Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni (beszélgetés)
Én azt hittem hogy az inszem előtt megcsinálják a HSG-t,petevezető átfújást....
De reméljük nem lesz már erre szükséged!
Ma hanyadik cn. van neked?
Ez a spermaellenes antitest melyik vizsgálatból derült ki?Ezzel mit lehet tenni?
Mióta akartok babát?10éve?
Nagggggyon-nagggggyon szorítok,hogy most sikerüljön ez az inszem!!!!
Szerintem akkor nem olyan vészesek az árai,mert én akinél előtte voltam 10000Ft-ot kért egy alap vizsgálatért/benne volt a rákszűrés és hüvelyi UH/,utána még egyszer jártam nála azzal,hogy nem jön a baba és vizsgálat nélkül adott egy beutalót 21.napi vv-re/amin mellesleg egyetlen progeszteron szintet kért,semmi mást/és ezért a beutalóért 5000Ft-ot kért el magánban.
Én idén februárban mentem el a meddőségibe,ahol éppen Fekete rendelt/én nem is hallottam róla előtte/ és elküldött 3.vv-re,középidős UH.ra és 21.napi vv-re.A hormonok jók lettek,az UH mutatott méhsövényt.
Az eredményekkel vissza mentem hozzá,csak elnéztem,mert szerdán mentem direkt,mikor rendel a klinikán és már mikor beadtam a papírt derült ki,hogy nem ő rendel aznap.
Mindegy,már akkor bementem és Török P.volt.Ő mondta hogy rögtön csinálna ott helyben egy méhtükrözést,lássa a sövényt.Hát látta és azt mondta,műtét!
Jó,akkor már kérdeztem hogy elvállalja -e a műtétet,ha már nála voltam.Azt mondta,hogy ő nem nagyon szokott ilyen műtétet,de ha ragaszkodom hozzá,akkor kérjem az ő nevét az időpont kérésnél.
Aztán egy orvos ismerősöm mondta,hogy felhívja ő nekem Feketét,hogy elvállalja -e a műtétet és mondta persze,csak menjek el hozzá megbeszélni a dolgokat.
Na így kerültem újra vissza hozzá,szerencsére.
A klinikára hívott és megnézte a papírokat,eredményeket és mondta ,szerinte nem biztos hogy azzal a műtéttel kellene kezdeni,mert mégiscsak egy csonkoló műtétről van szó.Csinálunk még néhány vizsgálatot és ha minden rendben,mégsem jön a baba,akkor is ott lesz még a lehetőség a műtétre.
Szóval most úgy állunk,hogy 27-én kell mennem a 3.belre immunológiára,itt nem tudom mit csinálnak,gondolom vért vesznek.
Aztán kb.máj.elején lesz HSG és május közepén PCT.
Gondolom neked is ezek voltak nagyjából,nem?
Én tegnap voltam nála a klinikán és nagyon meg vagyok elégedve úgy emberileg,mint szakmailag.Bár igazán akkor lennék elégedett,ha baba lenne.
Csak ezzel a fizetéssel vagyok gondban....
Mióta jársz hozzá?Megtaláltátok már a problémát?engem most elküldött egy csomó vizsgálatra.
Ha a klinikára hív,akkor is szokott pénzt kérni,vagy elfogadja?Olyan kellemetlen ott az asszisztensnő előtt.
A szülés árát így megmondja előre?mennyi egy vizsgálat nála?
Emberileg is nagyon megvagyok vele elégedve.
Annyi negatívumot hallottam róla, hogy a szülést nagyon drágán vezeti le. Olyan 100-120.000 körül.
Szia! Nekem ő volt a dokim a tinédzser ambulancián. Ha újra Debrecenben laknék, tuti őt választanám. Nagyon lelkiismeretes volt mindig, és akkor még bosszantott, hogy a kismamikat ott is fogadta a gyermeknőgyógyászaton, de akkoriban órákat zötykölődtem busszal be Debibe, meg vissza haza, egy vizsgálatért. És ebből is sejtem, hogy nagyon figyelmes. Ráadásul bármikor elérhető volt a mobilján.
Online tanácsadó az egyik női oldalon is.
Szerintem nagyon alapos, és vicces. Árakat nem tudok sajnos. :(
Sziasztok!
Én a Kenézybe járok Dr. Kálmánchey Alberthez, és csak jót tudok róla mondani.
Türelmes, bármit meg lehet tőle kérdezni, és szerintem nagyon jó szakember! Mondom ezt azért, mert elég problémás esetnek tartom magam: túlsúlyos kismama vagyok. Nem terhesség alatt híztam, hanem már eleve nagy súllyal kezdtem.
A vastag hasfalam ellenére mindig tudta, mit, hol hogyan vizsgáljon. Sosem csinált felesleges vizsgálatokat, rendkívül alkalmazkodó, rugalmas és még humora is van.
