Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Daganat van a hüvelyemben. Volt bárkinek hasonló? fórum

Daganat van a hüvelyemben. Volt bárkinek hasonló? (beszélgetős fórum)


1 2
38. e18f2d4ad1 (válaszként erre: 37. - Anita.87)
jan. 24. 20:56

Szia Anita!

Jó, hogy jelentkeztél. Visszanéztem ide a fórumra többször, vártam.

Örülök, hogy fizikálisan jól vagy.

Sajnálom nagyon, hogy ilyen nehéz a lelki része, ezt abszolút megértem. ❤️

Kapsz segítséget? Pszichológus pl.

Az hogy “átszabtak” mit jelent? Kívülről is más lettél? Plasztikára nincs lehetőség, akár később? Mellműtéteknél TB alapon megcsinálják, ha jól tudom. Logikus lenne, ha ilyen esetekben is segítenék a felépülés lelki oldalát ezzel.

37. anita.87 (válaszként erre: 36. - E18f2d4ad1)
jan. 24. 08:42
Hát már nem aktuális a kérdésem, hogy mi lesz, mert megműtöttek. És fzikálisan hát azóta már köszönöm jól vagyok, úgy tűnik. :) Pszichésen viszont ki vagyok borulva, mert végeredményben teljesen át lettem szabva odalenn...
36. e18f2d4ad1 (válaszként erre: 1. - Anita.87)
aug. 15. 10:41

Szia Anita!

Azóta hogy vagy? Mi történt veled?

Ismeretlenül is szeretettel gondolok rád és a legjobbakat kívánom, főleg gyors felépülést! ❤️

35. globus (válaszként erre: 34. - Vadrózsa_)
aug. 10. 20:39

Te vagy az, aki nem érted, hogy befolyásolható emberek nyilván a könnyebb megoldást fogják választani, majd kedélyesen elteázgatnak szakorvosi kezelés helyett, vagy adatnak maguknak C-vitamint, meg kávébeöntést. Az orvosnak az a dolga, hogy végezze, amire kiképezték. Úgy is mondják, hogy cipőt a cipőboltból!

Mintha teáktól, füvektől, oxigéndús (??) víztől sokan meggyógyultak volna. Lehet, hogy kemoterápiától sem mindenki, de lényegesen több ráktúlélő van köztük, mint a fejet homokba dugók között.

Maximum kiegészítésként ajánlanék csak közülük.

A Cod tea megalkotója csak olyan személyeket tudott vinni magával bizonyítékul szere hatásosságára, akik közül már senki nem él. Az kevés, hogy ismerek valakit, aki hallotta, hogy mondták valakinek.

aug. 10. 20:19

A Varga Gábor termékek nagyonis jók, ismerősöm használta és sikerült elkerülnie a műtétet. És nem az orvosoknak köszönhetően. Az orvosok csupán a diagnozist adták meg és a műtétet ajánlottak vagy éppen sürgették, melyik hogy. Utólag volt akit érdekelt mi segített és volt olyan orvos is, akit nem.

Amúgy a Varga Gábor gyógygombakészítmények sok más embert is segítettek. Aki nem ismeri, inkább ne nyilatkozzon.


A műtétről őszinten leírtam a véleményem. Van amikor elkerülhető, van amikor nem.

Az viszont kár, hogy valaki durva műtét alá vesse magát, ha van más sokkal, de sokkal jobb megoldás.

Nem is értem ezt az értelmetlen kötekedést. A hozzászólásom segítő szándékú és nagyon hasznos.

Rendkivül fontos hogy az ember tudja, milyen megoldások állnak rendelkezésére. Majd ezek megfontolása által dönti el, hogy számára mi a jó.

33. unom (válaszként erre: 31. - Vadrózsa_)
aug. 10. 18:49

Leírtad, amit hiszel. Varga nem több kuruzslónál.

Pár hozzászólás alapján nem ajánlod a műtétet. Gratulálok.

32. Bless the child (válaszként erre: 27. - Vadrózsa_)
aug. 10. 18:01
Pofázás??? Nagyon kedves ember lehetsz
31. vadrózsa_ (válaszként erre: 29. - Unom)
aug. 10. 17:03

Félrebeszélsz. Amit én ajánlottam az teljesen más.

Az információk, amiket leírtam ismeretterjesztő jellegűek és arra buzdítottam a kérdezőt, hogy vizsgáljon meg több lehetőséget. Tapasztalatból beszélek.

Amit felelősségnek éreztem az az, hogy leírjam azt amit tudok. Valóban nem ajánlottam, hogy a kérdező alávesse magát a műtétnek, mert azok alapján amiket tapasztaltam, hallottam, láttam, tudom hogy van sok más lehetőség és valamelyik neki is segíthet. Leírtam már többször, hogy a döntés a kérdezőé, tehát a felelősség az övé.

30. vadrózsa_ (válaszként erre: 28. - Globus)
aug. 10. 16:58
Én azt nem mondtam , hogy az orvosnak nem lenne egyeltalán jó szerepe. Valóban segíthet a diagnózis felállításában. Ami zavar az az, hogy van amikor erőltetik a műtétet, holott van sokkal jobb megoldás. Vannak esetek amikor szükséges a műtét, mert az ember élete függ tőle. De ha van idő, lehetőség természetes kezelésre, akkor azzal érdemes foglalkozni, hiszen vannak nagyon hatékony alternatív gyógymódok. Nem értem miért kell belemagyarázni a soraimba olyasmit, ami nincs is ott...egy szót sem írtam kuruzslókról. Bárhova is megy az ember, legyen az orvos, természetgyógyász, gyógyító, előbb utána kell nézni a dolgoknak.
29. unom (válaszként erre: 21. - Vadrózsa_)
aug. 9. 21:55

Bombákkal, kuruzslókkal...

Esetleg homeopátiás cukorkát nem akarsz javasolni?

A tanácsaidért vállalsz bármilyen felelősséget?

28. globus (válaszként erre: 25. - Bless the child)
aug. 9. 21:49
Csak még az nem világos, egyáltalán minek a diagnózis...hogyhogy ezért orvoshoz megy a kuruzsló is?
27. vadrózsa_ (válaszként erre: 25. - Bless the child)
aug. 9. 21:36

Ironikus megjegyzésre ironikusan válaszoltam. Egyébként a javaslataim nagyon jók voltak. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni , inkább ne írj, ne pofázással foglalkozz. Azért lett feltéve a kérdés, hogy segítő válaszokat írjunk.

Nyílván nem ismered a gyógymódokat, úgy hogy tartsd meg a véleményedet magadnak. Ma már sok természetes megoldás létezik, amiről több orvos tudni sem akar. Tapasztalat.

26. Guruljka (válaszként erre: 22. - Vadrózsa_)
aug. 8. 21:50
25. Bless the child (válaszként erre: 24. - Globus)
aug. 7. 21:11
Aztán meg, ha nem segít, akkor ráfogják, hogy ez volt az isten akarata
24. globus (válaszként erre: 22. - Vadrózsa_)
aug. 7. 21:07
Nyilván.
23. Bless the child (válaszként erre: 22. - Vadrózsa_)
aug. 7. 21:01
Hogyne
22. vadrózsa_ (válaszként erre: 20. - Bless the child)
aug. 7. 20:42
Valószínűleg az is segítene.
21. vadrózsa_ (válaszként erre: 19. - Unom)
aug. 7. 20:41
Én mondtam, hogy a döntés az övé. Arra is van szükség, hogy valaki figyelmeztesse, tájékoztassa más lehetőségekről is. Az a műtét súlyosan visszafordíthatalan hátrányokkal járna. Ha egy orvos aján valamit , nem jelenti azt, hogy az jó is vagy helyes lenne. Tudom én jól miről beszélek. Vannak olyan esetek, amelyekben szükséges a műtét, de ha el lehet kerülni, hatalmas kár olyan beavatkozásnak alávetni magát, bárkiről lenne szó.
20. Bless the child (válaszként erre: 19. - Unom)
aug. 7. 05:41
A szenteltvizes hüvelyöblögetést kifelejtette a felsorolásból
19. unom (válaszként erre: 17. - Vadrózsa_)
aug. 6. 22:38

Ezekért felelősséget is vállalat?

Ha halogatja a műtétet, és esetleg baj lesz, ott leszel? Vagy a kuruzslóid?

aug. 6. 22:11
Kedves Anita, az előbb olvastam az egyik hozzászolásodat, amelyben leírtad részletesen, hogy az orvosok milyen beavatkozásokat szándékoznak elvégezni. Én azt ajánlom nehogy megengedd nekik, hogy azt megtegyék veled ! Tiszta őrület ! Ma már sok más megoldás is van ! De a döntés a tied... Én ajánlottam neked több jó megoldást az előző hozzászólásomban... ezen kivül még azt ajánlhatom, hogy valamelyik módszer mellett, használd az agykonrollt (Dr. Domján László terjesztette el Magyarországon.) Eszembejut még a Gyógyító Kód című könyv, interneten csomó infót találsz a módszerről. Végül, de nem utolsó sorban ajánlom imádkozz az Égiekhez, az is rengeteget segíthet ! Minden jót !
17. vadrózsa_ (válaszként erre: 1. - Anita.87)
aug. 6. 22:00
Kedves Anita, figyelmébe ajánlom a Dr. Varga Gábor gyógygomba készítményeket. Gyakran használták már sikeresen daganatos betegségek kezelésére. Nagyon jó termékek, tapasztalatból mondom. Több információt talál róla, ha beírja google-be, utánanézhet youtube-on, facebookon, ahol akár felveheti a kapcsolatot egy konzulenssel, akitől tovább érdeklődhet. Idén olvastam egy teakeverék gyógymódról, amelyet Rigó István készít. Ciszták, miómák, endometriózis és egyéb nőgyógyászati problémák kezelésére ajánlják. Érdemes utánanézni és érdeklődni. Figyelmébe ajánlok még egy gyógyítót, a neve Galambos Margit, Szentendrén lakik és fogad pácienseket. Jókat hallottam róla, sokan is járnak hozzá. Én azt ajánlom, hogy ha a műtét nem sűrgös, ne műtesse meg magát. Előbb próbáljon meg inkább egy alternatív, természetes megoldást. Az orvosok a műtétet ajánlják, mert azt tudják, de egyeltalán nem biztos, hogy a jó megoldás. Azt kÍvánom Önnek, hogy megtalálja a helyes megoldást, ami az Ön számára a jó ! Jó egészséget !
aug. 6. 11:19
mielőbbi gyógyulást kivánok,
aug. 6. 11:10
a jo kivansagokat meg koszonom mindenkinek :)
14. anita.87 (válaszként erre: 13. - Valakivagyok1984)
aug. 5. 21:48
Ha nem gond meg kerdezhetem, hogy mit takar ez? Mi ok miatt csonkitottak meg es hogyan?
13. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 8. - Anita.87)
aug. 5. 11:30

Húha en nagyon sok erőt kívánok neked.

Engem is megcsinkítottak tavaly most lesz a 4.hasi műtétem 2éven belül.Ezeket csak úgy lehet átvészelni ha erős az ember!Minden jót kívánok neked.Nekem végül megmentették az életem és csak ez szàmít😉

aug. 5. 09:48
Én is kívánok neked mihamarabbi teljes gyógyulást!
11. 5027cf0c8f (válaszként erre: 1. - Anita.87)
aug. 5. 09:18
Jobbulást neked!
aug. 5. 08:47
Ha valóban a belső részt is ki kell operálni, inkább lehet valami plasztikai utókezelés. Azért csak nem fognak teljesen átalakítani. Ha meg szükséges, kell, akkor azon túl kell esni. Vigyázz magadra, és meg fogsz gyógyulni. Ha időben észrevették, az meg jó pont neked és az orvosnak is.
aug. 5. 08:15
Gyógyulást kívánok neked Anita.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook