Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Diós sült cékla saláta recept

Diós sült cékla saláta recept

A Diós sült cékla saláta hozzávalói:
1 kg cékla
400 ml natúr joghurt
80 ml szőlőmagolaj
10 dkg darált dió
1/4 citrom leve
1 csomó zöldpetrezselyem apróra vágva
1 ek snidling apróra vágva
1 ek bazsalikom apróra vágva

bors


A Diós sült cékla saláta elkészítési módja:
A céklát alaposan megmossuk.(héjastól)Alufóliába becsomagoljuk és tepsibe téve 170 fokon puhára sütjük,Kb 40-50 perc alatt.
Ha megsült kicsit hagyjuk hűlni, meghámozzuk, kiskockára vágjuk,sózzuk ,borsozzuk.A joghurtot kikeverjük az olajjal majd hozzáadjuk a darált diót,az apróra vágott zöldfűszereket,a citromlét.
Lazán összekeverjük a céklával.Ízlés szerint újra sózzuk és borsozzuk.
Hűtőben 2 órát pihentetjü.

Sült csirke mellé de önállóan is fogyasztható.



Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 19. 23:54
A diós sült cékla saláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook