Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok!
Jobbulást! Ha olvasás helyett egy jót tévéznétek, lehet hamarabb gyógyulnál:))))
Mi jól vagyunk. Kaja kész, indulok éjszakára.
Legyetek jók, vagy rosszak:)
Sziasztok!
lányok túléltem az éjszakát aszem éjjel voltam a csúcson.
nem volt jó....
már kicsit jobban vagyok vetem savanyú káposztát,citromot mandarint,feketeretket.
makarónit csináltam jó csípős mártást a darált húsra.ha ez nem öli meg a bacit...akkor semmi.szedem a coldrexet,tényleg jó.
azért váladékos az orrom,az éjjel dugtam bele füldugót a poén kedvéért. volt röhögés...mindjárt címlaplánynak néztek....@@v
na zóval megvagyok,kívánom még az ágyat,az alvást de az jót tesz ilyenkor.
főzök teát,mézzel fahéjjal fogom inni.a citromot meg elnyalogatom.tudjátok ugye hogy a citromos forró teába nem teszünk.....elveszíti a c-vitamint.
szemetel az eső,de hideg egyáltalán nincs kéne az eső nagyon.
semmi más emlitésre való nem történt...várom a macit,aztán be az ágyba,és olvasok alszok.
legyen szép a napotok.
Sziasztok, szép estét Mindenkinek :)
remélem mindenki jól, vagy jobban van már :)
Eniss, hogy van már Mint?:) remélem semmi baj nem volt ?:)
Zsuzsi, Kati, Futi, remélem minden rendben már és semmi nagyobb baj, gond, nincs :)
gyógyuljatok :D
Incikém, bizony ahogy mondod, de nem zúgolódtunk örökké, jó néha igen, azért csináltuk tovább, pedig az sem volt könnyű, egyáltalán :)
BaraiKati, szép jó éjszakát :)
Sziasztok!
Csak beköszönök, megyek aludni. Csabi jól van, levették a gipszet, csak sima kötés van rajta! Tűzön nem lehetne megégetni, olyan eleven. Jövő szerdán ismét kötözés, addig meg nyugtató anyának itthon:)
Köszönöm, vigyázok rájuk. Danikámnak kicsit fáj a torka, kincsem ismét rekedt egy kicsit...
Remélem holnapra jobban lesznek.
Te is vigyázz magadra, ne dolgozz sokat!!!
Mit dugsz az orrodba, vagy mit húzol rá?:)
Sziasztok!
Kata a kincseidre vigyázz nehogy betegek legyenek.
én a macitól kaptam el ezt a takonykórt.
rettenetes.@@@
bedugom az orrom ,vagy húzok rá valamit.
legyen szép az éjszakátok.
Sziasztok!
Futikám, jobbulást, vigyázz magadra!
Mindenki unokáját puszilom:)
Én ma az időből nem sokat láttam:) Hosszú napom volt, de túl vagyok rajta:)
Kincseim jól vannak, ez a lényeg:)
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok, szep estet Nektek.
Ma itt szinten gyonyoru ido volt.
Sziasztok!
nálunk finom napsütés van, hideg sincs.
zöldbablevest(saját ) főztem tejfölösen,meg káposztás tésztát fél óra alatt kész lett minden.
ha veszek káposztát mindet lereszelem,és piritom ilyenkor csak kiveszek egy adagot,és be a mikróba.
lányok jól megfáztam,folyik az orrom,reszel a torkom kezdek köhögni.
elszaladok koldrexért.
legyen csodás a napotok.
Nem bizony!!
Amikor megvettük a házat és befizettünk mindet,alig maradt ennivalóra, délben mindenki evett ahol volt menzán, oviban, este meg...zsíros kenyér, keksz, tea...de a befizetni való volt mindig az első!!
Legyen szép a napotok!
Itt süt , de nem melegít, és hűvös szél is fúj!
Ma paradicsom levest csináltam meg zacskóban sütöttem csirkecombot hagymával meg krumplival...el kell mennem bevásárolni, mert már kong a hűtőm, de útálok boltba menni!
ne is mond, sok ismerős van így, sajnos :(
mi fiatalon voltunk úgy, hogy mire kifizettünk mindent, jutott is meg maradt is :(
akkor sem volt könnyebb :(
édesem, sokszor a csend és a nyugalom, többet ér, mint minden más, mert élvezni lehet, főleg ha voltak már túl eseménydús napjai is az embernek :)
magyarul, örülj ennek most :) mert rossz sem :)
szia :9
hogy mik vannak ?:DDDDD
szia :)
nálunk éppen fordítva van, a virágokat vagy a pincébe, vagy a lépcsőházba visszük, így aztán olyan tele van, hogy még nyáron sincs annyi virág bent:)
és jól vagy egyébként? fiúk? picike?
közben elkóboroltam, jött a párom torna után,
vacsora és kis duma, majd itt vagyok :)