Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Sajnálom, hogy nem sikerült nektek .
Ha vastag a méhnyálkahártyád, kérdezz rá, hogy az asszisztalt hatching nem segitene e a problémán.
Szia!Nagyon örülök,hogy sikerült!Sajnos nekünk nem (mi voltunk,aki utánad ment be).Márciusban kezdünk ismételten.Ne félj az ikrektől.Nekem minden vágyam.:)Majd írj mi volt az UH!
Huú , akkor vagyok gondban.
Hát csajos!Én hallkan gratulálok neked!!Az én hcg 416 volt,és nekem is ikreim vannak!!:-))))
Sziasztok csajok . Kedden voltam a Kaáliba vérvételre.
Olyan aranyos volt Tándor doki, sejtelmesen közölte velem, hogy a HCG szintem 600.Közben fürkészte a tekintetemet, hogy hogy reagálok rá.
Nem gondoltam, hogy ilyen magas lesz, azt mondta, hogy nem lehetetlen, hogy ikrek.
Egy kicsit félek ettől, mert 42 éves vagyok és már van egy 8 éves kisfiam. Bár azt mondta a doki, hogy egy 30 éves is megirigyelhetne.Minden értékem jó volt az első perctől és úgy néz ki, hogy elsőre sikerült a beültetés is.
Csütörtökön kell mennem UH - ra.
Elmeséltem neki azt a leválás dolgot is , jót nevetett rajta, azt mondta, hogy biztos a crinone gél volt.
Köszönöm hogy szorítottatok értem,pénteken elis akart indítani az orvos mert jók lettek az eredmények csak a pajzsmirigyem nem állt még vissza így csökkentette a gyógyszert,legközelebb ciklus 12.napján megyek uh-ra.. Azt szeretném kérdezni hogy a kaáliban meglehet csináltatni a hepatitis,hív tesztet nekem és a páromnak??? Mert nem szeretnék még a megyei ántsz-hez utazgatni ha nem muszály köszönöm!
Hát, már szerintem több, mint egy éve.
Csak nem lesz ez az új divat, hogy még akkor is visszamondhatják, ha sorszám van! Elképesztő!
Szia. Nem kell ha nem régebbi 1 évnél. A hormonokat kell csak de azt meg a KAáliba megcsinálják.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni attól aki már másodszorra kezdi a lombikot,hogy ugyan azt a vizsgálatokat el kell-e végezni mint az elsőnél pld:,EKG,vagy a Hív hepatitisz.Köszi a válaszokat.
Sorszámot én még soha nem kaptam.Mióta van ez?
Tavaly telefonáltak 3x. Most még nem hívtak. December 16- not vérvétel után adták ezt a sorszámot. Imádkozok hogy ne hívjanak és akkor kezdhessünk.
Már mentél volna, és nem tudtál?
Áprilisban a 6. Ha nem telefonálnak mint tavaj (3x ), hogy létszám stop van.
Remélhetőleg február végén. Ti?
Köszönöm a válaszod. Tényleg nem mindegy hányszor lehet próbálkozni. Nekünk is már ez lesz a harmadik . Ti mikor kezdtek?
Sziasztok!
Még most jutottam géphez, de délelőtt sikerült felhívnom a Kaálit. Május 21-re kaptam időpontot, Bodnár dokit választottam.
Meg kértem a meddőségire is időpontot, ott már tudtak volna szerdán fogadni. De nekem az még korai mivel Ausztriában élünk és majd csak márciusban megyünk haza. Így én kértem a márc. 18.-át.
De gondolom most nem kell elmennem mindkettőre ugye? Vagy ez hogy működik?
Jobbulást kívánok neked. Kitartást.
Mielőbbi javulást!
Hát igen, mit be nem vállalunk a babáért...
Sziasztok!Rossz napok a sikertelen beülti után.Péntek éjszaka felkeltem és hánytam kb. 8szor, nagyon rossz volt,majd pedig hasmenés.Szombatra már kinyúltam,elmentünk orvoshoz,gyors UH és kiderült a bal oldali vesémen 2 kő van.Nagyok.Most gyulladáscsökkentő,majd pedig a követ próbálják eloszlatni.Nagyon pocsékul vagyok.Injekciókat kapok,mert már nem birok lenyelni egy gyógyszert sem.Az orvos azt mondta lehetséges a sok gyógyszer amit szedni kellett az okozott egy kiválasztási problémát nálam...hát még az élettől is elment a kedvem.Most még mindig megy a hasam. Igy megint itthon,mert elindulni dolgozni lehetetlen.Remélem hamarosan vége...mert már várom a márciust és addigra mindennek csúcs szupernek kell lennie.
Én most készülök a negyedikre, nem hallottam ilyenről, hál'Istennek. Van mikor még az 5 is kevés...
Szia. szerdán megyek uh-ra utoljára a kaáliba, addig ha nem muszály, nem telefonálok. nem erőss görcs, csak mintha meg akarna jönni. ez ijesztett meg.
Akkor maradt az 5? Annak Örülnék én is.
Autóra is, 9 Ft/km. Nem sok, de több a semminél.
Semmi nem kell, csak a lepecsételt papír.
Én így tudom. Vagy nem Igaz? Pár éve nem arról volt szó hogy az ötöt lecsökkentik háromra?
micsodaaaaaaaa????????honnan az infó?
Lányok! Ugye most már csak 3 beültit támogat a tb?
További ajánlott fórumok: