Dohányzás - leszokás (beszélgetés)
wow.
bár nekem is ilyen egyszerű lett volna..
egyelőre ott tartok, hogy ma most vettem be először a tablettát.
és sok magot ropogtattam, este újra torna! remélem nem lesz pattanásos a bőröm az olajtól. de sz elmúlik, a copd meg nem.
nekem az ilyen gondolatok segítenek nem ragyújtani!
4-5 napja már tabi sincs!
A bőröm kisimult nagyon jó az étvágyam! Nem eszek agyba főbe csak reggeli, ebéd, kis uzsonna aztán vacsora! Pótcselekvéknek sem nassolok! Napi 8-10ezer lépést teszek meg évek óta ezt most kiegészítem esti kutyasétáltatással is plusz egy órában! Szénsavas üdítő helyett mentes ásványvizet vagy csapvizet és rengeteg gyümölcslevet fogyasztok kizárólag 50%-feletti gyümölcstartalommal! Napi egy banán + 3dl ivójoghurt vagy egy 500gr-os gyümölcsjoghurt mindig lemegy vacsora után!
Eddig megspórolt összeg kb 35ezer ft!
Fjudit2, ment privi!
A neten is megtalálható, hanggal, anno végighallgattam, tényleg jó!
Guruljka mennyit itt volt, és segített!!! ❤❤❤
A spray-re írtam, de ezekszerint mindkettő okozhat ilyet. :) Annak jó tudni, aki twrvezi kipróbálni, hogy egyiknél se "ijedjen" meg.
...
De jó látni, higy ennyi leszokó van! Kívánom magyon, hogy megtudjátok, milyen jó érzés végleg megszabadulni a büdös bagótól! :)
kitartást kívánok neked!!! az első pár nap nagyon nehéz, vagy legalábbis nekem az volt.
de így 2 és fél hónap után is jön a sóvárgás! nálam. szóval ne add fel, tarts ki
én szájban oldódó mentolos - nikotinos tablettát használok. még van utána pedig áttérek a sprayre. nem sietek sehova, türelemre intem magam, elvégre jó pár evig cigiztem.
Cigimentes napok számolgatása helyett inkább eszek és mérlegelek!
A hét fénypontja a vasárnap reggeli előtti mérlegelés!
Mindig 88kg voltam de január elején már csak 81,8!
Most így a 17. napon 84,96kg.
Ha valakinek szüksége lenne rá akkor van 5db 21mg-os tapaszom.
Természetesen ingyen(Győr).
lehetsz is büszke rá!
én is olvastam ezt a könyvet, jó induló pont volt, azonban nekem nem volt elég.
viszont rengeteg embernek bevált 🙂
Igaz, nem saját tapasztalatom, hanem a fiamé, akinél nem ismerek szkeptikusabb embert. Ismerős ajánlott neki egy könyvet, amit "mit veszíthetek?" alapon elolvasott és még az elején mondogatta, hogy mekkora hülyeség ez a könyv, ugyanazt szajkózza benne az író, stb. stb.... aztán egyik este (még a könyv befejezése előtt) elszívta a dobozból az utolsó szál cigijét és azóta sem vett.😊 Pedig előtte napi másfél doboz, társaságban 2 dobozzal is elment neki. Jah, és kb. 15 évig dohányzott. Nagyon büszke vagyok rá! 😊
Ha valakit esetleg érdekel a könyv:
Allen Carr - Leszokni a dohányzásról? Így könnyű
Gratulálok, csak így tovább!
1 hónap után már jobb lesz, 2 hónapnál már jó. Hiányozni fog, csak sokkal kezelhetőbb lesz, és hamar elmúlik a sóvárgás, csak nem szabad azt mondogatni, hogy "de jó lenne...".
Fantasztikus cigi nélkül élni, majd mondogatni, hogy "leszoktam a cigiről". Szurkolok neked is! :)
15 napja nincs cigi!
Lassan csökkentve az elszívott cigik számát szerintem nem lehet leszokni.
Szerintem!
Az akarat az első lépés!
Hajrá mindenkinek!
Spórolt összeg kb 28000,-ft!
2022. július 1-től Napsugár8 módszerével csökkentettem 2 hónap alatt napi 20-ról 15 szálra. 11 napig ragasztottam megmaradt tapaszokat. Utána élesítettem. ;-)
2022/08/31 19:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
4 hónap, 19 nap, 0 óra, 39 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 2115 db.
Az így megspórolt költség: 203 040 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 2,115 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 4,23 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 12.69 gramm kátránnyal és 10,575 gramm szénmonoxiddal.