Csellengők gyertek! (beszélgetés)
Csak Szoboszlón voltunk, ott is csak 3 napra.
Ti, jártatok valahol?
Szia!
Hát igen, ez a rossz ilyenkor szabadság után, hogy összegyűlik a sok munka, elég utolérnie magát az embernek.
Én is jól éreztem magam a "nyaraláson", csak sajnos rövid volt. De szerencsére jó idő volt, és kiúszkáltam magam.
Szia!
Visszajöttél? Jól telt a pihenés?
Igen, tegnap még dolgoztam, ma viszont már szabadságon vagyok. Készülődök, pakolászok, holnap korán kell kelni, 8 előtt indul a buszom. Már nagyon várom!
Jó hosszúhétvégét kívánok nektek!
Egyberészest vettem, bikinihez túl "nagy" vagyok :-D
Neeeem, a 3 fiú túl nagy falat lenne a tónál egymagamnak. Nem is vállalnám be. Tesómmal, és ha a férje ráér, akkor vele mennénk. Csak még nem biztos, de azért nagyon jó lenne!
sajnos az gyakran előfordul nálam is a munkahelyen. Ezt főleg akkor szeretem, amikor a határidő is sűrget(ne)
Sikerült bikinit venned Szoboszlóra? Unokaöcsikéket egyedül viszed? Készülj fel :))
Na, az én napom minden, csak nem nyugis :-(
Mindennel megtalálnak, közben meg a saját dolgommal nem haladok!
Csütörtökön már szabadságon leszek, pénteken megyek Szoboszlóra, vasárnap jövök onnan haza.
Utána ha összejön az unokaöcsikékkel szeretnénk kimenni egy nem túl távoli tóhoz fürdeni.
Szia!
Jól vagyok, köszi, csak kicsit melegem van. Hosszú nadrágban jöttem, mert reggel elég hideg volt, nem akartam megfázni.
Na de mostmár ez lesz, reggel hűvös, utána meleg...
Sok a munka?
Nálunk van sok vendég, felfordulás van, na de legalább hamar telik a nap.
Szia!
Igen, dolgozok, csak jövőhét csüt-pénteket veszem ki. Pénteken utazok, csütörtökön meg készülődök :-D
Ebben a nagy melegben talán jobb is az iroda, itt hűvösebb van, mint otthon.
Én is épp most számolgattam, hogy milyen messze van még jövő hét vége, amikor megyek Szoboszlóra!
Még akarok egy fürdőruhát is venni, igaz, hogy valószínűleg csak 1 napra megyünk be a strandra, na de akkor is kell egy új :-)
Szia!
Dolgozol?
Mikor mész szabira?
Jól telt a hétvége?
de minden oké veletek?
Végre péntek! Dolgozol? Én már nem sokáig.
Szia!
Fél 6-ig voltam tegnap, 1,5 óra túlóra, holnap hazamegyek ennyivel korábban (remélem elengednek)
Este meg volt egy rendezvény a városban, koncert, fagyievő verseny, ott voltam tesómékkal.
Az egyik külföldi, távol-keletről. Állítólag vásárolni akarnak tőlünk. Mennek üzemlátogatásra is.
Még nem tudom meddig maradok, remélem azért emberi időben hazamehetek.
Szia!
Épp vendégeket várunk a munkahelyen, csak az a gáz, hogy túlóráznom kell miatta :-(
Pénteken megpróbálom majd lecsúsztatni.