Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Diéta és torna 2011 februári kezdéssel fórum

Diéta és torna 2011 februári kezdéssel (beszélgetés)

❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯
1009. kanalas (válaszként erre: 1008. - Szöszi71)
2011. máj. 3. 09:41

Szia!

Nálam nem genetika, van ilyen is olyan is a családunkban. Inkább az esti zacskó chipsek, csokik stb. hibája :)

De nem adjuk fel! Kitartó munkával menni fog!

És egy szép napon elérjük a végleges célt, és meg is tartjuk!!!

1008. szöszi71
2011. máj. 3. 09:16

Sziasztok!

Olvasom, hogy Ti is küzdötök a combbal, hát tényleng nem egyszerű leküzdeni. Nekem a belsőcomb a rosszabb, akárhogy küzdök még mindig van rajta fölösleg, ja és persze a csípő sem egy egyszerű dolog a derékkal együtt.

Mi viszont megcsináljuk, nem hagyjuk magunkat!

Nálatok is köze van a genetikának ahhoz, hogy ennyire nehezen megy le a kényes részekről a zsír? Sajna nálunk a családban mindenki teltebb:(

Sok sikert lányok és hajrá mindenkinek!

1007. judy1974
2011. máj. 2. 22:39
én is anélkül csinálom, mégha réka azzal is mutatja!
1006. kanalas
2011. máj. 2. 22:30

Köszi az infót!

Akkor nem is kell nekem ehhez szalag, én örülök ha belső combra megy, van mit ledolgozni onnan.

1005. judy1974 (válaszként erre: 1004. - Kanalas)
2011. máj. 2. 22:25
A tárogatást, ha gumi nélkül csinálod, a belső combra jó. Ha gumival, akkor a csípő külső részére. Én inkább nélküle szoktam, mert a combom belseje csúnyább. A narancs a laggyengébb, a zöld erősebb (nekem ez a kettő van) a fekete a legerősebb.
1004. kanalas (válaszként erre: 1003. - Betsabé)
2011. máj. 2. 20:46

Szerintem szalag nélkül is elég jó. Én a 20perces tornáinál a combot is step pad nélkül csinálom. Paddal csak hatásosabb lenne, de így is hatásos, gondolom így van a gumiszalaggal is.

Nemsokára az is eltűnik, nem tart már sokáig, és nyáron már úszógumi nélkül mehetsz fürdeni :D

Amúgy nekem is Czanik jön be deréktájra. De egy zumbán is gondolkodom megint. Meglátjuk mi lesz belőle. Csak tűnne már el a combomról és a fenekemről az a sok háj :D

1003. Betsabé (válaszként erre: 1002. - Kanalas)
2011. máj. 2. 20:22

Jó, hogy írtad, mert így megnyugodtam kicsit. Az alakfeformról eddig csak a combot csináltam. Meg kellene néznem a többit is, hogy milyen hatással van rám.

Tegnap szűkebb pulcsit merészkedtem felvenni, ugyanis egész jól eltűnt az úszógumim (gondoltam én), de a derekam hátsó részén még hurkácska, szóval capoeira 1-ezni akarok, mert az a legjobb derékra eddig nekem.

Réka meg a leggyilkosabb comb és popsi :-D

1002. kanalas (válaszként erre: 1001. - Betsabé)
2011. máj. 2. 19:55

Jótól kérdezed, nekem sincs :)

Én a bicepszes részeknél fél literes üveget használok, az alakreformnál meg semmit. Így is eléggé fáj a belső combom 5 perc láb tárogatás után. Na meg az előző dvdknél sem használt hozzá szalagot, úgyhogy jó lesz nekem így is. Ha meg már úgy érzem könnyű lenne így, akkor jöhet a szalag. De szerintem ráérek még :)

1001. Betsabé (válaszként erre: 1000. - Kanalas)
2011. máj. 2. 19:39

Én azért hanyagolom az alakreform dvd-t, mert nincs (MÉG) szalagom, és ahhoz sokszor kell.

A RR5 teljes testnél alig kell, illetve pont a bicepsznél, ami nekem napi szintem edzve van a gyerekektől, így tudom nem maradok le semmiről :-)

Azt se tudom, hogy ha veszek milyen színűt vegyek?

1000. kanalas (válaszként erre: 999. - Betsabé)
2011. máj. 2. 19:35

De rég csináltam azt a dvd-t, pedig azzal kezdtem Réka pályafutásom :)

Most úgy döntöttem, 2 hétig csak Rékázni fogok, kíváncsi leszek hogy mennek így a centik.

Nagyon megtetszett most az Alakreform dvd, mondjuk nem tartom valószínűnek hogy minden nap végig tudok csinálni 80-90 percet, de valamennyit biztos.

Ha belegondolok, hogy eleinte az első dvd-től napokig nem tudtam lábra állni, most meg a 90 percesétől sincs izomlázam, kicsit jó érzés :)

999. Betsabé (válaszként erre: 998. - Kanalas)
2011. máj. 2. 19:24

WOW! Gratula! 80 perc! Ügyi vagy!

A férjem megszánt és kivitte a gyerekeket homokozni, így meg tudtam csinálni Réka első dvd-jét. Hú! Jól esett, és főleg a lelkemnek!

998. kanalas (válaszként erre: 997. - Betsabé)
2011. máj. 2. 17:37

Meeeeeeenj tornázni! Most! :D

Én pont most végeztem, 1 órával később álltam csak neki, nem nagyon volt kedvem nekem sem, de most már sokkal jobb. 80perc Réka volt, hát a 40perc popsinak kicsit szenvedés volt már a vége, de legyűrtem :)

2011. máj. 2. 17:33

Mennem kellene tornázni! Nem akar valaki fenékbe billenteni, hogy elinduljak?

Amilyen lusta vagyok mostanában tornaügyileg, örülni fogok a heti 2-nek is. Nem értem. Olyan mintha tavaszi fáradtságban szenvednék.

996. judy1974 (válaszként erre: 995. - Kanalas)
2011. máj. 2. 14:50
Neked is, jó tornát!
995. kanalas
2011. máj. 2. 14:46

Kíváncsian várom a beszámolót!

Na én megyek Rékázni kicsit, mert később már ennyi kedvem sem lesz mint most, inkább letudom gyorsan, az a biztos.

További szép napot!

2011. máj. 2. 14:25

Szerintem is, bár még sosem voltam ilyenen. Most annyira belelkesültem, hogy azt sem bánom ha nem jön velem senki, egyedül is elmegyek. Bár egy barátnőm délután csatlakozik. Amúgy is a lényeg (zumba) délután lesz. A tornán kívűl lesznek kiállítók, mindenféle fitness, wellness termékek, jó lenne, ha ott lenne az update is!

Majd utána beszámolok!

993. kanalas (válaszként erre: 992. - Judy1974)
2011. máj. 2. 13:46
Nem is vészes az ár. Majd utánanézek, hátha lesz a közelemben is valamikor, szívesen elmennék egy ilyenre, biztos jó lehet a hangulat.
2011. máj. 2. 13:32
Szerintem szokott lenni az egész országban, érdemes figyelni. Már nagyon várom! egyedül kezdek, aztán majd csatlakozik a kondis barátnőm. Már évek óta tervezem hogy elmegyek, de mindig közbejött vmi! Most hétvégén már megvettem a jegyet is, úgyhogy ez már tuti! 2500.-volt a jegy, és ebben van víz+ebéd is.
991. kanalas (válaszként erre: 990. - Judy1974)
2011. máj. 2. 12:53

Elmennék én is egyszer egy ilyenre, de Pest kicsit messze van, 300km. Máshol nem szokott lenni csak Pesten?

Nem halsz bele, tuti jó lesz :)

2011. máj. 2. 12:46
De, olyan! Már alig várom! A sportcsariban lesz Pesten. Annyi edzés van, alig lehet választani. Egyébként már fél 9-kor kezdődik, de én csak 10-től megyek, így is jó hosszú lesz.....lehet, belehalok......
989. kanalas (válaszként erre: 988. - Judy1974)
2011. máj. 2. 12:31

Szia!

Ügyes vagy, már reggel ilyen aktív vagy. Nekem kell pár óra mire magamhoz térek :D

Mi az a fitbalance? És merrefelé lesz?

Nem ilyen edzés nap szerűség, mikor mindig más edzők tartanak órákat?

2011. máj. 2. 12:19

Sziasztok!

A ma reggeli torna helyett elmentem egy órát biciklizni. Jó volt, csak majdnem lefagyott a fülem.

Nem jön vki esetleg a vasárnapi fitbalance-ra? Én már megvettem a jegyemet, 10-18-ig nonstop torna!

987. kanalas (válaszként erre: 986. - Szöszi71)
2011. máj. 2. 09:05

Szia!

Hááát én most kicsit belassultam, túl sok volt a bűnözés, és a tornából is kicsit kevesebb volt mint szerettem volna, de azért 1-1cm ment le innen onnan.

Igyekszem mától megint normálisan enni, és kicsit többet tornázni, meglátjuk sikerül e :)

Bele kell húzni kicsit, lassan itt a nyár :)

2011. máj. 2. 08:06

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Hogy vagytok, hogy haladtok a kilókkal?

Sjna nekem a múlthét kényszerszünet volt, de mától ismét teljes gőzzel jöhet az 5 nap kemény torna délutánonként. Már alig várom:)

985. kanalas
2011. máj. 1. 21:27

Akkor nem én vagyok a hülye, tényleg van ilyen :D

Muszáj lesz ismét rendszeresíteni a tornát, mert nem tetszik ez az érzés.

Holnap neki is esek 90perc Rékának! Remélem reggelre megmarad a lelkesedésem :)

2011. máj. 1. 21:09

A rendszeres tornától én is vékonyabbnak érzem magam a kilótól függetlenül. Talán azért, mert feszesek, tónusosak az izmok.

Majd belendülünk újra!

Azért mostmár tükörbe is szívesebben nézek :-)

983. Betsabé (válaszként erre: 982. - Kanalas)
2011. máj. 1. 21:06

Én ugyanilyen hülyén éreztem magam húsvét után, mert igaz hogy csak fél kilót híztam, mégis +3-nak éreztem :-)

Ilyenkor azon csodálkozom, hogy tudtam +8 kg-al létezni. Fúj!

982. kanalas (válaszként erre: 981. - Betsabé)
2011. máj. 1. 20:45

Elég lightosan nyomtam, de legalább valami volt. Majd holnap te is tornázol! 3nap még nem a világ vége! :)

Lehet hogy hülyeséget írok, de annak ellenére hogy szép lassan mennek a centik, úgy érzem mintha híznék. Lehet már beképzelem magamnak mert sokat nassoltam mostanában, nem tudom, de elég fura érzés.

Lehet azért mert kicsit lecsökkent a tornák száma az utóbbi időben.

981. Betsabé (válaszként erre: 980. - Kanalas)
2011. máj. 1. 20:38

Legalább te tornáztál!

Nekem ez a 3. tornamentes napom! Fúj-fúj lustaság!

980. kanalas
2011. máj. 1. 20:07

Meglepődtem, hogy ment le egyáltalán, mert ez az utolsó 2 hét elég katasztrofális volt. Mindegy, ilyen is kell. Nálam 40perc volt ma a Kiképzésből, az erősítős részt nem volt már kedvem végigcsinálni.

Mandella mennyit szeretnél fogyni? vagy csak formálódsz? :)

❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook