Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Készíthetjük a székelykáposztát csirkemájból v. csirkehusiból? fórum

Készíthetjük a székelykáposztát csirkemájból v. csirkehusiból? (tudásbázis kérdés)


2014. aug. 25. 22:31
Nem tudom elképzelni... a csirkehús még csak-csak, de a máj? Nem hiszem, hogy kipróbálnám...maradok a disznóhúsnál, és a füstölthúsnál:)
2013. okt. 31. 15:06
Májjal még nem próbáltam, de csirkéből szerintem finom.
2013. okt. 31. 11:27
persze,de nem lesz olyan az ize,mint kellene erre keszulj fel!
2013. okt. 14. 12:54

Biz is'ten, kipróbálom májasan is... imádom, szeretem mindkettőnek az ízét...!


Esett már úgy a dolog, hogy volt sült csirkemájam és volt savanyú káposztám és a kettőből kreáltam össze valamit, tojással, szalonnával kombinálva, a beeső éhezőknek ...Nekem-nekik ízlett...!

DDD


Ám, most a töltelékben szeretném májat is belekeverni és kipróbálni a napokban...valószínű, hogy több gerslit, szalonnát és hagymát keverek majd hozzá, hogy ne legyen olyan tömős, nyeldeklős-...DDD

2013. okt. 14. 12:31
Persze technikailag el lehet készíteni. Nem lesz _olyan_ az íze, de finom attól még lehet. Mondjuk én szinte mindig a sertésre szavazok a szárnyasokkal szemben, de ez egyéni ízlés. Az is megoldás lehet, ha nagyon más az íz, hogy nem a tradicionális névvel tálalja valaki, hogy ne az eredeti íz legyen az elvárás. Savanyúkáposztás csirkemell - és máris van egy finom ételünk:)
15. Porcica (válaszként erre: 13. - Nojni)
2013. okt. 14. 12:16

A gulyásnak alapvetően semmi köze a sertéshez! Benne van a nevében, hogy milyen húsból készült eredetileg!

És valóban, marhahúsból az igazi!

14. 273206364e (válaszként erre: 13. - Nojni)
2013. okt. 14. 11:57
Bizony,és disznóvágáskor a friss husiból az igazi:)
13. nojni
2013. okt. 14. 11:24

Szerintem a savanyú káposzta borzasztó lehet csirkehússal.

Bocsi, aki így szereti!!

Sertés húsból az igazi, bár én nem sok ételben eszem meg a disznóhúst, de a székelykáposzta, a toroskáposzta, a gulyások, a töltött káposzta kéri a sertést.

2013. okt. 14. 10:53
Én csirkemellből szoktam csinálni és nagyon nagyon szeretjük.
2013. okt. 14. 10:48
Végül is, ha valaki így szereti, nincs vele semmi gond, csak az már nem székelykáposzta, csak arra a sémára készülő étel.
10. 17073e7c10 (válaszként erre: 1. - 74740b7c7c)
2013. okt. 14. 10:03
Én sertéshúsból szoktam csinálni, de 20 dkg csirkemájat is szoktam beletenni a saját magam kedvéért..:D
2013. okt. 14. 09:58
Én tegnap előtt csináltam libából és a mályát is bele tettem ( az az egy jó volt benne ) + Volt itthon simán megfőzőtt disznó májam, amiból májast akartam készíteni, de meggondoltam magam és amikor kész volt a káposzta, ezt a májat is bele szeleteltem, vártam kicsit forrjon együtt és az is jó volt benne, de ez ugye nem benne főtt meg.
2013. okt. 14. 09:57
Én mindig csirkemellből csinálom.
7. Annie1130 (válaszként erre: 1. - 74740b7c7c)
2013. okt. 14. 09:44
A máj nem annyira passzol a savanyú képosztával, viszont én csirkemellből gyakran készítek székelykáposztát. A titka az, hogy egy éjszakára tejbe kell áztatni a csirkemell kockákat, így nem lesz száraz a husi.
2013. okt. 14. 09:39

Máj nem megy bele!


Viszont én mindig csak csirkehúsból csinálom, mert az nem olyan nehéz a gyomornak! Az igazán diétásat mellből készítheted, de a csirke felsőcomb filé igen ízletes és szaftos hús, nagyon finom lesz vele. Szóval bátran!

2013. okt. 14. 09:37
Hát fura lenne.
2013. okt. 14. 09:36
Húsival lehet, májjal nem.
2013. okt. 14. 09:33

Semmilyen májat nem hallottam még, a májnak elég intenzív az íze szerintem.


A hús mindegy milyen.

2013. okt. 14. 09:32
Talán csirkemájból nem is annyira, de csirkehúsból lehet. Libából már én is csináltam és nagyon finom volt!:)
2013. okt. 14. 09:31
Készíthetjük a székelykáposztát csirkemájból v. csirkehusiból?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook