Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemell a' la pannónia recept

Csirkemell a' la pannónia recept

A Csirkemell a' la pannónia hozzávalói:
4 csirkemell,
12 dkg Pannónia sajt,
6 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
5 dkg liszt,
2 tojás,
15 dkg zsemlemorzsa,
olaj.


A Csirkemell a' la pannónia elkészítési módja:
A kicsontozott csirkemellekről a bőrt eltávolítjuk. Egy vékony pengéjű késsel a húsok közepébe szúrunk, és akkora üreget vágunk bennük, hogy tölthetők legyenek. A sajtot lereszeljük, és összegyúrjuk a vajjal. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A sajtos tölteléket négy egyenlő részre osztjuk, és a csirkemellekbe töltjük. A nyílást hústűvel vagy fogvájóval lezárjuk. A hússzeleteket megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk. Bő, forró olajban megsütjük. Vajas zöldborsóval, rizibizivel vagy burgonyapürével tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemell a' la pannónia elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook