Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Igazad van, de viszont tudomásul kell vennünk, hogy ez egy j á t é k !! és nem kényünk, kedvünk szerint kaphatjuk az ajándékokat.
Az meg jó, hogy itt megbeszélhetjük.
én a dupla jokert, meg az azonnali 3 pontot is szeretem :-)
ja, meg hogy 12 órán keresztül +1 pontot érnek a lerakott dominóim :-D
Az talán a legjobb ajándék:)De nem.A legjobb,mikor üres az asztalod,és feltölti .Vagy a fehér....:)
Vagy mikor a következő mellé plusz két dominót ad.
Fáj a fejem rohadtul és a kolto [= költő] szavadat kotló(s)nak olvastam, a Domika-Tyúk szópárra asszociálva.. áááááá Itt a vég! :)
Pedig jó a szemem, hála a szemműtétnek. :D
Végre kaptam egy ajándék domit 13 órakor, az egyik kedvencemet, a köv. 4 órában csak neked dominó óra lesz tartalmút. :DD Igaz, a fejfájásom miatt nem azt illesztettem be amit akartam, de ez van.
Oszlej "játékelméletén" anno átrágtam magam és van amit meg is fogadtam belőle. Köszönet is érte!! :D
Szilvi, a "kérdőív" nem vicc, csak a belépéskor nem fordított rá senki figyelmet:
Már egyszer leírtam, ha valaki úgy lép be a Hoxára, hogy valaki ajánlotta néki, annak nem mutatja meg a kérdőívet, csak annak aki "szűz" kézzel navigálja magát ide, az viszont nem fordít rá figyelmet, hanem csak elfogadja a Portál használatára vonatkozó figyelmeztetést, de nem olvassa végig. Na innen keletkeznek a problémák!
Aki becsületesen válaszolt a feltett kérdésekre (kb 50), az megtudta magának határozni, hogy mikor és milyen dominó kerüljön az asztalára.:-)
A színes dominó általában EGY érkezik havonta az asztalra, kivételt azok képeznek, akik kértek festéket és úgy bánnak a dominóikkal, mint mások a Húsvéti tojással.:-)
A lecserélős ajándék dominót meg simán vissza lehet adni (visszavonás gombra kattintva) és másik "beváltást" ad a gép, ha jó kedve van és még soha nem szidtad még csak gondolatba se, mert azt is megjegyzi.:-)))
Vicc volt, ahogy a kérdőív is az. ;)
Totál véletlenszerűen adja az ajándékot is (mármint nem magát az ajándék követ, abban van némi logika, hanem azt a részét, mikor kibontod), meg a színes dominókat is. Ezért van az, hogy többünknél az a menet, hogy akár 1-2 hónapig nem látunk színes dominót, aztán meg akár naponta többet is. Valszeg ebben is van amúgy valami átlagosság, csak még senki nem nézte meg. :) Vagy csak Lacink nem írta...
Tényleg, Laci, ezt nem figyelted meg véletlenül?
(Jó, jó, tudom: kérdőív. De akkor is.) :DDD
Ez elég súlyos mondat, ezt a szerkesztőknek illene vagy megerősíteni, vagy megcáfolni, különben azt hihetjük, hogy kivételeznek az
"igényüket" bejelentőkkel
Dehát hol kell bejelölni az igényemet vagy micsodát?
Mármint ugy érted az egészet hogy be és kijelentkezem akkor nem?
Ki mikor van itt a Hoxán, azt mindenki saját maga dönti el, kényszerítve senki nincs.
Volt időszak, mikor 2 óránként itt jártam éjjel-nappal, de ez már régen a múlté.
Akkor adja éjszaka a színes dominót, ha mikor beléptél a rendszerbe, a kérdőívre így jelölted be az "igényedet". Egyébként véletlenszerű a működés.
Nem tudom, hogy hány ilyen ajándék dominó van, de a két legutóbbi ajándékom nekem is ilyen volt. Hát igazad van, ezek nem ajándékok. Jó lenne, ha az ilyen ajándék dominókat kivennék az ajándékozandók közül.
Nem rég viszont volt egy olyan ajándék dominóm, hogy a vásárolt dominóér nem vonnak le pontot.Egy ismerősöm dominóját vettem meg a 5 pontosak közül...
Minek éppen akkor északa ad szines dominót?:)
En mindig sokáig vagyok itten északa de csak tegnap kaptam szines dominót és máskor nem északa.:D
Akkor aludjak továbbra a hoxán?:D
Ez nem igaz!!!Két ajándékom volt,mindkettő ez:
Lecserélheted az egyik dominódat egy véletlenszerű másikra.
Nem kapsz ugyanolyan pöttyös dominót.
A gombot a dominók alatt keresd.
Szóval ma -kettő dominó!Ez aztán ajándék!!