Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Cseh krémes recept

A Cseh krémes hozzávalói:
Tésztához:
45 dk liszt,
10 dk zsír,
15 dkg porcukor,
3 egész tojás,
1 csomag sütőpor,
pici só.
Ezt összegyúrjuk, három részre vágjuk.
Krém hozzávalói:
Első krém:
1 liter tejből,
3 csomag vanília ízű pudingporból a szokásos módon főzött krémet készítünk.
2.krém:1 csomag RÁMA, 1 csomag vaníliás cukor, 1 egész tojás.


A Cseh krémes elkészítési módja:
A tepsi hátoldalán a kinyújtott lapokat előmelegített sütőben megsütjük. Hűlni hagyjuk. A habosra kevert margarinos krémbe apránként belekeverjük a főzött krémet, és ezzel is habosra keverjük. A lapokat ezzel a krémmel töltjük. Tálalásnál a porcukorral megszórjuk. Kockára vágva tálaljuk. Tárolása azonban hideg helyen történjen.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A cseh krémes elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook