Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Én is pont ilyen vagyok. Állandóan sírok a röhögéstől!!! Nagyon sokan irigyelnek, hogy pia nélkül is milyen jó kedvem szokott lenni! Mi lenne ha még innék is:)))
Drágám, szeretettel várunk karácsonykor!! Adunk egy kis ünnepi hangulatot!:)
Hú, azt nem tudom mit okozna, mert nekem az íze miatt nem is jut odáig. :DDDD
Arra vagyok kíváncsi mit kaptam csecsemőként (már nem tudom megkérdezni) , mert állítólag akkor sem ittam, ettem tejet.
Mindenkinek csodálatos napot!!!!
Annyira jöttem volna tegnap, mert tele a liberom, ahogy Futi írta a hasonlatot, nagyon tisztába kellene már tenni :S
/Van két fiúka nálam és a géphez nem igazán jutok :S/
Remélem lesz ez jobb is még! mármint a helyzetem :)
Szia Zsuzsa!
Nagyon elfoglalt vagy. Örülök, hogy itt voltál.
Nekem mára igazából semmi jó tervem nincs.
Mikor jöttök a karácsonyi faluba egy jó kis forraltborozásra? :)
Jól szóltál, mint mindig. Igen nem minden publikus közönség előtt. :)
Ki csak, mert zárkózott, kinek a munkahelye, esetleg ismerősei miatt.
Sajnos nekem is ilyen képességeim vannak, na ezt képzeld el utcán nagy tömegben, felnyerítenék, de visszafojtom... ha tudom. Sírással megy ám nekem így :S
Most reggel hallgattam Szinetár Dórát a karácsonyi emlékekről, ajándékokról. Végig gördült aztán folyt a könnyem. A fene egye meg, most is elbőgöm magam, nem várakozással állok az ünnepek előtt. :(
Hát én is. Bár mindenki nagyon kedves és aranyos volt velem :) Tudod, mint ahogy egy törzsvendéggel illik :DDD
Azért örülök, hogy vége :P
Hjajjj, egész nyáron egészségügyi dolgozókkal voltam körülvéve sajnos... :(
Ez így már kellemesebb forma :)
Sziasztok!
Én felsőfokú felnőtt szakápoló vagyok, jelenleg a munkahelyemtől 400m-re lévő idősek otthonában dolgozok, mit ápolónő. 12 órázunk...
Lehet, itt nincs titok, csak legfeljebb nem mondjuk el a nagyközönség előtt, inkább négyszemközt, bár azt velem nehéz lenne, mivel szemüveges vagyok :)
mindketten három műszakban dolgoznak, az ország más és más táján, és külön területen.
Sziaaaa :)
húúú, idejét sem tudom, hogy mikor beszélgettünk utoljára :(
Aztán mi az újság?:)
Sziasztok, szép estét :)
Hát nem elfelejtettem beköszönni?:(
Csak olvastam és olvastam, meg jókat nevettem, bár halkan, mert a szívem csücske horkol, fáj a torka és fáradt :)
Ja, nálunk is éjszakázás után dolgoznak zajosat:(
Én végig álmos voltam:))
Megszakadok a röhögéstől!!!
Olyan szépen, finoman körbeírtad a tej lehetséges mellékhatását: "van akinél fingást okoz" :))))))))