Diéta és torna 2011 februári kezdéssel (beszélgetés)
Írok 1-2 dolgot magamról.
Tavaly nyáron fogytam 6kg-ot, majd abba hagytam az odafigyelést is és a tornát is, eltel így több mint fél év mire újra felébredtem, hogy folytatni kellene. Szerencsére nem csúszott vissza semmi! Az indulásom lassan 2 hete történt, most 79.5 kg vagyok, 80-al kezdtem. Számomra nem az a lényeg, hogy azt lássam heti rendszerességgel ennyit meg ennyit fogyok kilóba hanem az, hogy a centik olvadjanak :-D
Úgy vagyok vele inkább lassan de biztosan!
Reggelizek és ebédelek rendesen majd esténként csak salik vagy nagyon lightos kaják.
Heti 4-5 alkalommal tornázom, megvan az összes zumba úgy hogy egyelőre azt nyomom, ált mindig 1 órát, de van, hogy többet.
Szóval "röviden" ennyi. :-D
A zumba rengeteg tánclépésből áll torna mozdulatokkal keverve. Azt mondom mindenkinek ki kell próbálnia, egyszerűen csúcs szuper és nagyon szépen fogyaszt! :-D
Eleinte mindenki azt hiszi csak egy kis táncika, majd amikor kipróbálja rájön, hogy kőkemény edzés :-D Én imádom!!!
Az tök jó, ügyes vagy!
Én már most érzem kicsit a belső combom és a csípőmet, lehet holnapra lesz egy kis izomlázam.
Megyek én is ledőlök filmezni, mielőtt még éhes leszek és megtámadom a hűtőt.
Jó éjt!
1 órája végeztem RR5-teljes tetsttel, így ma összesen 84 perc tornám volt.
Torna közben azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy Tatarek Rezső is kb. ilyen kemény. Ki kellene próbálnom, hogy a mostani edzettségemmel hogy bírom.
Jó éjt!
Eltűnt amit az előbb írtam, érdekes. Na mindegy.
A lényeg az volt, hogy nekem sem tetszenek a külföldi dvd-k amiket onnan töltöttem le. Egyedül a zumba az, ami tetszik, de még azt sem próbáltam ki.
Ha olyan mint a Kiképzés, akkor lehet ki is próbálom, azt szeretem. Lábsúlyom mondjuk nincs, marad a fél literes üveg ha túl könnyű lenne.
Ha meg nem jön be, maradnak a régi jó Réka és Norbi dvd-k :)
Én kickboxokat még nem próbáltam Norbitól. Szerintem olyan kiképzés erősségű. 100% kardió. Azért ajánlottam. Ha gyenge lenne, kézisúlyzóval, vagy lábsúllyal lehet nehezíteni.
Szedtem le Barbara blogjáról több külföldi kardio edzést, de nekem annyira koreografikusak, hogy nem bírtam követni. Ha valaki ért angolul ilyen szinten, akkor biztos könnyebb, mert érti az utasításokat. Csak Leslie az, akit megszerettem. Inkább magyar edzéseket szeretek csinálni.
Ha lenne pénzem, akkor meg vennék egy elipszis trénert.
Nem, Norbitól csak a 2 Kickboxot, és a Kiképzést próbáltam, a többit nem, pedig meg van az összes. Ránézésre gyengébbnek tűnik mint a Kickbox, és pár alkalom után attól sem izzadtam már úgy meg, ezért nem is álltam neki.
Jó az Aerobzona?
Hm, akkor nem most kerül sor rá szerintem. Ma Réka volt, holnap valami kardiót szeretnék.
Akkor keresgélek tovább, hátha találok valami jó kis kardiót, amit még nem próbáltam.
Köszi a linket! Én próbáltam T.R. 60 perces tornáját tavaly. Nagyon jó erősítő. Lehetséges, hogy közben a zsír is ég, de alapvetően izmosodni lehet tőle. Ha jól csinálod, akkor másnap tutira nem tornázol, mert olyan izomlázad lesz.
Én 2 és fél hónapja tornázom most, de még nem szántam rá magam. Most nagyrészt kardiókat csinálok, hogy fogyjak. Majd 1x ő is sorra kerül.
Próbáld ki.
Rendben, küldöm. Ha már mindenki így dicséri, kipróbálom én is holnap. Szemezgetek vele már egy ideje, de valahogy mindig Czanik lett a vége.
