Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Molli!
Írtam privit!
A főnőkömmel nincs gond,megértő,és várnak vissza.De konkrétan a munkáltatóval (közszférában dolgozom)a hivatallal van gond,és hozzáállással.Egy kicsit kikeltem magamból és leordítottam a csajt,hogy ugyan miért mereszti a s...-t az én pénzemen.Bevittem a csekkeket,hogy fizesse be és hogy kísérjen el a boltba,mert most ő vásárol be nekem....
De gyorsan lehiggadtam,mert nem bántom a stresszel a piciket!!!:-)
A babókkal minden rendben van.A mukahelyemen vannak gondok,ugyanis az önkormányzatnál nem adták le a táppénzes papírjaimat november óta,és még mindig nem kaptam pénzt.Jóformán 3 hónapja pénz nélkül vagyok.És az volt a válasz a kolléganőmtől,akinek a leadás lett volna a feladata,hogy nem volt ideje....ezen egy kicsit felhúztam magam.
De a picurkáim hála az égnek már mocorognak!!:-)
Én,és a picurkák is jólvagyunk.Holnap lesznek 15.hetesek.:-)
Az ET-m után nagyon pozitív voltam,nem stresszeltem magam,na ezt most bepótolom.
:-) A terhesség bölcsességgel jár!!:-)
Látod?Nem is olyan régen még minden apróságért aggódtál.Most,hogy tudod túlvagy rajta,és megkönnyebbültél,sokkal bölcsebb lettél.
Így tovább kismama!!:-)
Garatula!!Elkezdődött az utad!!Hamarosan téged is üdvözölhetünk a kismamák körében!!:-)
Akkor te már a hó végére terhes leszel!!!!
A halvány pozitív teszt is jelez valamit :-)
Csak így tovább!:-)))
Elkezdőőőőőőőőőőőőődött!!!!!!!!!
Tegnaptól megy a stimu (rövid protokoll), jó lett a vv eredménye és szerencsére nem volt uh.
Köszönöm a válaszokat, én is tudom, hogy nem szabad erőlködni, de a wc -n úgy alakult , hogy se ki , se be. Nem tudom, hogy mi történt akkor , majd rákérdezek, hogy mi lehetett az a leválás érzés.
Bár megfogadtam, hogy nem fogok tesztelni, de ma reggel egy 25.érzékenységű tesztet találtam, és kipróbáltam. Halvány pozitiv lett.
Kedden kell mennem vissza, akkor kiderül, hogy mi a helyzet.
Szia!
Ne tesztelj hamar,én 11-ik napon teszteltem és akkor negatív volt teljesen ki borúltam nagyon rossz érzés volt csalódás hogy nem sikerült,fel hívtam a dokimat és közöltem hogy negatív lett a teszt ő azt válaszolta olyan nem létezik probáljam a 14-dik napon amugy is akkor kelett igazán tesztelnem és végűl meg csináltam és pozitív lett,na az az érzés el nem mondhatatlan annyira jó és csodálatos!Kívánom hogy neked is pozitív legyen!! Sok sikert
Szia!Ha teheted,naponta menj ki a friss levegőre és sétálj.Megmozgatod egy picit a bélrendszeredet,és a vérkeringésnek sem árt.(ez attól függ,hogy melózol,vagy Táppénzen vagy)
A wc.n történtekre meg ne gondolj sokat,mert azzal csak stresszeled magad.Nem lesz semmi baj,mert ha lett volna,azt már tudnád(vérzés stb)
Próbálj mozogni,lightos házimunkát stb.de ne emelgess!!Bízz magadban!!Ottvannak a picurkák hidd el...beszélj hozzájuk.És ne feledd POZITÍV hozzáállás!!!!:-)
Szia!Egyetértek veled.Az ET előtt már tudatosan nem ettem olyat ami puffaszt,vagy szorulást okoz.
Tudnám javasolni a rostos ételeket,italokat.Aszalt barack nekem bevállt..Az igaz viszont,hogy egyes gyógyszerek szorulást okozhat...
jo reggelt mindenkinek ,
sikerult idopontot kerjek Valicso doktornohoz, mar februar 12-en mehetek is , beszeltetem a recepcios csajjal azt mondta , hogy ajanlatos vinni az elozo vizsgalatok / labor eredmenyeket ... tegnap irtam mailt a kaalisoknak , megkertem oket hogy faxon , vagy emailen kuldjek el nekem az utolso laboromat , de eddig nem valaszoltak ...szerintetek lekuldik ?
ti kertetek mar ilyesmit toluk ?
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Debreceni klinika gyermek- vagy csecsemő osztályáról kérném, hogy írjatok tapasztalatokat
- Debreceni Kenézy kórház mandulaműtét. Tapasztalatok?