Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
De, jól érted, az injekciók és a gyógyszerek. Attól függően, kinek miből mennyi kell.
Valamit nem értek mi kerül itt 130-150.000.-Ft -ba az inekciók meg a gyógyszerek vagy mi?? A beültetést nem a TB fizeti és akkor az első 5 ingyenes.
volt egy kellemetlen tapsztalatom mikor egyszer mentem a dokihoz:UH szobában vártam és nyitva volt kicsit az ajtó és a doki mondta az asszisztensnek hogy "tüntessék el ezt a padlóvázát valahová,mert neki nem kell,nem illik az irodába, XY beteg hozta".Mondta az asszisztens hogy ő elviszi szívesen,erre a doki:vigye akinek kell,de holnap már ne lássa itt.Na köszi.
Jaja, én is inkább annak vagyok a híve, hogy valami apróság köszönetképpen.
Én sem adtam pénzt,se semmit.Megköszöntem és kész.
Ha megszületnek az ikrek,akkor küldök egy képet a kicsikről,és összeállítok egy kis csomagot a csajoknak,amiből válogathatnak...és a dokinak,mert azt többször hangoztatta hogy édesszájú.
Semmi pucparádé,kézműves termékek pl.házikészítésű szappan,illatosító párnácska,csuhévirág,szörp..stb
Mondjuk én még egyszer sem adtam, és egyszer sem vettem észre, hogy elvárná a dokim. Anélkül is egy tünemény!
Hát igen, nem lenne szabad elfogadniuk...
Elég gáz, hogy elfogadja...
Mindegyik doki elfogadja. En meg nem talalkoztam olyan dokival aki ne tette volna !!! ;) Amikor en kezdtem a programot itt a forumon mindenki azt hangoztatta, nehogy adjak a Kaaliban akarkinek is penzt nem szabad !!! Lanyoknak bombont adtam .
Komolyan? Bodnár Doki elfogadta? dejó.akkor így már picit egyszerűbb. én is erre gondoltam, csak féltem h lejáratom magam. de akkor ezek szerint nem.
Szia!Mi pénzt adtunk neki, szó nélkül elfogadta.
Mi a második terhes UH-kor egy üveg pálinkát vittünk.
sziasztok. azt szeretném kérdezni h aki Bodnár dokihoz járt, utolsó alkalommal mivel hálálta meg a segítőkészségét? szerdán megyünk utoljára, és nem tudom h mit vigyek.
Mikor én voltam első konzin, akkor még 13 ezer volt, de ennek már 3 éve.
Nekünk már 3 lombik volt, az első kettő sikertelen, ezek olyan 120-150 ezerben voltak, a 3. már több, olyan 220 ezer körül állt meg, de itt mások voltak a szurik, drágábbak is, ebből megtapadt egy baba, de sajnos az örömünk csak 2 hónapig tartott. :(
Dokinak Leskót vagy Tándort ajánlom.
Szia. Szerintem a Kaalis dokiknak nincs magan rendelese. De ha folhivod a kaalit elmondanak neked mindent. A dokinak latnia kell a papirjaidat es az alapjan donti el. Nekem Szeptemberben volt a konzim mar abban a honapban elkezdte volna a doki a programot, de nekem szuksegem volt egy kis idore igy oktoberben kezdtuk a programot. ;)
Sziasztok! Tudja valaki esetleg, hogy Tándor doktornak van-e Debrecenben magánrendelése? Illetve ha van valaki köztetek, aki most volt a napokban első konzultáción, akkor milyen tapasztalataitok voltak? Mivel bíztattak titeket, ha megvan minden vizsgálat és minden eredmény jó, akkor a következő ciklusban kezdődhet is a stimuláció?
Szia! Én dr. Lukács Róbertet ajánlom. Én is voltam Nyíregyházán a meddőségin, ott kiírtak minden szükséges vizsgálatot, de orvos sosem volt. Ezután döntöttem úgy, hogy választok egy saját orvost. Én személy szerint csak jókat tudok mondani róla, van magánrendelése is ill. a kórházban hétfő délelőttönként rendel. Bármikor hívtam, mindig segítőkész volt! :-)
Én is mindig a férjemmel mentem be ,sokszor annyira izgultam mit mond az orvos, mire kijöttünk alig emlékeztem valamire( még jó, hogy ott volt a párom).Az injekciót is mindig a párom adta be, az elsőnek a beadásánál segítettek a Kaáliban a csajok.Nekem is elzáródott mind a 2 petevezetékem.
Szia. én is csatlakozom, nekem is el van záródva a petevezetőm mindkettő, én is padlóra kerültem amikor kiderült. nekünk is kb: 130000 Ft-ba került, és csatlakozom az előttem szólókhoz, ne menj be egyedül sosem. én egyszer mentem be a férjem nélkül, és tiszta ideg voltam mert nem voltam benne biztos hogy jól adom-e a szurit.
Igen már érezhető ilyenkor is a magzatmozgás.Még olyan picikék a babák, hogy alig észrevehető a mozgásuk.Ahogy nőnek egyre erősödni fog a mozgolódás.
Szia!Nekünk is elsőre sikerült 130000ft-ba került.
Szia. Udv a klubban ;) Nekem is el van zarodva mind ket petevezetom. Tolem hiv, hapatitis, teljes labor, clamidya, citologia, spermavizsgalat, es a korhazi zarojelentest kertek. Bodnar dokinal voltam. 15000 volt a konzi. En fogamzasgatlot szedtem mivel endometriozisom volt. Tul sokat nem varialtunk a dolgon, en elmondtam mit szeretnek, mikor es hogyan van idom. Bodnar doki folirta a szurikat, tablettakat. Elmondta mit hogy kell csinalnom, mikor jelentkezzek. Probaltam mindent betartani amit a Doki es a lanyok mondtak. 20 petesejtem lett, elsore sikerult es most egy 17 hetes kis baboca fickandozik a pocakomban. Amire figyelj oda, hogy ne menj be egyedul a dokihoz. Mindig legyen veled valaki, mert kozolhet veled olyan dolgot amitol hirtelen megijedsz es a tobbire mar nem tudsz normalisan odafigyelni. Tapasztalatbol mondom. En ugy jartam hogy az egyik szurit 5 oraval korabban adtam be es emmiatt majdnem elestem az egesz progitol.
Na akkor holnap vérvétel. Szorítok, hogy kezdhes!!!
Bocsánat elírtam mert jövöhét pénteken kellet volna mennem és akkor kaptam volna gyógyszert hogy meghozzák a vérzés mert rendszertelen a menzeszem. Most magától jött meg nem szedtem semmilyen gyógyszert.Nekem délelőtt 10 órakor jött meg én is ugy tudom hogy 1 napnak számít ha délelőtt jön meg és rendes piros a vér,direkt megkérdeztem régen mert nem tudtam biztosan...Időközben már erősödött a vérzésem mert a betéten is rendesen van.. de egyépként nekem elsőnap soha nincs olyan sok vérzésem.
Biztos hogy azt éreztem,és azóta már megint felfigyeltem a mocorgásukra.
Nem feltétlenül érzi az ember hogy folyamatosan mozgolódnak,főleg azért mert még picik...
A védőnőmnek 19.hetesen mozdult meg először a babája.
De én tudom hogy az volt,és más nem számit!!
Minhogy az ET után is megéreztem,hogy megmaradt minkét babó,aztán nekem lett igazam.Ösztön!!
Szia!Az első konziért tőlem 25.000-t kértek.Bodnár Bélát csak ajánlani tudom!!
A stimu egyéntől függ,nekem 150000-ben volt+amit még utána kellett szeddni...
Első lombikom volt,és sikerült.
További ajánlott fórumok: