Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni (beszélgetés)
Sziasztok!
Balla Hédit ismeri valaki?Mik a tapasztalatok róla,aki tud segítsen kérem köszönöm.
Szia! Az előző kislányomnál ( 23 hónapos)kérdeztem, hogy kivel tud összedolgozni, vagy kit ajánl szülésznők közül. Ő azt mondta minden Kolleginával jól együtt tud dolgozni és szerinte az épp akkori szolgálatos szülésznő tökéletes lesz. Így nem fogadtam külön. De igaza lett DR. Úrnak! Egy Fehér Andrea nevű rendkívül figyelmes hölgy dolgozott aznap éjszaka, amikor a kislányom született és teljesen odatette magát a munkához.
Engem végig Dr. Úr irányított, mondta mikor mit csináljak, mit lát, mire koncentráljak, ott volt a Párom is, a Szülésznő is, de igazából a Szülésznő az előkészítésben és a megfigyelés időszakában érvényesült. Szülésnél inkább 3ónkon múlt a dolog inkább: DR. Úr, Babóca és én.
Amúgy én most nagyon félek így hogy belátható időn belül közeleg a vége. Jó volt kismamának lenni, de a szüléstől nagyon parázok és attól hogy aztán a két kicsivel hogy boldogulok majd.
De jó Neked,szeretnék már én is itt tartani:D
Csak a doki lesz bent a szülésnél,vagy választottál szülésznöt is? Mi még a szülésröl egyáltalán nem beszéltünk,elöbb essek tul hétfön az amnion.
Aranyyosi jó, nagyon jó, ahogy hallom ismerősöktől, de tudtommal már nem vállal szülés levezetést csak terhesgondozást. Vagyis keresned kell valaki mást is akinél szülsz majd.
Lukács dr. amit ígér azt be is tartja, alapos, ott van a szülésnél, nem hagy cserben. Legalább is nálam így van és volt is. Többedik szülésem lesz nála a mostani. Most vagyok 36. hetes. Végig hozzá jártam. A mostani babavárásom eleje 24-25. hétig problémás volt, de megoldódott hál' Istennek. Nem pénzéhes, sőt. Negatív dolgot nem tapasztaltam vele kapcsolatban. Aranyosihoz vagy az OTI-ba vagy a magánrendelőjébe tudsz menni, Ő már nincs a Klinikán. Nehéz a döntés, de megéri mérlegelni. Jó egészséget Nektek és dönts okosan. Jenei dr-nőt én durvának találtam, persze csak nyári szabadságolás alatt találkoztam vele. Zatikhoz volt szerencsém, de nem tudom ajánlani, de talán már Ő is csak a magánpraxisra koncentrál, a szülőszobán Lukács dr. mindegyik baba érkezésénél nagyon toppon volt, pedigéjszaka jöttek a világra. A mostani tapasztalataimról is írok majd neked, kb. 2-3-4 hét múlva :)
Az árat tényleg megmondja, sokan mások is megmondják előre,(és ő sem mond többet mint a hasonló rangú dokik) engem ez nem zavar, igy legalább tudhatja az ember, hogy merre hány méter. Azért be kell ismerni, hogy sokan jártak már úgy, hogy az orvosuk nem mondott előre összeget, csak amennyit gondol a páciens, és utólag dúlfúl esetleg az orvos, hogy többre számított, szerintem ez sokkal szomorúbb dolog.
Lebeszélt dátumra volt a szülés, és nem ment be, vagy beindult a szülés és nem ment be? Bár a lényegen nem változtat.
Én azt hallom kollégáitól és azoktól a kismamáktól akikkel alkalom volt beszélgetni, hogy mindig bemegy, de hát persze minden megeshet
Czifra doktorról szerintem sem lehet azt mondani, hogy hanyag, legalábbis magánrendelésen nagyon alapos, nagyon precíz és időt szánt arra is (esetemben!), hogy megnyugtasson, viccelődött is. Klinikán nem tudom milyen, sajnos még azt sem, hogy kismamákhoz hogy viszonyul, de ami késik nem múlik. Egyébként egy vizsgálat, ultrahanggal, rákszűréssel, beszélgetéssel 8.000 Ft, és kb. fél órát voltam benn. Ezzel szemben nagyon csodálkoztam azon, amit Mirtus is leírt priviben, de nem vitatom, hangsúlyozom, hogy klinikán és kismamaként nem voltam nála.
Azt is hallottam, hogy ő inkább a problémásabb esetekben van otthon, a sima, gond nélküli dolgokban lehet, hogy kevésbé teszi oda magát, nem tudom...
Sápyról én újabban hallottam olyat, hogy nem ment be szülésre (előre megbeszélt eset volt!), illetve ő előre mond szemrebbenés nélkül árat.
Bartha Tünde iszonyatosan felszínes, mindig mindenkit haza akar engedni a klinikáról, ha éppen ő vizitel. Elég neki egyetlen jó eredmény, már szórná kifelé a kismamákat. Holott a legtöbb nőnek van saját orvosa, az meg nem engedi őket sehová.
Erdődi Balázs igaz, hogy nagyon fiatal, de aki hozzá jár az szereti. Olyat is csinált, hogy amíg ő konferenciára utazott, addig befektette a kismamáját, hogy szem előtt legyen addig is, amíg ő nem tud rá figyelni.
Én Lukács doktornál nem tapasztaltam, hogy felszínes lenne, nincs ez ellentmondásban azzal, hogy elvész az apró részletekben? Ha valakivel alapos, akkor a másikkal is az, szeintem. Olyanokal is foglalkozik, akik nem is hozzá tartoznak csak éppen az osztályon jár és a kórlapokat nézegetve rájön, hogy ennek meg annak még kéne 1-2 plusz vizsgálat.
A többieket is ismerem, de konkrétat nem tudok róluk, saját tapasztalat nemigen van, de majd kérdezősködök a klinikán.
Az utolsó 2 mondatodban van a legnagyobb igazság. Így van!
Bocsi, elküldtem, szóval Czifra doktorra sok mindent lehet mondani, de azt hogy hanyag, ezer %-ig nem. Lehet valakinek negatív élménye, de akkor is reálisan kell nézni a helyzet.
Leginkább az a megfelelő amit mondani lehet rá, hogy nagyon alapos.
De persze mindenkinek nem lehet egyforma a másikhoz való viszonyulása, tehát ez igy van beteg orvos kapcsolatban is.
Aranyosit dícsérik, de Ő az SZTK-ban dolgozik, régebben volt a klinikán. Ő már nem vállal szüléseket:( Volt ismerősöm aki járt hozzá, szerette, de már nem szüleszt. Én csak látásból ismerem, ennyi:).
Hát az elvárásaidat nézve:), Sápy doktor oda szánja az időt, bemegy szülésekre, kismamáktól hallottam, hogy Ő kiáll a kismamái mellett, és együttműködik velük, kivétel nélkül csak ezt lehet róla hallani. Magánrendelője csúcsszuper, klinikai melléken lehet elérni, rengeteg betege van. A tarifája nem több mint már hasonló rangú orvosé.
Egyéb megjegyzésem:), hogy Cz
További ajánlott fórumok:
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Jó nőgyógyászt keresek Debrecenben, tud valaki segíteni?
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Magán nőgyógyászt keresek Debrecenben
- Nagyon jó és rendes nőgyógyász Debrecenben
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?