Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Hányinger és hasmenés menteset:((
Sziasztok!
Sokat olvasgattam már az itt lévő fórumokat, de csak most jutottam el a regisztrációig.
Megmondom őszintén, nekem most a legnagyobb problémát azt jelenti, hogy elég kitöltőt gyűjtsek egy kérdőívhez, ami egy egyetemi kutatás keretében azt kutatja, hogy milyen kapcsolat van az internethasználók személyiségjegyei és internetes szokásaik között.
Remélem, nem számít reklámozásnak, ha belinkelem ide a kérdőívet, és megkérlek titeket, hogy ha lehet, töltsétek ki, ezzel is hozzájárulva a kutatásom sikeréhez.
Link: [link]
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Csillagfényes szép estét nektek :).
Köszönöm, küldjél nekem sok szerető ölelést :)
jó éjt!
túl jó a szívem és ezt feltételezem az emberekről is, és mostanában nagyon sok csalódás ér ezért,...
rájöttem, hogy eddig a folytonos megfelelni vágyás ráírta a bélyeget az életemre és amióta pergetem ezeket a dolgokat le magam előtt folyton belebotlom olyan emberekbe, akikben eddig hittem és most változik a véleményem nagyon sokat...
nem akarok megfelelni, azt szeretném, hogy elfogadjanak olyannak amilyen vagyok jószívű,dolgos, szerető embernek...és ne csak gépként kezeljenek...
Nagyon másként látom a világot...
Mint mások, és olyan fura ez az egész...
Szia, Neked is :)
köszi, viszont :)
szerintem is :)
Szia :)
hm, az mindenkiben ott van, mélyen :)
Szia :)
hogy vagytok?:)
Szép estét , nyugodalmas jó éjszakát!
Boszika ...jobbulást a családodnak!
A sütirecept ígéretes..:-) elképzeltem és már éreztem is a számban az ízét...:-)
sziasztok
szép estét
ma megint észre vettem mennyire a múlt érzései dolgoznak bennem...
Köszi!
...ez tényleg finom lehet, meg fogom sütni!
Te is vigyázz magadra!
Szép estét mindenkinek!
Szőlős pudingos süteményt ettünk ma a "szüreti mulatságon", a munkahelyemen. Idősek Otthona, ott dolgozom, ahol, "hpkati". A mentálhigiénés- és foglalkoztatás szervező vagyok. Visszatérve a süteményre, tegnap a konyhás Pannikával megsütöttük ma pedig az idősekkel, dolgozókkal elfogyasztottuk.
Hozzávalók:
25 dkg margarin, 30 dkg porcukor, 6 tojás, 25 dkg liszt, 1 tasak sütőpor, 1 tasak vaníliás cukor, 1 citrom reszelt héja, 40 dkg fehér szőlő, 30 dkg piros szőlő, 1 csomag főzés nélküli vaníliapuding, 2 dl tej, porcukor a szóráshoz.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, csipet sóval, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, tovább habosítva a keveréket. A lisztet átszitáljuk, összekeverjük a sütőporral, vaníliás cukorral, és a tojásos masszához öntjük. Belereszeljük a citrom héját, és az egész masszát a liszttel együtt simára keverjük.
A sütőt 180 C fokra előmelegítjük. Közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a masszát, elsimítjuk a tetejét és kb. 30 percig sütjük, majd a tepsiben hagyjuk kihűlni. Amíg a tészta hűl, elkészítjük a vaníliapudingot, a tasakon lévő előírás szerint a tejjel. A szőlőt megmossuk, leszemezzük és lecsepegtetjük. Amikor a tészta kihűlt, kivesszük a tepsiből, tálra tesszük. Hagyjuk kicsit meghűlni, majd megkenjük a pudinggal. Megszórjuk a szőlővel, és tenyerünkkel kissé belenyomkodjuk. Rászitáljuk a porcukrot és felszeleteljük.
Nagyon finom, megéri elkésziteni!
ment a kóstoló.........
Mindenki jól érezte magát, nótáztunk is egy jót.
Jön a megfázós idő, vigyázzatok magatokra....