Damu Roland ítélete (beszélgetés)
Ne ijedj meg semmiképp!
Okom van ezt írni.:-)
Igen ilyennel is találkoztam már, hogy az agresszív férfi a nő szüleihez is utána ment és ott csinálta a cirkuszt.
Aztán, hogy az idős szüleit megóvja attól, hogy őt is helyben hagyja a férfi inkább önként és ,,dalolva" vissza költözött a férfihez.
Ez így ment éveken keresztül.
nahhhhhh.... nem tudtam mi hiányzott...
szánalmas!!
Ezt én sem értem meg miért van. De a munkám során rengeteg ilyen helyzettel találkoztam. Minden héten hazajáró vendégek voltunk bizonyos családoknál.
Szerintem a nő bízik benne, hogy megváltozik a férfi, méghozzá azért mert szereti.
Aztán van egy pont, mikor vagy valamilyen eszköz kerül elő és esetleg a férfi az életét veszti, vagy ez az okosabb eset, hogy a megfelelő hatósághoz fordul az a nő.
Vagy nem akar.
Miért is?
"és most ne gyertek nekem a hülye szöveggel, amit már itt is leírtatok néhányan. . ."
Konkrétan ez nem tetszik most...
és tudod te hogy miről beszélek..
És nem arról van szó, hogy mi "falkázunk" vagy mi.. hanem neked is el kellene fogadnod, hogy esetleg a többség nem ért veled eggyet..
És amit a másik oldal mond, az nem "hülyeség".. hanem egyszerűen nem a te véleményed..
Ami a megerőszakolást illeti: az hogy nincs "nyoma" annak, hogy esetleg megerőszakolták..hát hogyis mondjam.. megeshet. Szerencsére nem voltam még abban a helyzetben és nem is kívánom senkinek.. de az nem lehet, hogy esetleg úgy meg volt félemlítve, hogy inkább hagyta hogy az történjen, amit az erősebb akar és akkor nem bánt és hamarabb szabadul..
Az hogy kitartott egy olyan ember mellett, akinek már eljárt a keze, sőt még az agresszivitását is számos esetben kimutatta.. hát erre azt kell, hogy mondja, hogy butaság..DE mint nő megértem. Egy szerelmes nő rettentően elvakult, hiszékeny és olyan szinten vak, hogy elhiszi hogy megbánta.. elkezdi maga előtt és mások előtt is védeni.. az egy másik pszichés állapot.. hazudik magának is.. vak.. és persze mint írtam buta. Elhiszi, hogy nem lesz ilyen többet, az eset után a vadállat esküdözik, hogy nem lesz ilyen többet, hogy nagyon szereti... és tényleg nyugalom van egy idő után.. sőt olyan szinten agymosást kap, hogy talán még azt is elhiszi, hogy valahol megérdemelte, hogy miatta történt..stb..
Azért tudom ezt annyira átérezni, mert volt részem hasonló agymosásban.. Mindenki, szó szerint MINDENKI hülyének nézett már, hogy vele vagyok.. hazudott, fura utakon járt.. orromnál fogva vezetett..mindenből kidumálta magát..és közben azt tudatosította velem, hogy én tehetek arról, hogy baj van velünk, hogy az én hozzáállásom, az én viselkedésem, az én neveltetésem, az én gondolkodásom az oka mindennek..Eleinte harcoltam, nanáááá hisz igazságtalannak éreztem, fájt amiket mondott.. de tudod mi történt? Befordultam és azt vettem magamon észre, hogy kezdtem úgy csinálni mindent, hogy nehogy belém kössön, elviseltem minden hülyeségét.. már már ott tartottam, hogy nem is értem mit keres mellettem, hisz én nem vagyok méltó rá... Butaság tudom!!!!!! És gondolom ha egy férfi olvassa ezeket nem tudja felfogni....
Ja és amikor egyszer a végén úgy meglódított(először és utoljára), hogy nekiestem a szekrénynek ... újabb butaság következik... azon törtem a fejem, hogy mit mondtam, ami ezt hozta ki belőle..
Jó mi??? Nem is gondoltam volna, hogy én ilyen szituációba keveredek.. Én, aki évekig nézte, hogy a szomszédasszony takargatja a kék foltjait, hogy védi azt az állat férjét.. Elitéltem a nőt, mert ebben él, mert nem dobja ki.. , hogy gyenge..hogy elviseli azt az állatot..
Most már értem miért..
Első és másodfokon is bűnösnek találta a bíróság.
A védője szerint és őszerinte ártatlan. Ők perújítást szeretnének.
Na helló!
Nem ártatlan,jár neki a börtön amennyit most kapott,amennyit le kell üljön.Szerintem.
na hello mindenkinek en erool nem igazan sokat tudok most akkor azt mondjatok el csak megerdemelte az ieteletet vagy sem ???
Esetleg artatlan ????
Ez tudom,nem vicces(hú,de mennyire nem).De ahogy leírtad,hát muszáj volt felnevetnem :)
Mondjuk elképzelem ahogy épp vernek én meg matatok a telefon után és beállítom,hogy vegye fel a dolgot. :S
általában nincs annyi vér a pucában... a hangfelvétel sem az a megdönthetetlen bizonyíték.. Sajnos az ilyen ügyek általános forgatókönyve (jöjjenek ki -> feljelentem -> akkor elvisszük -> necsináldmari -> mégsem jelentem fel -> nem történt semmi biztos úr) rezignálttá teszi a rendőröket is az ilyen ügyekre.
A kommandó meg másfelé repked:)
Elvonatkoztatva ettől az ügytől:
Ha elég alaposan terrorban van tartva, akkor elhiszi, hogy "Elvágom a torkod, meg az anyádékét is, ha elhagysz". És minél régebb óta tart a terror, annál jobban beszűkül a félelemtől a terrorban tartott tudata. Annál kevésbé látja a kiutat és annál kevésbé hiszi el, hogy van esélye a menekülésre. Sőt azt is elhiszi, hogy neki ez jár...
Erre a reakcióra számítottam..
Itt senki nem mondhatja el szabadon a véleményét.
Csak az szólhat az adott témához, aki egy követ fúj a fórumindítóval és a "többséggel".
Eszerint pedig minden nő (aki szatírt kiált) hős, minden (megvádolt) pasi bűnöző...
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Birósági itéletek!Mennyire tartod igazságosnak?
- Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet
- Alkotmányjogi panasz megszakítja az ítéletet?
- Nem tudok ítéletet mondani azokról a személyekről, akik...