Rájöttem, hogy sokkal jobb ez a délelőtti torna, így egész nap fit vagyok. csak hát nehezen tudom rávenni magam délelőtt, idő kell mire magamhoz térek, pedig jobb lenne.
Bily Blanks-et légyszi nekem is küld el, én csak a youtube-n tudok rá tornázni, de jobb lenne dvd-n. Nagyon jó zsírégető. Köszi.
Megvolt a mai Leslie tornám, 44perc. Laza torna, ezért azzal nehezítettem, hogy időnként lépések helyett ugráltam, és próbáltam minél több karmunkát belevinni. Így nagyon jól sikerült.
Persze,elküldöm üzenetben az oldalt, itt nem engedi.
Helyes, szerintem megéri! :)
Esetleg meg tudnád adni az oldal címét, ahonnan a Billy Blanks DVD-t letöltötted? Nagyon szeretném kipróbálni azt is...
RR 2009 DVD-t pedig még ma beszerzem :)
Czanik Capoeira aerobicjai nagyon jók, én szeretem!
Kezdésnek mindenképp az 1. részt, a 2. az sokkal keményebb, de az is jó :)
Szia!
Én most próbáltam ki először az Alakreform 90 perces részét, elég kemény az 50 perc comb, és rá még a popsi, de pont jókor vannak a pihenők benne, így meg lehet csinálni. A 2.dvd-je is tetszik.
Nekem a 2009es a kedvencem, annak is a 40perces tornája, abban van minden. A has egy kicsit kevés benne, de azt lehet a többi dvd-jéről csinálni még hozzá.
Nekem van egy Billy Blanks dvdm, Tae bo cardio. Én netről töltöttem le. Nem próbáltam még ki, de ránézésre egész jónak tűnik.
Nekes is szép napot! :)
Köszönöm! a 2008-as és az Add önmagad már megvan, én is a 2009-es felé hajlottam, de akkor ez lesz :)
Czanik Balázs capoeira aerobik DVD-i közül ismered valamelyiket?
Az nekem is tetszett, de most úgy döntöttem kipróbálom egyszer ezt, hát meglátjuk mi lesz belőle. Megyek is nekiállok!
Neked is szép napot! És jó tornát :)
Nekem is megvan ez a 2010-es, de én csak a combot próbáltam eddig, az jó volt.
Ma én Leslie féle kardió-t tervezek. Szerencsére nem durrant be a vádlim a tegnapi Szandizástól:-)
Szép napot!
Attól függ ( a duci torna nehézsége), hogy mennyire éled bele magad. Pár hónapja, edzettlenül, túlsúllyal alig bírtam csinálni. Most azt élvezem benne, hogy egyre magasabbra emelem a kezem, a lábam, mélyebbre guggolok, stb. Ezeken a tornákon le tudom mérni, hogy erősödtem, fejlődtem.
Pl. ma fel tudtam ülni fekvésből anélkül, hogy lendítettem volna a lábam. Többször is. Jó érzés.
Lehet egyik nap kipróbálom, és kiszámolom egy napomat, már csak kíváncsiságból is. Mondjuk ha kenyeret, vagy rudit, ilyesmit eszek, akkor azért megnézem, hogy hány kalória, kb-ra így össze tudom tenni, csak hát az ebédnél nem nagyon, mivel nem én főzök.
Én még csak fél literes üveggel csinálom, a legkisebb súlyzóm 1,5 kg, azzal meg még biztos nem menne. Egyenlőre elég ez is, majd ha kevésnek érzem váltok én is nagyobb súlyra.
Én pár hete tornáztam egyszer egy Szandra dvd-re, akkor húztam meg úgy a vádlimat, hogy 2 napig alig bírtam menni. Úgy tűnik nem nekem találták ki a vádligyakorlatokat.
Meg Réka engem jobban motivál, azért is tetszenek jobban az ő dvd-i.
Ducitréninget még nem próbáltam, de ránézésre elég gyengének tűnik egy Capoeira aerobichoz képest.
További ajánlott fórumok:
- Diéta és torna 2011. augusztus 1-től
- Nektek volt már olyan, hogy diétáztatok, és tornáztatok, mégis többet mutat a mérleg?
- 41 napja diétázom, tornázom, de egyszerűen nem mozdul a mérleg, esetleg valakinek tanács?
- Milyen tornával tegyem hatékonyabbá a diétámat?
- 800 kcal/nap diétán vagyok, naponta tornázom, mégis áll a súlyom egy hete. Hol a hiba?
- Diéta mellett tornázni, mozogni kéne, de mit is csináljak?