Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csőben sült, rakott lencse. recept

Csőben sült, rakott lencse. recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csőben sült, rakott lencse. hozzávalói:
1 cs lencse
1 ek ételízesítő
1kk só
1kk bors
3db babérlevél
3 gerezd fokhagyma
30 dkg darált hús
1 pohár tejföl
10 dkg reszelt sajt
1 db tojás


A Csőben sült, rakott lencse. elkészítési módja:
A lencsét ételízesítős, borsos,fokhagymás, babérleveles vízben puhára főzzük.A darált húst hagymán pörköltszerűen lesütjük,borsot sót adunk hozzá.A lencse felét jénaiba rétegezzük, a darált húst rásimítjuk, majd újból lencse kerül rá. A tetejére tojással sajttal elkevert tejföl kerül.Forró sütőbe átsütjük, amíg a teteje piros lesz.

Színes, frissen őrölt borsot használok.
Fotó a naplómba-Életünk, napjaink.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csőben sült, rakott lencse. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook