Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Így van éljen a természet! Beengedte Bodnár az uh-ra a férjemet. Képzeld el, hogy jó helyen van a kis drága, jövőhéten újra uh és akkor már látjuk a szívdobogást. Jelenleg 5 hetesnek állapított meg és azt mondta, hogy 5 mm-es. Hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!! A Kaáliba már nem kell mennem amit egyáltalán nem bánok, mert nekem nagyon rossz tapasztalatom van! Mit szeretnél kislányt vagy fiút, majd írd meg légyszi.
Ez a hányásos menet elkerült... Hálistennek, ennyi hijjam lenne még...
Igen veszélyeztetett vagyok... Fekszem amíg kell, csak babó legyen jól <3
Remelem minden rendben lesz. Akkor veszelyeztetett terhes vagy?
Szioka. Majdnem mindennap hanytam, minden reggel rosszul voltam es egy 1 eves gyerek melett plusz egy 4 eves ertetlen kislany. / 4 evesre vigyaztam es fogok is ha visszamentem / nagyon nehez. Most mar tudok enni 2 hete igy sem mindent mert eddig piritoson es gyumolcsokon eltem, viszont ma mar ezt sem tudtam megenni. Doriankaval nem volt ennyi problemam. 😘😊❤👶🏼
Szioka !! Ejjen a termeszet ! Ultrahangra bejohetett velem. Bar orvosa valogatja. Majd irj mi a helyzet. 6 hetesen mar doboghat a kis szive. En jovoheten megyek uh ra remelem megmondjak a nemet 😊❤
Valóban... Emlékszem hogy írtad...
December 15.-én volt meg utóljára, akkor valóban a 6.-7. hetet tapossátok :-)
Magára az uh-ra, nekünk nem jött be, de míg öltöztem behívta a doki és megmutatta a monitoron, hogy mi a helyzet. Akkor fénykepezgetett apa :-)
Drága! Mint azt ahogy írtam Floralys-nak most spontán estem teherbe. Dec. 15-én volt meg utoljára az én számításom szerint kb. 6 hetes lehetek. Kedden megyek UH-ra. Köszi a gratulációt :) Nem tudom még most sem elhinni! A UH-ra apuka bejöhet?
Köszi!Októberbe volt beültetésem, 2 kaptam vissza,de azok nem maradtak meg, most spontán estem teherbe. :) Hihetetlen!
Miért szenvedtél sokat?
Mi a 14.hetet tapossuk, a 7.hét óta fekszem. Volt vérzés, barnázás, hematóma... Két hét múlva megyünk megint dokihoz, remélem rendben találja odabent a dolgokat ;-)
Sziaaa,
Szuper :-)
Mikor volt a punkció? Tehát mennyi idősek vagytok?
Az uh hüvelyi lesz.
Hala a jo egnek a termeszet legyozte a tudomanyt ! 😊 18 hetes vagyok most igaz sokat szenvedtem ezzel a baboval idaig de annal inkabb szeretem 😊👶🏼
Kivanok nektek sok turelmet kitartast es addig is szorgalmasan gyakorolni a babakeszitest 😁😊
Gratula !!!! 👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼 nekem hasi uh volt anno. 933 as hcg !!! Mennyi babot kaptal vissza ? 2 ?
Most megyek immunológiai vizsgálatra.Ha minden jól alakul,tavasszal kezdjük a 3.lombikot.
Szerintem hüvelyi UH lesz.
Köszi csajok, még halkan örülök. Nem tudja valaki hogy az UH az hüvelyi vagy nem?
Mit mondtak ma a Kaáliban?
Csajok! Ma voltam a Kaáliba vérvételen és totál terhesnek állapítottak 933 hcg szinttel :) Kedden megyek UH-ra, hogy jó helyen van-e a kis drága :) hihetetlen!!!!!!!!!!!!! :)
Mennyit vártál a vizsgálatra?
Egyelőre megvárom mit mond.Remélem nekem is elég lesz Debrecen,nem tudom miért ajánlotta Pestet.Genetikai vizsgálatról tudsz valamit?
Szia!Időpontot kell kérni és sajnos elég hosszú a lista.Ha gondolod,előkeresem neked a telefonszámot.
Köszi Adelus! Szerdán kell még visszamennem,gondolom majd mond a doki is valami konkrétabbat.Várólista van vagy egyből lehet menni? Majd írj,hogy mi volt.
Én még új vagyok,de nagyon-nagyon drukkolok nektek!
Szia edinailand!Én 2 sikertelen lombik után megyek immunológiai kivizsgálásra,pénteken.Debrecenben is csinálják a 3-as belgyógyászaton,a háziorvos tud beutalót adni.Remélem tudtam neked segíteni.Minden jót!
Nagyon arik vagytok :) Totál izgatott vagyok, hogy szerdán mit mondanak a Kaáliba, azért ma is csináltam tesztet és most már egyáltalán nem halvány a csík hanem totál erős :) Még nem tudom elhinni! Lehet, hogy már beképzelem, de a hasamon már látom, úgy nézek ki mint egy jól lakott óvodás :)
Sziasztok!Túl vagyunk a harmadik sikertelen beültetésen,az orvos azt javasolta induljunk neki az immunológiai vizsgálatoknak,amit viszont csak Budapesten végeznek el magánklinikán.Ha valakinek v
an tapasztalata ezzel kapcsolatban és megosztaná velem,az nagy segítség lenne.
Nem akarok reklámot csinálni, de valahogyan mégis megkérdezem: van egy termékcsalád, angol névvel, ami kb annyit tesz ha jól fordítom, hogy örökké èlni (F.L.). Erről a termékcsaládról van-e valakinek pozitív vélemènye, tapasztalata?
Szia!
Köszönöm a biztató szavakat! Olyan könnyen kimondják, hogy soha nem jöhet össze természetes úton a baba....és annyi ellenpéldát hallottam mostanában Örülök, hogy nektek is összejött a baba, megcáfolva azt a csúnya soha szót. Lehet, hogy nem véletlen a mondás: soha ne mondd azt, hogy soha 😉
Természetesen nem adjuk fel, mert minden nehézség ellenére is nagyon vágyunk a babára, és bízunk benne, hogy ha már annyi mindent megteszünk érte, akkor egyszercsak nekünk is megadatik.
További ajánlott fórumok: