Depresszíó?! (beszélgetés)
Az a legnagyobb probléma,hogy nem nagyon tudok számítani szinte senkire sem!Vannak a környezetemben olyan emberek akik,okítani próbálnának saját gyermek nélkül!De a páromra és a barátnőmre nagyon sokat számíthatok.A barátnőm megért mert neki is van 3 gyermeke és ő is sokat van otthon egyedül!
Ma egy kicsit jobban érzem magam,szerintem a gyerekek is érzik hogy valami nincs rendben,mert ma nagyon segítőkészek!
Nagyon aranyosak!:)
Tényleg imádom őket!
Nektek meg köszönöm a kedves szavakat!:)
Gratulálok, nagyon aranyosak lehetnek.
Biztosan nehéz lehet Velük, főleg ha sokat vagy egyedül, és nincs segítség.
Nagymamákra se lehet egy kicsit számítani???
Mekkorák a gyerekek?
Nem tudnál velük valami jó kis programot csinálni, azzal rajtuk ás Magadon is segítenél.
Attól hogy Anyukád depressziós, Neked még nem feltétenül kell az lenned.
Tudod itt nem is arról van szó hogy nem vagyok boldog csak nem érzem valami fényesen magam!Tudom hogy vannak rossz indulatú emberek és sajna engem is körülvesz egypár!:(
Csak nagyon sokat vagyok egyedül és félek a depitől!Édesanyám 24 éve depresziós!Ezt nem akarom!Amugy meg imádom a gyermekeim,csak az a rossz hogy egyszerüen nem tudom mikor mit ronthattam el hogy nagyon elevenek!
Szerintem az évek alatt összegyülemlett fáradság is lehet az oka,hogy így érzel.
Beszélgess a férjeddel róla,és próbáljatok megoldást találni,hogy csippenthetnél ki egy kis időt ,amikor pihenhetsz,és önmagaddal törődhetsz .
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Egy kedves szó a depresszió ellen
- Szülés utáni depresszió 2014
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- Teljesen egyedül elszigetelve egy másik országban. Depresszió. Nem tudom, hogy mi segítene