Csirkemáj nem romlik meg holnapig? (tudásbázis)
17. cc7ca607e0 (válaszként erre: 16. - Lávli*)
2020. ápr. 21. 14:51
Igazad van. Úgy csinálják az éttermekben.Néha azért kerülöm ki őket.
Imbuságom is?.:-DDDDDDDDDDDDDDD
16. Lávli* (válaszként erre: 15. - Cc7ca607e0)
2020. ápr. 21. 14:46
Nem az! A hőkezelés! Az mindennek a sava-borsa! Ja, meg a fűszerek :) burgumságom 😂😂😂
15. cc7ca607e0 (válaszként erre: 13. - Lávli*)
2020. ápr. 21. 14:39
A különbség az, hogy a salátán RAJTA van, a húsban pedig BENNE van.
Lovely-ságom.:-DDDDDDDDDDDDD
14. Lávli* (válaszként erre: 13. - Lávli*)
2020. ápr. 21. 14:24
Ja nem .. galandféregtelenítettek .. bocsi 😂
13. Lávli* (válaszként erre: 12. - Cc7ca607e0)
2020. ápr. 21. 14:23
Salátát is csak olyat veszel, amit már galandférgesítettek, ugye? 🙄😂
12. cc7ca607e0 (válaszként erre: 10. - Cc7ca607e0)
2020. ápr. 21. 14:19
Éééééés, ez az egyik legjobb minőségű, néha veszek 35-40 kg.-ot, és kolbászt készítek belőle. Azt veszem amelyikből már kiszedték a borsóka férget. Az majdnem mindegyikben van.
11. Lávli* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 21. 14:13
Jó lesz az. Mit főzöl belőle?
10. cc7ca607e0 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 21. 14:10
Igen.
Túl az óceánon, 7-időzónával nyugatra.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Komolyan pedig, tudsz Angolul?
Ha nem tanulj meg.
Példa, kellett kis idő az információt megtalálni.
9. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 21. 14:03
holnapig hűtőben semmi baja nem lesz,
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Cc7ca607e0)
2020. ápr. 21. 14:03
Az lesz, küldjróek fénypostával? ;-)
7. cc7ca607e0 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 21. 14:01
Akkor jó. Én is nagyon szeretem.
Resztelt májnak leginkább, sok hagymával.
6. cc7ca607e0 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 21. 14:00
De még milyen komoly.
Pl. ők Amerikában is termelnek sertéshúst, a sertéseket elszállítják Kínába feldolgozásra, utána vissza szállítják az Egyesült államokba.
Ilyen óóóóóóccccssssssóóóó munkabér ott, ennyire megéri.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Cc7ca607e0)
2020. ápr. 21. 13:56
Frissnek tűnik, hentespultban vettem.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Cc7ca607e0)
2020. ápr. 21. 13:56
Csirkemáj Kínából, ez komoly? Nem tudom mikor vágták ;-)
3. cc7ca607e0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 21. 13:55
Friss vagy fagyott?
2. cc7ca607e0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. ápr. 21. 13:54
Ha tegnapi vágás, akkor nem.
Ha Kínából jött, igen.
2020. ápr. 21. 13:52
Délelőtt vettem csirkemájat, üvegtálba borítottam. Lefedve (nem légmentesen) hűtő felső polcára tettem. Holnap délután készíteném el.
További ajánlott fórumok:
- Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?
- Hogy lehet a csirkemáját ugy kirántani, hogy sütés közben az olajat ne csapkodja szép?
- Készíthetjük a székelykáposztát csirkemájból v. csirkehusiból?
- Ha ma este ledagasztom a kenyeret, de csak holnap sütöm meg, akkor nem romlik meg vagy ugrik össze holnapig?
- Adhatok e a 7 honapos lányomnak csirkemájat, ha igen mennyit (heti szinten)?
- Nem tudja valaki hogy csinálják a csirkemájas tölteléket a csirkemájas táskába?( fornetti, princess, ...)