Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Csillag születik fórum

Csillag születik (beszélgetés)

204. 0148b688d6 (válaszként erre: 193. - 0260f21e84)
2007. dec. 23. 18:10

Hát igen..., kb.2 hete eldőlt,h ki nyeri.

valódi jótékonysági rendezvény volt.

203. Focista (válaszként erre: 194. - Be52089f0e)
2007. dec. 23. 17:37

Szerinted az Árpiba nincs tehetség?

Vagy csak az énekesek számát kellett volna növelni.Igy is annyi van belőlük hogy Dunát lehetne rekeszteni velük.

Nem a jótékonysárgól szólt az egész,hanem az összetartásról,a Vajdaságiak a egységes szavazatáról.

202. petka
2007. dec. 23. 16:46
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Volt jobb produkció vagy előadó is. Akkor is imádom Árpit és örülök hogy nyert. A közönség szavazott, és döntött.
201. -agi-
2007. dec. 23. 16:38
Nekem nem tetszett a kiabáló mesélő. Dehát ízlések és pofonok :)
2007. dec. 23. 16:29
Ez a müsor is azt bizonyija hogy meg vagyunk áldva rengeteg tehetséggel,erre büszkék lehetünk.Ezt én is szivesebben néztem mint a politikai müsorokat...
199. Bcicus (válaszként erre: 196. - 2c79fa9f56)
2007. dec. 23. 16:25

A black time? Azt sem értem az elődöntőbe hogy jutottak be, iszonyatosan gyengék, de hát ez a műsor már csak ilyen.

3 jó volt az egész műsor alatt 4 for dance, atraction és Árpi, bár Árpi nem tudo hova fejlődni és ebből nem lehet majd megélni, de nagyon jól csinálja a mesemondást.

Azért nem hittem volna, hogy a reteklklub ennyire pancser, hogy ilyen gyér műsort csináljanak. Elég hihetetléen, hogy egy igazán tehetséges sem volt a válogatón énekes kategoriában, bár valszeg a tényleg jk, már a megasztárban megméretteték magukat.

2007. dec. 23. 16:17
lehet h ha te is ott születtél vna ahol ő akkor te se tudnál igy beszélni...
2007. dec. 23. 15:24

Szerintem igazságtalanság volt az egész döntő.

Csillagot keresünk.

Nem pedig jótékonysági rendezvényt csinálni a végére.

Ez a kisgyerek még beszélni sem tud rendesen!

2007. dec. 23. 15:11

Ja és a 4for dance.hát...

nem is tudok mit irni..a black time sokkal de sokkal jobb volt nálluk.már rég ki kellett vna h essenek.és naon is jó h nem ők nyerték meg.

2007. dec. 23. 15:07

Árpi igenis megérdemelete!!Én végig neki szurkoltam!És naon örülök neki,h ő nyert!!

De Bíró Gergő volt a másik legjobb főleg amit a noxxal énekelt.1szerűen naon jó hangja van a kicsinek.

194. be52089f0e (válaszként erre: 190. - Edis)
2007. dec. 23. 15:01
Oké, hogy jó helyre került a pénz. Na de miről szólt a műsor? A rászorúltságról vagy a tehetségről?
2007. dec. 23. 14:49

nahat, teljesen elkepedtem ezen a nyertesen. A nyakamat tettem a tancos fiukra..

na mindegy, remelem, befutnak.

Mer ez az Arpi.. :(

192. 0148b688d6 (válaszként erre: 184. - 0a6ce1d48d)
2007. dec. 23. 14:47
De mennyire az!
191. 0148b688d6 (válaszként erre: 189. - C6b27363e5)
2007. dec. 23. 14:46

Egytértek! Csak ment a rinyálás az újságokban, vályogviskó, földpadló, stb.. segítsünk már szegény gyereken!! Ehhez még annyit mielőtt pálcát törnétek felettem: Szívesen segítünk - a férjem cége, évi sok millió forinttal a Pethő Intézetnek, pedig közünk semmi... , tehát nem az irigység beszél belőlem.

Szerintem, aki tud olvasni annak tök egyszerű mesét mondani! Miért lenne nehéz? Egy szöveget kell megtanulni hangsúlyozva. Ebben nincs semmi ördöngősség!Én imádom, sajnálom,hogy a faim már nagyok, így nincs kinek olvasnom.

Továbbra is fenntartom: gagyi műsor, pancser vezetés, bunda végeredmény!! Jó ez nekünk(?)

190. Edis
2007. dec. 23. 13:59

Sziasztok!

Nekem az egész műsorrol egy a véleményem, hogy gyenge!! Borzalmas volt szerintem. A táncos fiúk tényleg jók voltak, de ez a Fruzsina. Ne mondjátok már, hogy jó a hangja. Kellemes a hangszíne, de iszonyat hamisan énekelt állandóan, tehát fogalmam nincsen hogyan jutott tovább.

Örülök, hogy Árpi nyert, mert legalább a pénz jó helyen van. Egyébként meg hozzá tenném, hogy egyáltalán nem egyszerű mesét mondani. Ügyes kisgyerek.

A népdalénekes kisgyerek rendkívül aranyos, jópofa, de ő is hamisan énekelt..a fogszabályozós lánynak viszont baromi jó a hangja, ő egyáltalán nem jutott tovább. Ez is jellemző. Nem tudom emlékeztek-e rá.

Az Attraction is nagyon látványos és ötletes produkció, természetesen ők sem jutottak tovább.

Megszervezett, bunda az egész.

2007. dec. 23. 13:50

felháborito sokal tehecségesebek voltak Utas Árpinál

bármejikük

188. szöszike27 (válaszként erre: 164. - Nababika)
2007. dec. 23. 13:41

"Es az ithhoniak sem a tehetsegenek adtak azt a halom szavazatot."

Egyetértek ezzel. Mikor kiderült milyen körülmények között él szerintem nagyjából mindenki eldöntötte ki kapja meg a fődíjat vagyis inkább kinek lenne a legnagyobb szüksége rá. Nem sajnálom tőle, legalább kicsit másabb élete lesz, mint eddig volt.

187. 3dd0ff39ce (válaszként erre: 155. - Mtt80)
2007. dec. 23. 11:48
Maximálisan egyetértek! Én sem értem ezt az egészet. A 4 for dence sokkal jobb volt, megérdemelték volna a győzelmet, és még Gergő is jobb volt. Sokszor nem is értettem, hogy mit mond Árpi, annyira hadart és kiabált.
186. PolgárPeti (válaszként erre: 153. - 0c97fbb607)
2007. dec. 23. 11:37
Igen, még az első adásban voltam....sajnos nagyon rossz volt a dalválasztás, remélem, nem ez alapján fognak megítélni, és beskatulyázni az emberek, hiszen nagyon sokféle alkotó tevékenységet folytatok, remélem, egyszer mindent megmutathatok. :))) itt tudsz személyesen is keresni, mert a fórumokat nem mindig figyelem: peterpolgar75@gmail.com
185. Donyta (válaszként erre: 184. - 0a6ce1d48d)
2007. dec. 23. 10:53
Neked van igazad!!! (De boldogok a lelki szegények)
2007. dec. 23. 10:45
Nem nézek ilyesmit, mert átverés.
183. Donyta (válaszként erre: 182. - Hetessycintia)
2007. dec. 23. 10:41
Sajna ez meg is látszott a végeeredményen!!
2007. dec. 23. 10:28

Nekem az eggyik ismerősöm "belátott a kulisszák mögé",hát ami ott folyik,nem is hinnétek.Az előadók 3 féle előadásból választhattak,mindent az RTL koreográfusa álllított be,nem maguktól találták ki a produkciót,nem fejezhették ki saját egyéniségüket,mert mindennek úgy kellett lennie ahogy az RTL-esek mondták,haj simk ruha hanglejtés stb.....

Ja és a pontok,hát bunda az egész:(

2007. dec. 23. 09:30

Én is ledöbbentem a végeredményen.Mi a táncos srácokra nyomtunk szavazatot és azt szerettem volna ,ha ők nyerik.Na mindegy ez van.

Viszont a kiesők produkcióin,hatalmasat csalódtam ,jó értelemben.Még azok is tetszettek,akik az elődöntőkben nagyon nem.Mind klassz volt.

Fruzsi szerintem nem átlagos hang,nagyon klassz hangja van és rengeteget fejlődött ,mióta ének tanár is foglalkozik vele,a hangja pedig egyre magabiztosabb.Van helye a szimpadon ,mert egyéniség.

180. Donyta (válaszként erre: 157. - Nababika)
2007. dec. 23. 09:18
Egyetértek mindannyiótokkal... Sajnos a szavazato erősen megadták az éppen nem legkiválóbbnak a győzelmet! Bár rászorúlt, de ez egy verseny volt, és nem éppen a tehetség voltitt a mérvadó! Gratulálok a legénynek ügyes volt, de a győztes nem ő, csak ő kapta a legtöbb szavazatot. Messze van ő még a győzelemtől!... Neki csak a szerencséjét szavazták meg, és vajon kik is??? Nem sajnálom tőle az indulásának okát, és ennek megnyerését sem, de már ennyi is elég, hogy valaki győztesként becsapottan legyen boldogabb??
179. Deszty
2007. dec. 23. 08:40

na tudjátok ebből is lehet tanulni!Még hozzá azt hogy a mai tehetség kuató műsörök is már csak a bundáskenyéről szólnk!Feleslegesen kidonott 12x 1000000 Ft és egy kocsi amihez még jogsija sincs!De legyen boldog vele és kívánom hogy hasznára váljon!Csak az a gáz hogy valaki tényleg sokat tett azért hogy eljusson a döntöig,és célja is volt a nyereménnyel:pl a 4for dance.

Ennyi!

Legyen boldog a karácsonyotok!:)))))

178. d606bc0fd7 (válaszként erre: 174. - Bcicus)
2007. dec. 23. 08:38
Az atraction valóban nagyon jó volt, megérdemelte volna, hogy tovább jusson! :o(
2007. dec. 23. 08:33
Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy Árpit ennyien szeretik és megnyeri ... de most nagyon örülök!!! :)
2007. dec. 23. 08:25

Már előre le volt vajaza, tuti helyről hallottam, szerintem nem neki kellett volna nyernie.

Persze, hogy bunda!! Szegény gyerek! Talán ő is érzi,h ez nem volt egészen fair.

Egy életen át kísérteni fogja. Már gyerekkorában megtapasztalja a "nagyok" simlisségét.

175. LoLiNa
2007. dec. 23. 05:59
Árpi nyert? ehh.. ez sem valós akkor... bunda

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook