Csípőprotézis (beszélgetés)
Majd írd meg mikor lesz!
Leadtad a véred?
Bár én nem vagyok sorstárs:D
Üdvözletem minden sorstársnak !
Én most csináltatom a góc kutatást és utána megyek az altatóorvoshoz ,és ezután fogom megtudni mikor fognak műteni.
Másodszor egy eszköz hiányzott!!!Szép kis előkészület egy műtétre!Akkor veszik észre,amikor a beteg már az asztalon fekszik...
-------------------------------------------
Ez az én esetemben is előfordult. Hiányzott a eszközöknél pár apró dolog. Van egy előre összeállított csípő műtét eszköz készlet. A legegyszerűbb összetevő hiánya is óriási fennakadást okozhat. Csak kapkodtam a műtőben a fejem, ahogy mindent rendre pótoltak. Többek között ezzel is rám hozták a frászokat.
Sajnálom,hogy így jártál:(((Hisz olyan nehezen szántad rá magad!De ilyen előzmények után én is égi jelet látnék a műtét elhalasztásában.
A te esetedről eszembe jutott egy kolléganőm esete.A hasonlóság csak a 2-szeri elhalasztásban van.Két alkalommal is előkészítették a műtétre a gégészeten,mert elment a hangja és voltak más bajok is,ami miatt a gégészeti műtétet tartották jónak.Másodszor egy eszköz hiányzott!!!Szép kis előkészület egy műtétre!Akkor veszik észre,amikor a beteg már az asztalon fekszik:((( A férj begurult és elvitte másik városba orvoshoz,aki megállapította,hogy pusztán csak refluxa van és semmi ok nincs a műtétre.És mindenki örült,h ilyen trehány volt a kórház.
Sajnos neked a halasztások miatt még nem jön rendbe a csípőd.De talán találsz más megoldást.Drukkolok,hogy így legyen!Vigyázz magadra!
Szia!
Végre valaki, aki nem egyedüli üdvözítő módszernek a műtétet gondolja.
Időpontom nekem is van, de annyira negálom a műtétet, hogy az összes előzetes vizsgálatot sem végeztettem még el.
Rondán járok, de nem elviselhetetlen fájdalmam.
Mozgok, dolgozom, tornázom, járok hastáncra, szervezek 1 jóga-csikung-tajcsi csoportot. Próbálom az alternatív megoldást megtalálni, mert még fiatalnak tartom magam. Még remélem élek addig, hogy kihordjak 1 protézist. Akkor menjek újra műtétre? Az még ennél is nagyobb operáció...
Jövő héten, ha semmi nem jön közbe végére járok a vizsgálatoknak, de februárban előbb levizsgázom természetgyógyászatból és ha a vizsgaidőpont ütközik a műtéti időponttal, vagy később lenne, akkor nem kérdés, hogy melyiket választom :)))
Hát nem tudom... Ha nem fáj annyira, hogy meg se bírj mozdulni, hogy ne akadályozzon a minden napi életedbe, akkor lehet elhalasztható...
A tesómnak és a nénikémnek is kellett, mert nagy fájdalmaik voltak, sántítottak, ha egyáltalán tudtak menni, és ugye a tesómnak még minimum 15 évet dolgoznia is kell és ugye villanyszerelőként.
Nem akarlak befolyásolni, mert mindenki maga dönti el, hogy milyen életet akar élni.
Minden esetre drukkolok, hogy a döntésed számodra a legjobb legyen:D
Jaj...
Már megint...Mit csináltál a lábaddal?
Miért akarod lemondani a műtétet? Nem fáj nagyon a lábad? Mikorra mondták a következő időpontot?
Jelentkezz, ahogy tudsz!
Nyugi!
HÚÚÚ,..tényleg!Lehet hogy már holnap?Akkor ma talán már be is kellett mennie!
Szorítok!!!
Örülök,hogy kicsit megnyugodtál!
Igen,..jó lehetett látni,hogy hová fogsz kerülni:))
Szép és nyugodt napokat kívánok!
Nem is néztem a fórumot,mert azt hittem,még úgy sem tudsz géphez kerülni,most épp a mankózást próbálod:)
Hát látom,..sajnos nem:(((
Egyszer már felkészültél a műtétre,többé ne tántorítson el semmi!!!Ne várj csodákat,csak olyat,ami a sikeres műtétről szól!Ne akard halogatni,mert erre szükséged van!Nem mindegy,hogy milyen minőségi életet élsz ezután.Az ágyhoz kötöttség nem lehet célod.Ez lebegjen a szemed előtt.Nagyon fogod élvezni műtét után,hogy már tudsz fájdalom nélkül járni.Csodás érzés,..ezt a férjemnél láttam.
Csak a célt nézd,csak a jó dolgokra gondolj!Már felkészültél a műtétre,maradj is úgy:)))
Tudom,h a part mellől könnyű osztani az észt,de úgy szeretném,ha nem félnél annyira!
:DDD
Igen, nehéz volt. Én is nehezen szántam rá magam a műtétre. Mindig azon törtem a fejem, hogy kell e nekem ez a műtét. A férjem mindig azt mondta, hogy nem azért akarnak megműteni, mert ez a dokik heppje:D
Mert ugye nekem azért volt rosszabb, mint egy csípőprotézissel kapcsolatos döntés, mert nekem nem fájt semmim. Én csak lefogytam, izgága voltam, gyenge voltam, magas volt a pulzusom és kicsit vastagabb volt a nyakam,így azt gondoltam, hogy csak azért akarják kivenni, mert ez a bevett szokás. Azzal nem foglalkoztam, hogy hosszútávon milyen hatásai vannak.
Tehát, december 5. volt az első időpontom és január 26-án műtöttek. Ja, és életemben először. Nagyon féltem az altatástól, a kórháztól és mindentől....
Nyugi! Én teljen jól éreztem magam, minden egyes elmaradt műtét után:DDDD
Az én pajzsmirigy műtétem is csak a 4. alkalomkor sikerült.
Az első időpontnál bevonultam a kórházba, megkaptam az ágyamat és a vizitnél kiderült, hogy valaki nem szólt nekem, hogy a műtét elmarad a dokim szabija miatt. A következő időpontra én mondtam, hogy nem, mert karácsony előtt 1 nappal lett volna. A következő időpontra beteg lettem, így elmaradt a műtét. A 4-nél megműtöttek....
Ez az első időpont után 1,5 hónappal volt.
További ajánlott fórumok:
- Bp.-en tudtok ajánlani kórházat csípőprotézis műtéthez?
- Hogyan halaszthatnám minél későbbre a csipőprotézis beültetést?
- Egerben csípőprotézis műtéte volt valakinek?
- Van köztetek olyan, akinek műtét után kifordult a csípőprotézise?
- Uzsoki kórházban melyik orvost ajánlanátok csípőprotézis beültetésre?
- Uzsoki Utcai Kórház - Csípőprotézis