Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Csintalanságok, vicces gyermekkori történetek fórum

Csintalanságok, vicces gyermekkori történetek (beszélgetős fórum)


2011. júl. 13. 23:52

De kár, hogy már nincs forgalom itt, olyan jókat mosolyogtam!


Tesómmal meg apuékkal zálogosdit játszottunk, a tesóm záloga volt a kezembe. Mondtam, menjen ki a kapu elé -elég forgalmas helyen laktunk- és kiabálja hangosan, hogy HÜLYE VAGYOK! HÜLYE VAGYOK! HÜLYE VAGYOK!

Ő szó nélkül kiment és elkezdett kiabálni: HÜLYE A MARIKA! HÜLYE A MARIKA! (mármint én)

rajtam kívűl mindenki szakadt a röhögéstől. :D :D

2008. nov. 9. 11:22

Nyári vakácio volt, épp a Duna Tv néztük a Gyermekmatinét a tesokámmal. Mindketten kisiskolások voltunk. Annyira belejöttünk a rajzfilm-nézésbe, hogy megfelejtkeztünk arról hogy odatettük a teát főni. Egyszer nézztük olyan füst van a házban...de hirtelen nem reagáltuk le..tovább rajzfilmeztünk. Mikor már a füst a konyhából duvadt befele a szobába, eszünkbe jutott, hogy " JUJ A TEA!"! Gyorsan kifutottunk mindketten, a konyhába vágni lehetett volna a füstöt. Nagyon durva volt, a szép krémszinü teáskannából, FEKETE lett! Gyorsan kinyitottunk minden ablakot, előkaptuk a surlóport, hoztunk homokot és, elkezdtünk surolni...tea semmi se marad benne, teljesen elfött :)) ... egész jól le is súroltuk. Anyuéknak halgattunk róla, gondoltuk, ugy se maradt nyoma, minek szoljunk arról h majdnem felgyujtottuk a házat?

De amikor anyu csinált teát..mindenki érezte rajta valami bűzlik, :)) persze mi nem mondtuk el...

Pár honap mulva elmondtuk anyunak az "esetet"...persze csak miután új teáskannát vettünk, mert a régi használhatatlan volt...

2008. szept. 13. 14:49
Mi egyszer eltemettünk egy döglött verebet a földúton. Jót akartunk, csak épp az nem jutott eszünkbe, hogy így minden arra járó kocsi keresztülgázolja.
14. fe6fe7671f (válaszként erre: 7. - Bnedora)
2008. ápr. 6. 11:06
Nekem a 35 éves kolléganőm és férje szokták ezt eljátszani. Szerintem hülye gyerekes dolog. Egyetemet végzett emberektől meg egyenesen visszataszító, nem?
2008. ápr. 6. 10:54
Én a barátnőmmel becsengettünk idegen helyekre, és elfutottunk, elbújtunk, majd lesből néztük, hogy mit csinál az illető, mikor kijön és nem lát senkit.
2008. ápr. 6. 07:31
Az én dolgaimról,nem tudtak otthon,mert én reggel kimentem a határba a többiekkel és csak akkor kerültem elő ha éhes voltam.Ha a Mama megunta,hogy állandóan kint csavargok,bezárt a szobába,de a kulcsot még rá sem forditotta,én már kint voltam az ablakon keresztül az utcán.
2008. ápr. 5. 23:12
Egy barátnőm szervezésével az osztálya hülyét csinált az új tanárukból. Óra elején körbeküldött nhány kis papírt ugyanazzal a szöveggel: X óra Y perckor mindenki nézzen a terem ajtajára. Eljött az az időpont, és minden diák szorgalmasan vetett egy hosszú pillantást a terem ajtajára. A tanár nem értette, mi történt. Ő is nézte az ajtót. Egy idő múlva, mikor mindenki síri csöndben ült, és az ajtót bámulta, odament a tanár, kinyitotta az ajtót, és kinézett. A kis suhanc kölkök nem bírták tovább, és mindenkiből kitört a fullákoló röhögés... :D
10. Zelma
2008. febr. 8. 15:58

Séta közben néha megálltunk a barátnőmmel, és aggodalmasan néztünk felfelé egy kiszemelt ház tetejére. Általában többen megálltak és szintén néztek felfelé.

Ezt nagyon mulatságosnak találtuk.

2008. febr. 8. 06:59
csak eszembe jutott valami.. :D barátnőmmel a negyedik emeletről vizet öntöttünk az emberek fejére :D aztán eltüntünk :D
2008. febr. 8. 06:59

Rosszalkodtunk a tesómmal, és az anyum úgy döntött, szigorú lesz, bezárt minket a kamrába. Mert, hogy attól majd észhez térünk.

Csak, elfelejtette, hogy a kamra tele volt mindenféle finomsággal.

Megettünk mindent. Kibontottuk a lekvárokat, és keksszel mártogattuk.

Utána már nem kaptunk ilyen klassz büntit. :)))

2008. febr. 8. 06:18

Én, a barátnőmmel azzal szórakoztunk egy időszakban, hogy biciklivel, v. akár gyalog, becsöngettünk valakihez, és utána spuri...

Messziről figyeltük, hogy amikor kijöttek, nem láttak senkit. Milyen jó viccnek tűnt akkor...

2007. dec. 11. 19:43
Ja mert minden víz a tengerbe torkollik :D
2007. dec. 11. 19:42
Mi "ki szabadítottuk Willyt" azaz leengedtük a wcn az aranyhalakat :DDD
4. bogicica0601 (válaszként erre: 3. - Rohiani)
2007. dec. 11. 19:03
:D akkor jó gyerek lehettél ez nagyon tetszik
2007. dec. 11. 15:08

Anyu és mamám sütögettek a konyhába én pedig az udvaron játszottam és nézegettem az embereket az úton (kb.2-3 éves voltam akkor).

Bementem a konyhába és megöletem mamámat ezekkel a szavakkal:

- Úgy szeretlek te ringyó mamám.

Anyunak már lendült volna a keze amikor mamám megkérdezte, hogy hol halottam ezt hogy ringyó. Én mondom a bácsi szólt a néninek az úton, hogy gyere már te ringyó.

2. LoLiNa (válaszként erre: 1. - Kolibri)
2007. dec. 11. 05:41
szegény kislány :))) én nem emlékszem semmi ilyenre.. :(
2007. dec. 10. 19:54

Egyszer az ovodaban delutani alvas alatt megharaptam a mellettem fekvo kislany labujjat, mert zavart, hogy milyen jol alszik. Szegeny elkezdett sirni, az ovoneni megkerdezte, mi a baj. Megmondta, hogy megharaptam a labat, erre en ugy tettem, mintha bekesen szunyalnek. Nana, hogy azt hittek, hogy csak almodta, hogy megharaptam.

Erthetetlen, miert talaltam akkor olyan jo otletnek azt a harapast!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook