Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Cukkinifasírtba melyik a legjobb: liszt, zsemlemorzsa vagy zabpehely? fórum

Cukkinifasírtba melyik a legjobb: liszt, zsemlemorzsa vagy zabpehely? (tudásbázis kérdés)


2017. júl. 19. 14:17
Köszönöm! Vacsorára megcsinálom zabpehellyel :)
8. zebracsikó (válaszként erre: 6. - Loretta16)
2017. júl. 19. 14:09
úgy is jó lesz, csak hagyd állni egy fél órát, hogy megszívja magát
2017. júl. 19. 14:08
zabpehely
2017. júl. 19. 11:50
És ha a zabpelyhet darálás nélkül teszem bele?
5. 12d083b51b (válaszként erre: 4. - Vacsa)
2017. júl. 19. 09:31

Az is jó.

Lényeg, hogy jó nedvszívó legyen, a lisztből inkább csak egy ragacsos kovász lesz, ha víz éri, és nem igazán fog tudni megsülni, átsülni.

2017. júl. 19. 09:27
zabpehely darálva.
2017. júl. 19. 08:52

Minden olyan fasírtot, ami nem húsból készül, zsemlemorzsával gyúrom meg. És sütés előtt még megforgatom szintén zsemlemorzsában, és egy kicsit meglapítom, hogy korong alakú legyen, így ettől lesz neki egy külső kéreg, és biztos, hogy nem fog széthullani sütés közben.

Tehát zöldségből, kölesből, krumpliból vagy akár szója granulátumból stb.

2017. júl. 19. 08:39
Teljeskiőrlésű liszttel és beáztatott zabpehellyel is működik.
2017. júl. 19. 08:31
Cukkinifasírtba melyik a legjobb: liszt, zsemlemorzsa, vagy zabpehely?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook