Damu Roland ítélete (beszélgetés)
Mint ahogy komolyan háklisak a kéretlen privát üzenetre is.Én mélyen vallásos vagyok, nekem a Biblia sokat jelent, nem kéne itt idézgetni értelmetlen szövegkörnyezetben.
Ezért a privát üzenetért meg minimum egy figyelmeztetés hoxától, vagy kizárás .Már megbocsáss, de mért akarsz másokat megalázni?
Nem hiányzik... de mivel nem tudok szó nélkül elmenni a bunkóságodon, lekezelő megnyilvánulásaidon... hát írogatok, zavar?? :-)
Engem meg te zavarsz..
Sajnálhatsz...:)) hidd el többen sajnálnak téged..
szánalmas vagy:-))
Ennyire hiányzik hogy írhass nekem?
Nix kivel foglalkoznod?
Sajnállak,neked sincs több válaszom.
NA VÉGREEEEEEEEEEEEEEEEE
taps taps taps taps taps :-))))
Hát igen önmagáért beszél..mert amint visszakaptad, fel voltál egyből hárborodva... ergo... igazam van...
És nem nekem kell szégyelni magam, ezt Te is tudod... :-)
Ezek után, még inkább tartomm az általad idézett hozzászólásomat: Orvos látott már???
A János Kórháztól az alábbit nyilatkozták:
"Damu Rolandnak azonnali felvételt igénylő tünete nem volt." Ehhez képest Ruttner halasztást kér. Jellemző..
Súlyos betegség esetén lehet róla szó.. de egy kis szédülés miatt??
csúnya lesz:
Hogy hivsz egy megbilincselt férfit?
Megbizható.
Na igen. És az egész a nemi erőszak meglétén, avagy nem létén alapul meg. Dew-i tisztára abban a hitben remeg, hogy CSAK ez alapján ítélték el kis védencét. Holott nem. Mint mondottam: a nemi erőszak létébe, avagy nem meglétébe nyugodtan bele lehet kötni, ha már védelmezni akarja valaki ezt a férget. De nem csak a nemi erőszak miatt lett elítélve, ez valahogy el van felejtve. A rá kiszabott négy és fél év pedig szerintem kevés. Nem ez volt az első ügye, először megúszta egy felmentettel, bizonyára a bíróság ezt is figyelembe vette. De valamiért ez a tény sem fontos. Amikor Hajdú azt a bizonyos felhívást intézte, ha jól tudom, jelentkezett nem egy Damu áldozat. Van, aki vállalta az arcát, van aki nem. Most bizonyára megint majd jön a kötözködés, hogy öt perc hírnévre vágytak ezek a nők, asszonyok. Ilyen hírnév nem kell senkinek, szerintem. És ráadásul akkor már megint visszakanyarodunk arra a megállapításra, hogy Damu soha nem emelt kezet egy nőre sem, az összes nő, aki ezt állítja, bizonyára hazudik, vagy csak így akar öt perc hírnévre szert tenni. Ergo Damu Roland az áldozat(?) Ugyan már..
A bíróság ítélt, az pedig buta ember mottója, hogy csak úgy mindenféle szóbeszédre el lehet ítélni valakit. Ennyi erővel holnap bemegyek a rendőrségre és ráfogom a szomszédra, hogy megvert, megerőszakolt. És egy év múlva elítélik. Ez mind szép és jó, de ez nem egészen így működik. Kaiser drága jó barátunkat pedig ne keverjük ide, mert az ő ügye nem tartozik ide, amúgy meg az ő esetében sem egy ma született ártatlan báránykáról beszélünk.
Köszi:-)
Én is és elitélem.A 2.szomszédasszonyom évek óta kap eleget szegény.Sajna a fia is veri a menyét.
Hol írtam én olyat e fórumon,hogy helyeslem a Damu viselkedését????
Te viszont kúltúráltan nem sértően teszed.:-)
Taníthatnád:-)
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Birósági itéletek!Mennyire tartod igazságosnak?
- Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet
- Alkotmányjogi panasz megszakítja az ítéletet?
- Nem tudok ítéletet mondani azokról a személyekről, akik...