Ami tetszik még benne, hogy nem sietteti a dolgokat. Holnapután leszek 41 hetes, és még meg sem fordult a fejében, hogy megindítsa a szülést. Azt mondta, amíg minden rendben van, nincs értelme beleavatkozni a dolgokba, mert a természet tudja a dolgát.
Átlagban 3-5 ezer forintot adtam neki, attól függően, mit kellett csinálnia, sőt volt olyan is jó párszor, amikor semmit sem kapott, mivel nem volt lehetőségem odaadni a borítékot. Mégis mindig kedves volt, és sosem láttam rajta, hogy várja a pénzt.
Több kolleganőm nála szült, és mindnek csak pozitív tapasztalata volt vele. Sőt, az egyiktől el sem fogadta szülés után a borítékot. Azt mondta, költsék a babára.
Valaki kérdezte Boros doktort. Hááát, sokan dícsérték, hogy kedves, de hallottam, hogy azért jó párszor megváratja a betegeit, és hajlamos szülést indítani, ha éppen dolga lenne hétvégén...
1. babámat Török Olgánál szültem (Jenei Katalinhoz jártam, úgy volt, nála is szülök, de épp akkor külföldön volt, és átadott T.O.-nak)
Szakmai dolgokhoz nem értek, szerencsére épségben, egészségesen megszületett a kislányom természetes úton. Viszont az biztos, hogy még majdnem én is vigyázzban álltam (de legalábbis vigyázzban feküdtem), olyan rend és fegyelem volt. Jobbról ő, balról szülésznő, beszámolunk, háromra belefekszünk teljes súllyal a kismama hasába és nyomááááás..... de nem panaszkodtam, mert azt hittem, ezt így kell.
Rideg, hideg, mogorva nő, kétszer mertem panaszkodni (egyszer az EDA után, ami féloldalasan hatott, és kérdeztem, hogy ez így rendben van-e, mert a fél oldalamon mindent ugyanúgy érzek, és nagyon fáj, erre odaszisszentette, hogy örüljek, hogy csak a fél oldalam fáj. Másodjára a gátvarrásnál mondtam, hogy nagyon fáj, 3/4 órán át stoppolt, majdnem leugrottam a székről, sokkal jobban fájt, mint a szülés, és akkor is beszólt, hogy nem hiszi el, hogy ennyire fáj), de szerencsésen túléltük, és csak ez számított.
a 2. babánál is Jenei Katalinhoz jártam. Nekem nem volt bajom a stílusával. Tény, hogy nem bratyizós, nem poénkodós, de nekem nagyobb szükségem volt egy nyugodt, higgadt, tapasztalt orvosra, és benne megtaláltam, nem barátnőt kerestem.
Az egyetlen negatívum vele kapcsolatban, hogy szimpla vizsgálatnak indult, végül kézi tágítás lett belőle, amiért nagyon haragudtam rá, mert nem voltam felkészülve lelkileg, hogy ennyire fájdalmas lesz. Ezzel be is indult a szülés, és az csak később esett le, hogy talán azért volt rá szükség, mert aznap volt ügyeletben. Egyébként 40+4 voltam, tehát szülhettem már, de akkor is örültem volna, ha legalább a vizsgálat előtti percben közli, mire készül.
De a szülésen "megbocsájtottam" neki, egy álom volt az első szüléshez képest! Vártam volna a Török Olgánál "megszokott" metódust, hogy beszámolás, könyöklés, nyomás.......erre Jenei Katalin jött, és megsimogatta a homlokom, biztatott, hogy csináljam, ami jól esik, nyomjak, amikor úgy érzem, üljek fel, guggoljak nyugodtan (magamtól nem is mertem volna), közben sokat dicsért, milyen jól nyomok! :-))
Végül, a második baba megszületése után azt a következtetést vontam le, hogy az első gyerekemet megszülesztette velem Török Olga, a másodikat pedig megszültem én magam.
Czifráról annyit, hogy tényleg jó fej pali, de nekem egyik EDA sem sikerült, amit beadott. Az első féloldalasan hatott, amit a második babánál beadott, az pedig egyáltalán nem hatott. Az egyik talpam bizsergett kicsit, de a fájások ugyanolyanok, sőt erősebbek voltak utána, semmi értelme nem volt, hogy kétszer is megszúrattam a gerincem.
Szóval, ha választani kell, és Jenei Katalint ajánlom. Higgadt, komoly, biztonságban éreztem magam nála.
További ajánlott fórumok:
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Jó nőgyógyászt keresek Debrecenben, tud valaki segíteni?
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Magán nőgyógyászt keresek Debrecenben
- Nagyon jó és rendes nőgyógyász Debrecenben
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?