Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
... hát a logikát nem látom miért lesz az jó neki, ha melegként papnak áll.
"kigyógyítani" nem fogják ott sem, max ha tényleg komolyan fogja venni, akkor a cölibátus miatt, mindegy is lesz a nemekhez való vonzódása.
Ha ez a vágya és képes is rá, hogy az életét feláldozza a köz- és az egyház szolgálatára ... akkor neki való a papi pálya. De ezt nem kéne összekapcsolni a szülei által való nem elfogadással. Mert ha csak ez a cél vezeti a papi hivatáshoz, és nem az elhivatottság, akkor ebből kínszenvedés lesz egy életen át.
Én mondjuk Poznań élek Legyelországban és Akademia Muzyczna w Poznaniu-ban tanulok jelenleg
suliban van 1-nagyon jó barátom,de ő meleg
és pappnak akar állni mert a szülei nem szeretik a melegeket,mit tegyen? szerintetek?
Szia :)
Akkor jó konzultálást, persze ha helyes a tanárbá', még jobbat :D
Nappal?, ahogy Megi mondaná, bezzeg Ő, most biztosan azt csinálja :D
Én lettem csak fagyos, mert 16 fok van kint, de hideg szél fúj. :(
Kandallóm van. A kémény viszont 3 cm vastagon be van égve korommal -ráolvadt. Nem tudtuk leszedni. Hogy mi lesz itt télen, azt még nem tudom. :(
sziasztok csajszik, változtak a konzultációs órák, így ma kell mennem suliba.
Roccalkodjatok addig!!
Már megint olyan hideg van nálad?
Nem lehet még valami fűtési alkalmatosságot bekapcsolni? MIntha cserépkályháról mondtál volna valamit.
Nem igazán értem, hogy miért frissít a géped, gondolom így állította be az informatikus a programodat.
Ha bemész a programokba, ott a rendszerkarbantartóban, vagy vírusirtódban kell lenni egy olyannak, hogy frissítések, azon lehet állítani, hogy milyen rendszerességgel tegye. Nálam legalábbis így vannak a gépek.
Én nem szoktam naponta frissíteni, hiába ajánlja fel a gép, inkább kivárom, míg vagy eltünik magától, vagy kikapcsolom.
Csak akkor frissítek már, ha a kikapcsolás után, a kis ablak sarkában lévő piros x-t, nem lehet máris folytatni a munkát, hanem áll egy ideig.
Nah, akkor engedem frissíteni.
Nekem ne mondja meg senki, hogy mikor csináljak és mit, :(
Áááá! Ez az a jéggé fagyott? :)
Olyan hideg van, hogy a teán 3 perc alatt jégréteg képződik! :((((
Akkor én válaszolok, mivel ő most nincs és még ma nem is járt erre.
Tündének rossz, de nem a mélyhűtő, hanem a gumi, ami eltömíti az ajtaját.
Azért ötlenek nem rossz, mivel nekem nincs bekapcsolva, csak nyáron és sátoros ünnepeken, mivel bár nem olyan nagy, de fogyaszt rendesen.
Szasz, ez nem is sok, régebben mindig 10 oldalt kellett visszaolvasni, igaz akkor többen is voltunk :D
kézmosóban hashajtó, inkább szómenést elősegítő, valami :)
az pedig lehet a kajában van :DDD
Most hagy ne arra válaszoljak, mert lassú a gép, most nehéz visszaugranom.
Valakinek rossz a mélyhűtője. Ajánlom, hogy egy időzítő kapcsolót iktasson be. Nekem is úgy van, mert már öreg hűtő (inggyé volt), és egész nap menne, ha hagynám. Így az időzítővel úgy állítottam be, hogy 24 óra alatt 2x30 percet kapcsoljon csak be. Semmi gond. Keveset is fogyaszt így és le sem olvad. Míg nem tudsz másikat venni, így nyugodtan használhatod!
Szia Eniss :)
Valszínű, mivel most senki nincs, aki miatt nem tudna jönni, mivel az Ádi gyerek sem maradt otthon :D
Sziasztok, szép napot!
Sajnálom, hogy a nászéjszakád így sikerült Futi :((
AZurad egyen napközben is, az okosok azt mondják 5x kell enni, hogy a szervezet ne kezdjen veszettül tartalékolni.
Meginek is volt nászéjszakája biztos, mert az még nem jelentkezett, ha jól láttam.
Vidám napot Mindenkinek! :)
a munkahelyemen, divat volt régen, a csokis kávé.
finom is volt.
a takarítás befejezve.
a bejárónőm had pihenjen.
kis varrás jön,aztán pihi.
azuram inkább este eszik.
ma még nem evett semmit.
Szia Futink, köszi a kávét, inkábbb a csokis változatot vinném, a többit meghagyom a lányoknak :D
Mond meg a Zuradnak, hogy csak a felét egy annak, amit szokott és majd meglátja, ha már megszokta, akkor könnyebb lesz abból is kevesebbet enni, egyébként sem szabad este sokat falatozni, kajából :D
Sziasztok, szép napot :)
Bár itt hűvös van, esik és szürke minden:(
Szép jó reggelt!
rumos,és csokis kávé melettetek.(_)?
és egy kis szilvapálinka is.
Eniss, hogy igazságtalan lennék?? meglehet... kaptál koktélt, a torta a naplómba van.majd küldök.
roccalkodtunk kicsit az éjszaka, de nem volt nekem olyan jó .valahogy fiatalabb koromba jobban esett 2x mentem ki pipilni,fájt a torkom,mozgalmas éjszakám volt.@@@
optalgint,meg ospant kaptam.
ma reggel arra ébredtem hogy nem bírok nyelni.
mintha tüske lenne a torkomba fülembe.
ma pihenős nap lesz, kis takarítással megspékelve.
a párom tegnap este kiakadt hogy mit merészel neki mutatni a mérleg.
természetesen hogy én vagyok a hibás,minek főzök finomat.
tegnap este melegítem neki a kaját rizs csirkecomb,és fellebbezet hogy csak 1 comb(egy egész)
mondom igen,vacsira elég annyi.
állitólag nem fog vacsizni.na kíváncsi leszek. ránk fér egy kis diéta.