Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Barackos-sajtos rántott csirke recept

Barackos-sajtos rántott csirke recept

A Barackos-sajtos rántott csirke hozzávalói:
4 db fél csirkemellfilé
8 fél sárgabarack
15 dkg reszelt sajt
1 tojás

bors
szerecsendió

A panírozáshoz:
zsemlemorzsa
liszt
tojás


A Barackos-sajtos rántott csirke elkészítési módja:
A csirkemellekből 2-2 szeletet vágok, és kicsit kiklopfolom. Ha friss barackot használok, forró vízbe teszem 1-2 percre, majd hidegbe, hogy a bőrét lehúzhassam róla. A sajtot összekeverem a tojással, és szerecsendióval fűszerezem. (Ha a sajt elég sós, nem nem teszek bele még sót.) A csirkemell szeleteket sózom, borsozom és mindegyik szeletre teszek egy fél barackot, aminek a magházába sajtot töltök. Ráhajtom a hús másik felét és egy fogpiszkálóval vagy hústűvel összetűzöm. Nem kell szorosan lezárni a hússzeleteket a panírozás előtt, mert nem folyik ki a sajt a sülés közben. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A barackos-sajtos rántott csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook