Csellengők gyertek! (beszélgetés)
Én se nagy távolságot bicajozok, nekem oda-vissza kb 5 km naponta.
A diétát 17 napos diétának hívják, 4x17 napból áll. El kellett hagyni a tésztát-kenyeret-édességet-krumplit-rizst. Későbbi szakaszban lehet majd enni krumplit és rizst, de most még nem. Salátákat eszem hússal, brokkolit, káposztát párolva, lehet cukrozatlan tejtermékeket, savanykás gyümölcsöket.
Mennyire vannak védett helyen a virágaid? Nehogy megfázzanak!
Ma is rohangálós napom volt, vásárolni kellett menni a cégnek, ezeket a dolgokat mindig én intézem.
Nemsokára megyek haza, mi mindig 4-ig vagyunk, persze ha nincs épp vendégség, audit stb.
Utána jön be párom, elmegyünk vásárolni, aztán meg főznöm is kell.
Elkezdtem hétfőn egy diétát, amiben nem ehetek tésztát, kenyeret, rizst, krumplit, meg ilyesmit, csak húsokat és zöldségeket, így most nincs az, hogy lusta voltam főzni, eszek valamit a büfében vagy rendelek valamit. Salátákat szoktam csinálni, meg párolt zöldségeket, sült csirkével.
Hát nem tudom. De mi már rendesen fűtünk. Ma délután ki is ásom az angyaltrombitát, nehogy megfázzon. A többi virágot is elkezdtem már behordani az udvarról.
A biciklin is fázok reggelenként, kesztyűt már húzok jó pár napja, és ezen a héten már sálat is kötöttem.
Sziasztok!
hogy vagytok?
Én kicsit álmosan, nagyon szomorkás idő van, ez úgy lelombozza az embert.
Sziasztok, sajnos a töltőm már száz százalék, hogy a ic-n maradt ami nyíregyfelé ment:(
Vennem kell másikat.
munkám nincs sajnos...most vasalgatok, itthon is mindig van mit csinálni
Jó hétvégét nektek!
Szia
bam.hu itt lehet regisztrálni, be lehet lépni cégesen is, én létrehoztam ugyan egy céges csapatot, de idővel egyedül maradtam benne. Mindegy, úgyis bicajozok, az a napi 2 perc míg beregisztrálom a napi utamat, nem jelent nagy gondot.
Ma is zizi napom volt, holnap nagyfőnöki látogatás lesz, így ma egész nap vásárolni rohangáltam, hogy minden meglegyen.
Ó, én még a melóhelyen is lezárom, pedig a kapun belül van a tároló és rálátnak az őrök is. De biztos ami biztos, lezárom. Enyém az :-D
Nem vagy benne a bringázz a munkába kapmányban? Én lelkesen töltögetem, már sokadik kapmányban vagyok, mindig kapok oklevelet a teljesítésért :-D
Első alkalommal még hűtőmágnest is küldtek.
Sziasztok:)
Szép napunk van valóban, ezer ágra süt a nap, csak én meg a telefon töltőmet nem találom.
Debrecenbe voltam, most nem tudom, talán a vonaton kirántottam, már itthon bekerestem az egész házat, de semmi:(
Szia!
Igen, nálunk is szép idő van, bár ma reggel kimondottan fáztam a bicajon. Már a kesztyűt is elővettem.
Ma is hajtépős nap van, egyszerűen ezer felé kellene szakadnom, akkor talán végeznék mindennel, és mindenre oda tudnék koncentrálni.
Az előbb ki is mentem sétálni egy kört a telepre, mert már nem tudtam semmire se odafigyelni.
Szia!
Igen, meglett, tesóméknál :-D
Nekem is zűrös napjaim vannak, agyilag lenullázódom estére :-(
Szia
Ma húzós napom volt, itt volt a főnök is, meg volt sok mindenféle dolgom.
Kicsit bosszús is vagyok, mert valahol elhagytam a biciklim lakatját, elképzelni se tudom hogyan, hiszen a kosárba szoktam tenni, ami elől van, észre kellett volna vennem ha onnan kiesik. Munkahelyen még megvolt, mert ott is lezárom a bicajt, onnan tesómhoz mentem, majd haza. Mindig vigyázok a dolgaimra, 20 éve megvolt ez is, csakúgy mint a bicajom. Persze nem kerül sokba venni egy újat, de azért bosszant a dolog.
Szia!
Tegnap hazaúton nagyon eláztam, hiába van esőkabátom, a nadrágom nagyon vizes lett. Ma reggel is szemerkélt az eső.
Hideg van, pufi mellényben ülök, sajnos a fűtés bekapcsolására még várhatunk.
Otthon viszont már be szoktunk gyújtani. Ti is?
Én egészen jól éreztem magam eleinte, elnézelődtem, megnéztem és lefotóztam minden állatot, "beszélgettem" velük, jól esett sétálni a kellemes meleg időben.
Be lehetett menni a majmok kifutójára, ahol a gyűrűsfarkú makik vannak, és az egyik hihetetlen volt, hogy mit csinált! Körbement a napos oldalra, és leült, mint egy buddha szobor, kitárta a karját és úgy napozott! Nagyon cuki volt!
Ma beszéltük, elmondtam én is neki, hogy soha többé nem akarok ilyet játszani, hogy duzzog és nem tudom mi a baja, nem vagyok még gondolatolvasó. De lehet hogy ki kellene ezt a képességet fejleszenem magamban ha így haladunk.