Családot keresek, eltartási szerződést kötnék (beszélgetés)
Szép napot nincs fent senki?üdv.zsuzsa
Szép estét.ugy látom itt nincs már meg az a régebbi társaság akik feljarnak és beszélgetnek segítik egymást.köszönöm.
Igen mivel még írtam már önnek hogy miért lett másik név.. de ön addig még nem vállalja fel a fényképét addig ne kritizálják senkit.köszönöm.üdv.zsuzsa
Igen van papírom és gyakorlatom 20 év.köszönöm
Másik néven is volt ő már itt.
Üdvözlöm!
Nem adom meg a hölgy számát, egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy van-e önnek, az ápolásról, vagy egészségügyben szerzett végzettsége?
Szép napot nem kaptam önntól választ m? Gondolom a nénit nem érdekli?köszönöm
Szép napot.adja meg neki a számom.06705312602. Vagyküldje el a hölgy számát.köszi
Nem rólam lenne szó, egy utcánkban lakó néniről.
Nem használ számítógépet.
Ő csak fizetne, a gondozásáért/ hó. A lakását nem adná fel, illetve szeretné, ha szakképzett legalább OKJ-s végzettséggel rendelkező lenne az ápolója.
Szép estét dolgoztam nemetorszagba.es Budapesten hazigondozasban.volt egy nenim itthon csak ö már meg halt sajnos.azota is hiányzik.es önröl mit lehet tudni.köszönöm
Kedves Zsu! Hol vagy idősgondozó 20 éve?
Mert én már elég régen hirdetés itt de még itt senki komoly nem írt rám.
Szerintem itt senki nincs idös aki szerződést kötne.
Olyat még csak egyszer láttam,hogy eltartót keres valaki. Az is átverés volt .
Üdv. Az lenne a kérdésem,hogy valoban letezik meg az az intézmény ,hogy eltartás?
Mert akárhol olvasom idősek már nagyon tartanak ettől. A sok kihasználótól.
Szia Kedves!
Megkérdezhetem, hol laksz, Budapesten?
Szép napot zsuzsa vagyok és szeretnék találni egy kedves nénit vagy bácsit aki családra vágyik.szeretne unokazni.es boldogan szeretö családba élni.minden tajekoztatást megadott amire kíváncsi.+36705312602
Szép napot .ha Ön tisztába van ez eltartasi szerzödes fogalmával akkor nem kell mondanom semmit.de nyugodtan vihet oda ön is valakit és arra is rá kell íratni a házat.mert valószínű a másért nem fogják elgondolás.esetleg napi bérért.ha meg érdekli valami nyugodtan írjon.köszönöm.es jó egészséget kívánok.üdv
Nekem is van egy üres szobám.
Továbbra sem értem!
Úgy gondolod hogy öreg bácsi odaköltözik az egy szobátokba és rátok iratja a kétszobás lakását?
Szép napot úgy látom nem igazán járnak ide fel az emberek.peddig azt gondolnánk hogy az idösek keresik a társaságot.üdvözlet.zsuzsa
Szép napot.remelem mindenki jól érzi magát meg jött a nyár.üdv minden itt lévönek.
Szép napot de elfer bácsi is.mi egy házaspár vagyunk és nekünk van egy üres szobánk ami üres.es eltartast kötnenk.hivjon ha érdekli.üdv.06705312602
Idősödő bácsi nem fér a szerető családba?
Hogy működik ez?
Mert tartási szerződés kétféle van. Vagy havi apanázs aztán az öreg oldja meg a gondját, vagy az eltartó ott lakik vele és ellátja a baját a bácsi/néninek
Netán egy család költözik a néni lakásába, vagy forditva? Akkor mi a helyzet az üresen maradt öreg háza/lakásával?
Szép napot minden kedves itt levönek.meg várom hogy jelentkezen egy kedves idősödő néni.aki szeretne családba szeretetben és megbecsülését élni.. 06705312602
Bocsánat nem mindig azt írja a tesóm amit szeretnék.nálunk a néni családtag
És még annyit hogy én akit eltartok nénit az családnak nálunk.
Kedves Judit55.talan azért csináltam új adatlapot mert a másikra nem tudok belepni.es ön miért kritizál engem amikor egy cica a profilkepe.nem méri vállalni az arcát?akkor gondolom semmi joga senkit kritizálni.üdv.zsuzsa
Most néztem a két adatlapot. Mami8 21-ben volt 57 éves. Tehát most 59, pont mint te. Milyen különös egybeesés! Csak úgy növekszik a bizalmunk benned!😀
Ebben az 1 sorban 12 helyesírási hibát sikerült belezsúfolni. A Mami8 is te vagy? A stílus és a kivitelezés egyezik. 😀
További ajánlott fórumok: