Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
köszi :)
jó éjt Nektek is :)
Nektek is gyógyulást!:)
Jó éjt!:)
jaj de jó :)
hát kérlek, ebben nőttek fel, még az ük-ük-ük apjuk is, nem csodálom :)
ez olyan mint az észak németek imádják a hűvös Balatont is, hiszen az Ő tengerükhöz képest, ez még hideg időben is meleg :)
Igen jol vagyunk, az ido tobb, mint csodalatos.
Ezek az Angolok, 4 eves gyerek felmeztelen jatszik a parkban, mikozben rajtam a szep ido ellen kotott pulcsi volt. :DDDD
minden kedves nagy és drága kicsi betegnek gyógyulást kívánok :)
Hujuj, finom sütik és pogácsák, azért nem tudtam gyorsan dolgozni, mert folyton rohangáltam az ablakhoz a megérkezett finomságokért, köszi szépen :)
Itt ma hűvös, de szép idő volt, csinálták az erkélyt, ami kész rémálom lett, rövid munka, szólá a mester, aztán kiderült, hogy a két doboznyi csempében alig volt két egyforma, már méretre:(
Igaz leárazva vettük, hiszen egy erkélyre elég két doboz, de hogy az ennyire rossz legyen ?:(
szegény fiú nem győzte vágni, még szerencse, hogy géppel csinálta, ami nekem nem az, mert lett olyan por a nagyobbik szobába, mivel hideg volt és a végén már csak innen bentről lehetett befejezni, a lakás is áthűlt kissé és poros minden :(
porszívózás, kétszeri portörlés meg volt, de nem sokat ért, mert kicsivel később ül le az a finom szemcse :(
holnap kezdem elölről :(
Sziasztok, szép estét Mindenkinek :)
Tegnap némi tennivalóm akadt és hát ma is, bár nem volt a család, de mégis történtek dolgok, meg a derekamat is sikerült megint megbetegíteni, megemeltem kétszer valamit és kész :(
A fiúk a baciktól már kezdenek mentesek lenni, én viszont egy állapotban vagyok, mint a Samu nadrágja :)
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes délutánt!
Jelentem élek és virulok, tele vagyok energiával:))
Kész vagyok!!!
a diós rácsos nagyon finom lett, a sajtos pogácsa szintén,
küldöm a kóstolót......
Legyen nagyon szép a hétvégétek!
Minden betegnek jobbulást kívánok, és egy nagy gyógyító puszit küldök!
Jó reggelt, szép napot!
Kellemes hétvégét...
Betegeknek gyógyulást!!!!!!!!
Sütök, főzök, jönnek a gyerekek, kicsik-nagyok. Legközelebb így együtt már csak karácsonykor leszünk. Egy-egy hétvégén hazaszaladnak, de már akkor nem egyszerre.
Szep estet, es jo ejszakat Mindenkinek!
A Betegeknek minel elobbi, teljes felepulest!!!!
Itt az ido csodalatos, szabadidobol kellene tobb. :)
:-(((
Gyógyulást...jobbulást....
A víruson már lassan túl vagyok, csak még köhögök mint a szamár:( Az unokák sem kapták el,ez csak az öregeket teríti le:)
A pogácsának meg majd ezután lesz hatása,vagy nem:)
Halihó!
Nekem még csak pogácsa sem kellett, csak egy makacs vírus:((
Nagyon pocsékul voltam tegnap és ma is.Hát ez egy ilyen időszak....Szerencse, hogy a gyerekek nem kapták el tőlem.
Sziasztok!
Sajnos még mindig betegek vagyunk. (Párom is elkapta)
Kaptunk másik antibiotikumot...
Köszi, megvan, egyenlőre,mert kisült a töpörtős pogácsám és ki az aki kibírja várni míg meghűl:)
Küldök mindenkinek,nehogymán csak én virrasszak az éjjel!:)