Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok
Megvan az időpont konzultációra 2016.02.24. Dr. Tándor Zoltánhoz. Tudnátok róla valami infót mondani? Senkit nem ismerünk, ő volt szimpatikus. Amúgy konzultáció után mikor kerülhet leghamarabb sor az első próbára? Szinte minden kivizsgálásunk megvolt mert inszemre készültünk, de párom drasztikus sperma csökkenése miatt IVF-re küldtek.
Amúgy mitól függ a sikeres beültetés?
Rztimi!
Ösztönzőleg írok! Leskós voltam és elsőre sikerült! :-) 26. hétben járunk egy nagyon aktív kisfiúval a pociban! :-) Jó kezekben vagy :-) kitartást kívánunk nektek!!!! :-)
Eü támogatás járnak a gyógyszerekre?
Néztem több patika oldalát, és van hogy 28.000 Ft a szuri, de Eü támogatva csak 7.000 Ft? Magyar Tb fizető vagyok :)
Szia ttimi'
előszőr is nagyon sajnálom :-(
Megkérdezhetem mire kértek el ennyi pénzt ?
ez mind a gyógyszerekre ,szúrikra kellett vagy vizsgálatokat is kifizetettek Veletek ?
Ne bánkódj, nem vagy egyedül, aki úgy érzi, hogy valahogy nem a legjobb irányba haladt itt...
Mi andrológiai eredetű meddőséggel kerestük fel az intézetet, elmondtuk , hogy már jóideje ugyanazzal a gyulladással küszködünk, tanácsot kértünk...Válasz: lehet lombikozni, persze, megfelel minden-hiszen fizetünk, ki is perkáltunk csak az intézetnek kb 470000 Ft-ot. Eredmény : nálam, akinek semmi baja, sikerült 12 alkalmas petesejtet leszívni, amihez találtak 1!!! azaz 1 megfelelő spermiumot! merthogy rossz a spermakép... ja, hiszen ezzel kerestük fel őket. Természetesen szegény kis embrió amit ilyen fáradt spermiummal hoztak létre , nem maradt meg. Mi viszont mivel maradtunk kb a rengeteg fáradtság, izgalom, költség után? egy andrológusi névjegykártyával, merthogy ez a probléma rá tartozik!Miközben még egy friss spermogrammot se kértek mielőtt elkezdtük a stimulálást. Ezt vajon az első megbeszélés után nem lehetett volna???? vagy nagyon kellett a mi pénzünk (is)... Én nagyon rossz szájízzel hagytam el az intézetet, és Biztos, hogy ide soha nem térek vissza.
Jah most látom,hogy 5 naposakat.
Az Eszkimók erősek
Szia Dodó'
Ne keresd a tüneteket ,nem szabad. Minden a vv-n fog kiderülni.
A szúrkálás lehet még a leszívás miatt volt ,de az is lehet ,hogy a Baba kereste a helyét.
hány napost kaptál vissza ?
Köszi :-)
Menszisen fájdogál a derekam és hasam néha. Hőhullámaim voltak, ezek az elmúltak héten már nem voltak jellemzőek.
De nagyon sokan semmit sem éreznek.
Ébredési hőt nézel?
Kitartás ;-)
Mi tegnap voltunk az első uh-on. :-) Az első találkozásunk a drágánkkal.
Két hét múlva szívhangos uh lesz. :-)
Hmm...így valóban nem lehet tesztelni... Jó soká mész...hosszú ez a fránya várakozás...
Kihez jársz? Ez hanyadik próba?
Szedett valaki lombik előtt TRIAKLIM tablettát?
Milyen eredményt hozott?
Lassan tesztelhetsz ;-)
Holnaptól már a 10-es mutathatja.
Mikor kell visszamenned vv-re?
Szia,
Hány napos babákat kaptál vissza?
Teljesen normális az is.ha érzel vmit és az is ha nem.
Mindenkinél más...
Nyugiiii!!!
Szia,
Sajnálom :-(
Doki mit tanácsolt?
Fel a fejjel, lesz jobb a helyzet, most természetes, hogy borssal látod a dolgokat, de minél hamarabb viszarázódsz a mindennapokba,annál jobb lesz.
És nem szabad soha feladni...mi 3 évet hagytunk ki...most itt van a pocakba a kincsünk...
A legjobb kezekben vagy Leskónál ;-)
Nyugi, mindet csinálj úgy ahogy mondja :-)
Mi holnap megyünk hozzá első uh-ra :-D
Most voltam szövettan eredmenyert...endometrialis stroma....mehnyalkahartya szaporulat,mehnyalkahartya daganata...de ezt csak a neten olvastam mert ugye az orvos aki ezt atadta SEMMIT nem mondott,csak hogy menjek debrecenbe vele... :/
Mikor rakerdeztem milyen hatassal van ez arra hogy lombik programban veszunk reszt?! Valasz: azok az injekciok meg jo hatassal is lesznek erre, de keresse fel a Kaalit..
Felkerestem(telefonon Bodnar dr-t) II lehetoseg van vagy belevagunk most vagy 3 honap gyogyszeres kezeles aztan 3 honap pihi...
Valakinek volt mar ilyen? Csak 15h utan tudom hivni az orvosomat es nem tudom mi tévő legyek. Ettol lehet beultetes? Vagy halasszam?
Elso beultetesbol most szeptemberben szuletett meg a kislanyom! :)
Neked is ilyen szerencset kivanok!!
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Debreceni klinika gyermek- vagy csecsemő osztályáról kérném, hogy írjatok tapasztalatokat
- Debreceni Kenézy kórház mandulaműtét. Tapasztalatok?