Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Most időben jöttem de tegnap 16:45-kor néztem az órára,na még negyed óra.Utána 18:03-kor frissítettem, persze lemaradtam.Más is járt így vagy csak nekem sikerül lemaradnom?
Volt egy játék ahol 8:00 és 20:00 mindig óra és 5 között kellett belépni de akkor a telefont beállítottam.Itt is azt kellene de mindig arra gondolok,hogy ennyire nem lehetek feledékeny!Pedig vagyok és nem tanulok a saját hibámból. :(
Az utolsó 4 hét eredményei minden nap frissülnek.
Ez az időpont általában éjfél utáni időpontban van, de ha nem frissül 10 percen belül, akkor 1 óráig biztosan megújul az eredmény.
Jó ez így, mert nehéz lenne óránként frissíteni. A 28 nap eredményeit (pontok, ajándékok, stb...) kell számon tartani hozzá.
A minden idők topja folyamatosan változik, mert csak az utolsó művelet eredményével kell frissíteni az adatokat, és nem kell visszamenően több napi adathalmazt tárolni hozzá.
Én szerintem ez így működik.
Jó ahogy van.
Ha valaki több információra vágyik, vezessen magának naplót, hogy milyen dominót kapott, mit aukciózott el, vagy mit vásárolt. Ajándékot mit kapott, és mennyi pontot szerzett vele.
Ez szerintem bonyolult, és sok energiát leköt az embertől.
Maradjon csak a játék, és annak öröme. :)
Miért nem lehet az utolsó 4 hét topjait sűrűbben frissíteni? Pontszámod: 393. Ezzel 4080. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 393. legjobb eredmény a tied, pontszámod 83.
Ismét egy hosszabb szünet.
Szabad az egész délelőtt és délután is.
Majd este folytatjuk a dominók gyűjtögetését. :D