Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Disznótoros kenyérben recept

Disznótoros kenyérben recept

A Disznótoros kenyérben hozzávalói:
1 májashurka,
1 véreshurka,
1 sült kolbász,
1/2 kg liszt,
2 dkg élesztő,
1 kanál olaj,
1 mokkáskanál só,
2 kiskanál cukor,
1 dl tej,
2 dl víz.


A Disznótoros kenyérben elkészítési módja:
A disznótórost tetszőleges módon elkészítem és félreteszem. A tejet meglangyosítom és beleteszem az élesztőt és a cukrot. Mikor felfutott, összekeverem a liszttel, a sóval és az olajjal. Meleg helyen kb háromnegyed órát kelni hagyom. Belecsomagolom az előre elkészített disznóságokat és további 20 percig kelesztem. A tetejére lyukakat csinálok (hogy szét ne vesse az elpárolgó gőz) és forró sütőben szép pirosra sütöm. Forrón tálalom. Nagyon elegáns vendégváró étel.


Kategória: Húsételek receptjei


A disznótoros kenyérben elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook