhatom!!!1 db dominóra ajándék 4 helyett:))
54322. ivett78 2010-01-26 15:56
14 és 16 óra, az 2 ajándék óra. . .
(válasz durum 54320. hozzászólására)
54323. durum 2010-01-26 17:38
Tényleg!!Bocsi, de nem 4!!!
(válasz ivett78 54322. hozzászólására)
54324. Lady Blakeney 2010-01-26 19:48
Ha azt az órát is hozzá veszed, amikor az ajándékot kaptad, mert akkor ugye nem kaptál dominót, akkor tényleg csak plusz 1 órának vehető.
(válasz durum 54323. hozzászólására)
Jót szórakoztam, valamikor 1,5 éve volt egy ilyen hasonló vita, mikoris kiderült, hogy mindenkinek igaza van, csak Mártika írta le úgy, hogy a gondolatai máshol jártak már.
Ime:
"1 db dominóra ajándék 4 helyett"
helyesen:
"1 db dominó ajándék, 4 helyett", a többi már stimmel.
Számolj csak utána.:-)))
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 13:00-tól 16:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
(Ha az utolsó órában is megszerezted a dominódat vagy elmúlik ez a 4 óra, az ajándék eltűnik.)
Mondhatom!!!1 db dominóra ajándék 4 helyett:))
DominÓrák: 2, 3, 4, 12, 13, 15,
(és még kettő)
Ébreszt ő felhúzás nélkül is, ha olyanja van... Ha meg nem, ágyúval se lehet felébreszteni éjjel... :DDD
Amúgy elég sokszor nyöszörgött, de én is kb. addig jutok ilyenkor, hogy átnyúlok az ágyába és megsimizem, fel se kelek. :) Mi lesz, ha átköltözünk, ott már nem tudom ezt megtenni, mert külön szobában lesz... :(
Szia/Sziasztok!
Miért nem húzod fel Kiarát, hogy ébresszen fel:-DDDD
Szerencsés, szép napot mindenkinek!
Szia!!
Nem vagy egyedül...
Mostanában el-elalszom...
Pont akkor amikor domi-óra van..
Jó reggelt!
Szokás szerint lemaradtam a 3 hajnali DÓról... :(
Jó reggelt!?
Annyira jó, hogy most már mindennap lemaradok
2-3 óráról:(((