Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni fórum

Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni (beszélgetés)

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
969. SziReni
2012. szept. 29. 16:27
Én tudom ajánlani házi orvosnak Dr.Nyilas Gizellát.Nekem ad bármire beutalót ha kérem a Máv rendelőben dolgozik.Nagyon rendes.Beszélget veled kérdez és alapos is.Szerintem.
2012. szept. 28. 07:46

Sziasztok!

Balla Hédit ismeri valaki?Mik a tapasztalatok róla,aki tud segítsen kérem köszönöm.

2012. szept. 27. 15:34
A legjobb nőgyógyász dr. Makai Rita... éveken át hozzá jártam, nagyon alapos, kedves, rendes. Sosem csalódtam benne!
966. lane01 (válaszként erre: 963. - 7d6739e46c)
2012. szept. 27. 11:22
Köszi, próbálkozom majd!
965. 7d6739e46c (válaszként erre: 964. - Roza78)
2012. szept. 27. 11:12
én kérdezek:nekem olyan háziorvos kellene aki ad beutalót mindenhova ahova kérek.Lombikra készülünk és nagyon sok laborvizsgálat kell meg hasonlók és nem tudok beutalókat szerezni
964. Roza78 (válaszként erre: 961. - Lane01)
2012. szept. 27. 11:06
Szabad orvos választás van , így odamehetsz ahová akarsz. Ha nem ismersz senkit kérdezgess.
963. 7d6739e46c (válaszként erre: 961. - Lane01)
2012. szept. 27. 11:04
a 6-os körzet dr.Balogh Anikóhoz tartozik a sas utcán.be kell menni a kapualjba és ott van a rendelő
962. 7d6739e46c (válaszként erre: 961. - Lane01)
2012. szept. 27. 11:02
nem szűnnek meg körzetek,ha meg igen,akkor az oda tartozó utcákat átsorolják más körzetekhez.A sas utcán 4 orvos is rendel én úgy tudom.
961. lane01
2012. szept. 27. 09:33
Sziasztok! Úgy látszik, hogy a nőgyógyász választása még a kisebbik gond lesz. Kell találnom egy háziorvost és egy fogorvost is, mivel tavaly költöztem ide. Arra már rájöttem, hogy körzetek vannak Debrecenben, de mi van akkor, ha az én körzetemhez tartozó címen lévő háziorvosi rendelés megszűnt? Én a Piac utcán lakom, 6-os a körzetem és elvileg a Sas utcára kellene járnom, de ott nincs semmi, illetve a dokit sem találom a neten. Ilyenkor oda megyek, ahova akarok, illetve aki elvállal?
960. Füge40 (válaszként erre: 957. - Zagaba)
2012. szept. 27. 09:28
Köszi,akkor nekem is jó lesz igy.A szüléstől én is félek,a nagy farral született,a kicsi császárral.Nem tudom,most mire számithatok.
959. zagaba (válaszként erre: 958. - 7d6739e46c)
2012. szept. 27. 09:04
:)
958. 7d6739e46c (válaszként erre: 957. - Zagaba)
2012. szept. 26. 22:03
Fehér Andi személyes jó ismerősöm,egy lakótelepen nőttünk fel és valóban nagyon aranyos és segítőkész.
957. zagaba (válaszként erre: 955. - Füge40)
2012. szept. 26. 21:46

Szia! Az előző kislányomnál ( 23 hónapos)kérdeztem, hogy kivel tud összedolgozni, vagy kit ajánl szülésznők közül. Ő azt mondta minden Kolleginával jól együtt tud dolgozni és szerinte az épp akkori szolgálatos szülésznő tökéletes lesz. Így nem fogadtam külön. De igaza lett DR. Úrnak! Egy Fehér Andrea nevű rendkívül figyelmes hölgy dolgozott aznap éjszaka, amikor a kislányom született és teljesen odatette magát a munkához.

Engem végig Dr. Úr irányított, mondta mikor mit csináljak, mit lát, mire koncentráljak, ott volt a Párom is, a Szülésznő is, de igazából a Szülésznő az előkészítésben és a megfigyelés időszakában érvényesült. Szülésnél inkább 3ónkon múlt a dolog inkább: DR. Úr, Babóca és én.

Amúgy én most nagyon félek így hogy belátható időn belül közeleg a vége. Jó volt kismamának lenni, de a szüléstől nagyon parázok és attól hogy aztán a két kicsivel hogy boldogulok majd.

2012. szept. 26. 20:24
Sziasztok! Nem tudnátok nekem abban segíteni, hogy Dr.Lampé Rudolf milyen? Őt ajánlották, ismerős szült nála, meg van akit operált is, de hátha itt több infót tudok összegyűjteni.
955. Füge40 (válaszként erre: 951. - Zagaba)
2012. szept. 26. 09:49

De jó Neked,szeretnék már én is itt tartani:D

Csak a doki lesz bent a szülésnél,vagy választottál szülésznöt is? Mi még a szülésröl egyáltalán nem beszéltünk,elöbb essek tul hétfön az amnion.

954. lane01 (válaszként erre: 952. - Csicsi82)
2012. szept. 26. 09:24
Rendben! :)
953. lane01 (válaszként erre: 951. - Zagaba)
2012. szept. 26. 09:24
Kitartást így a vége felé! És köszönöm a válaszodat. Amiket eddig olvastam, már csak pár név maradt, akik közül választok. Jó egészséget kívánok neked és a babának is!
952. csicsi82 (válaszként erre: 948. - Lane01)
2012. szept. 26. 09:21
Írok privit neked.
951. zagaba (válaszként erre: 938. - Lane01)
2012. szept. 25. 22:33

Aranyyosi jó, nagyon jó, ahogy hallom ismerősöktől, de tudtommal már nem vállal szülés levezetést csak terhesgondozást. Vagyis keresned kell valaki mást is akinél szülsz majd.

Lukács dr. amit ígér azt be is tartja, alapos, ott van a szülésnél, nem hagy cserben. Legalább is nálam így van és volt is. Többedik szülésem lesz nála a mostani. Most vagyok 36. hetes. Végig hozzá jártam. A mostani babavárásom eleje 24-25. hétig problémás volt, de megoldódott hál' Istennek. Nem pénzéhes, sőt. Negatív dolgot nem tapasztaltam vele kapcsolatban. Aranyosihoz vagy az OTI-ba vagy a magánrendelőjébe tudsz menni, Ő már nincs a Klinikán. Nehéz a döntés, de megéri mérlegelni. Jó egészséget Nektek és dönts okosan. Jenei dr-nőt én durvának találtam, persze csak nyári szabadságolás alatt találkoztam vele. Zatikhoz volt szerencsém, de nem tudom ajánlani, de talán már Ő is csak a magánpraxisra koncentrál, a szülőszobán Lukács dr. mindegyik baba érkezésénél nagyon toppon volt, pedigéjszaka jöttek a világra. A mostani tapasztalataimról is írok majd neked, kb. 2-3-4 hét múlva :)

950. zagaba (válaszként erre: 937. - Mirtus30)
2012. szept. 25. 22:20
Szia! Azt hiszem, a miskolci Kaálisnál jó pár éve én is jártam. Rosszul voltam tőle, a bánásmódtól stb... Ha jól emlékszem bunkó is volt, pedig egy ideggyógyász dr. ismerősünk ajánlott be, mint jó kollegájához, de hál' Istennek mára csak a szépre emlékezem... :)
2012. szept. 25. 21:45
Nekem Török Péter volt a fogadott orvosom, nekem nem volt vele negatív tapasztalatom. Alapvetően neki köszönhejük a kisfiúnkat.
948. lane01 (válaszként erre: 946. - Memimemi)
2012. szept. 25. 21:39
Milyen arban van most egy szules Sapynal?? Nem akarunk majd parommal fukarkodni szulesnel, de ket kezzel sem fogjuk szorni a penzt. Belegondolva szomoru h fizetjuk a tb-t es ilyenkor plusz penz kell, h szepen banjanak a kismamaval. De nem lehet mit tenni. Aranyosi tutira kilove ha nem lehet benn a szuloszoban.
947. csicsi82 (válaszként erre: 946. - Memimemi)
2012. szept. 25. 20:24

Az árat tényleg megmondja, sokan mások is megmondják előre,(és ő sem mond többet mint a hasonló rangú dokik) engem ez nem zavar, igy legalább tudhatja az ember, hogy merre hány méter. Azért be kell ismerni, hogy sokan jártak már úgy, hogy az orvosuk nem mondott előre összeget, csak amennyit gondol a páciens, és utólag dúlfúl esetleg az orvos, hogy többre számított, szerintem ez sokkal szomorúbb dolog.

Lebeszélt dátumra volt a szülés, és nem ment be, vagy beindult a szülés és nem ment be? Bár a lényegen nem változtat.

Én azt hallom kollégáitól és azoktól a kismamáktól akikkel alkalom volt beszélgetni, hogy mindig bemegy, de hát persze minden megeshet

2012. szept. 25. 20:01

Czifra doktorról szerintem sem lehet azt mondani, hogy hanyag, legalábbis magánrendelésen nagyon alapos, nagyon precíz és időt szánt arra is (esetemben!), hogy megnyugtasson, viccelődött is. Klinikán nem tudom milyen, sajnos még azt sem, hogy kismamákhoz hogy viszonyul, de ami késik nem múlik. Egyébként egy vizsgálat, ultrahanggal, rákszűréssel, beszélgetéssel 8.000 Ft, és kb. fél órát voltam benn. Ezzel szemben nagyon csodálkoztam azon, amit Mirtus is leírt priviben, de nem vitatom, hangsúlyozom, hogy klinikán és kismamaként nem voltam nála.

Azt is hallottam, hogy ő inkább a problémásabb esetekben van otthon, a sima, gond nélküli dolgokban lehet, hogy kevésbé teszi oda magát, nem tudom...

Sápyról én újabban hallottam olyat, hogy nem ment be szülésre (előre megbeszélt eset volt!), illetve ő előre mond szemrebbenés nélkül árat.

945. Palomita (válaszként erre: 932. - Csicsi82)
2012. szept. 25. 19:55

Bartha Tünde iszonyatosan felszínes, mindig mindenkit haza akar engedni a klinikáról, ha éppen ő vizitel. Elég neki egyetlen jó eredmény, már szórná kifelé a kismamákat. Holott a legtöbb nőnek van saját orvosa, az meg nem engedi őket sehová.

Erdődi Balázs igaz, hogy nagyon fiatal, de aki hozzá jár az szereti. Olyat is csinált, hogy amíg ő konferenciára utazott, addig befektette a kismamáját, hogy szem előtt legyen addig is, amíg ő nem tud rá figyelni.

Én Lukács doktornál nem tapasztaltam, hogy felszínes lenne, nincs ez ellentmondásban azzal, hogy elvész az apró részletekben? Ha valakivel alapos, akkor a másikkal is az, szeintem. Olyanokal is foglalkozik, akik nem is hozzá tartoznak csak éppen az osztályon jár és a kórlapokat nézegetve rájön, hogy ennek meg annak még kéne 1-2 plusz vizsgálat.

A többieket is ismerem, de konkrétat nem tudok róluk, saját tapasztalat nemigen van, de majd kérdezősködök a klinikán.

Az utolsó 2 mondatodban van a legnagyobb igazság. Így van!

2012. szept. 25. 18:12
Én mindkét terhességemmel Aranyosi doktorhoz jártam az elsőt nála is szültem a másodiknál sajnos nem tudott ott lenni,csak jót tudok róla mondani rendkívül emberséges kiváló orvos,egy gond van vele ritka mikor a szülésnél is ott van de ezt az elején tisztázni szokta.
943. lane01 (válaszként erre: 942. - Csicsi82)
2012. szept. 25. 16:35
Köszönöm szépen a válaszodat! Lehet több orvoshoz is elmegyek vizsgálatra, aztán meglátom, hogy sikerül e valakivel bennsőséges kapcsolatot kialakítani, mert eléggé ki kell tárulkoznom majd előtte, nem mellékesen a legnagyobb és első kincsünket ő fogja a világra segíteni és a kezébe adom mindkettőnk életét. Lehet, hogy nem kellene ennyire komolyan venni a helyzetet, de első babánk lesz, és nagyon várjuk már, hogy jöjjön és féltjük, valamint párom és én nagyon aggódunk majd, hogy hogyan is fog ez az egész lefolyni.
2012. szept. 25. 16:11

Bocsi, elküldtem, szóval Czifra doktorra sok mindent lehet mondani, de azt hogy hanyag, ezer %-ig nem. Lehet valakinek negatív élménye, de akkor is reálisan kell nézni a helyzet.

Leginkább az a megfelelő amit mondani lehet rá, hogy nagyon alapos.

De persze mindenkinek nem lehet egyforma a másikhoz való viszonyulása, tehát ez igy van beteg orvos kapcsolatban is.

941. csicsi82 (válaszként erre: 938. - Lane01)
2012. szept. 25. 16:08

Aranyosit dícsérik, de Ő az SZTK-ban dolgozik, régebben volt a klinikán. Ő már nem vállal szüléseket:( Volt ismerősöm aki járt hozzá, szerette, de már nem szüleszt. Én csak látásból ismerem, ennyi:).

Hát az elvárásaidat nézve:), Sápy doktor oda szánja az időt, bemegy szülésekre, kismamáktól hallottam, hogy Ő kiáll a kismamái mellett, és együttműködik velük, kivétel nélkül csak ezt lehet róla hallani. Magánrendelője csúcsszuper, klinikai melléken lehet elérni, rengeteg betege van. A tarifája nem több mint már hasonló rangú orvosé.

Egyéb megjegyzésem:), hogy Cz

2012. szept. 25. 15:50
Most van valamilyen Hédi nem tudja valaki hogy milyen,meg mi a vélemény róla?
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook