Csikló orgazmus (beszélgetés)
Utolsó mondattal kapcsolatban kérdem:
Ha én többet adok akkor Ö is fog adni még többet? csak én már ebben nem hiszek, szerintem több nem jár nekem attól.
Szerintem is ez a válasz :-(
Ha akarna akkor csiklom izgatná de ez nyilván nehezére esik :-(
Csak azt hiszem megakartam hogy erősítsétek ezt illetve kíváncsi voltam hányan vannak így mennyien viselik el.
Önmagadat szeresd elsősorban!
Ismerd meg a saját testedet,te vagy érte a felelős nem a férfi,ha te tudod mi a JÓÓÓ,akkor rávezeted,de ha te sem tudod,ő honnan a fenéből tudja?Rengeteg szerelmes pár van,imádják egymást csak épp a szex egy nagy nulla,és hányan vannak úgy,hogy csak az ellenségeskedés megy,de a szexben nagyon egy húron pendülnek.Minden a nőn múlik,ha te jóban vagy önmagaddal,eleve olyan férfit vonzol be,ez így egymásra épül,és soha nem szabad semmit elvárni,főleg ilyet.Adni tanuljon meg egy nő meg befogadni,odaadónak lenni,mert akkor a férfi is férfi lesz nem pedig pasi.
Semmi köze a szeretethez.Önazonosság,vágydinamika stb....
18 vagy egy 40 éves nő között rohadtul hatalmas a különbség ki mit és hogyan él meg ezen a téren.
Gondolj vissza 20 évvel ezelőtt ugyanitt tartottál?
Ez kortól függ? nem szeretettől?
40
Akiknek csak csikló orgazmusuk van az is nehezen , mennyire foglalkozik a párja vele hogy neki is legyen mindig orgazmusa?
Illetve van olyan akinek nem volt csak csikló orgazmusa és egyszer csak hüvelyi orgazmusa is volt? Tudja mi volt ami változott?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább az orgazmusig?
- A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust?
- Milyen érzés az orgazmus?
- Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust?
- A csikló ingerlése nélkül nő elérhet orgazmust? Érdekelne, ki hogy látja, ill. éli meg
- Honnan érzem, hogy hüvelyi vagy csikló általi orgazmusom volt-e? Mert én csak azt érzem, hogy jön és tarol...